bugün bi kader arkadaşımında hamilelik haberini aldım.tüplerinde tıkanıklık vardı.açılmamış öyle diyordu.tüp bebek için param yok diyordu.bugün hamilelik haberini verdi..umutsuz vakaydı yani.ama rabbim isteyince işte...kısmet...bense sadece yüreğim yaralı olanları izliyorum.ağlamak için köşe bucak arıyorum..
üzülmememk elde değil ki..2 yıldr bekliyorum.bir başarısız aşılamam var.kocam tüp bebeğe yanaşmıyor ve benim yumurtalık tembelliği teşhisim var..çok üzgünüm.cnm ya bu kadar üzme kendini:26:
ahhh o hissi biliyorum... Rabbim senin de önce karnini sonra kucagini doldursun inşaallah... hepimize isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin...
üzülmememk elde değil ki..2 yıldr bekliyorum.bir başarısız aşılamam var.kocam tüp bebeğe yanaşmıyor ve benim yumurtalık tembelliği teşhisim var..çok üzgünüm.
haklısın cnm haklısın...bende düşük yaptığımda herkesin bebeği düşsün hiç kimse hamile kalmasın istiyordum. etrafımdaki herkestende gebelik haberleri geldi sanki beni bekliyorlarmış gibi.
bi piko hocam var benim ileri derecede pkosu var neler yaptı neler sonra tamam dedi yeter olmuyo.
tedaviyi bıraktığı anda hamile kaldı güler misin ağlar mısın aklıma hep o geliyo canım sıkılınca.....
anne olamayacağım hiç hamile kalamayacağım gibi geliyor bana şu an.eşimi aşılamaya zoooor hemde çoook zor ikna ettim oda birinci tutmadı.sanırım bazen daayanamıyorum
sanada çok geçmiş olsun inş.rabbim hayırlı evlat versin
tüplerde tıkanıklık olduğu halde tüp bebek yaptırmadan mı hamile kalmış? Alllahım nolur aynı mucizeden bana da lütfen.. Ben her ay bir mucize bekliyorum, iki tüp denemem de negatif ama belki kendiliğinden olur diye, niye bizi bulmaz ki mucizeler?bugün bi kader arkadaşımında hamilelik haberini aldım.tüplerinde tıkanıklık vardı.açılmamış öyle diyordu.tüp bebek için param yok diyordu.bugün hamilelik haberini verdi..umutsuz vakaydı yani.ama rabbim isteyince işte...kısmet...bense sadece yüreğim yaralı olanları izliyorum.ağlamak için köşe bucak arıyorum..
rahim filmi çekilmiş ve tüpler açılmadı demiş doktor...ertesi ay hamilelik haberi geldi...aminn bir an önce mucizelerimiz gelsin inştüplerde tıkanıklık olduğu halde tüp bebek yaptırmadan mı hamile kalmış? Alllahım nolur aynı mucizeden bana da lütfen.. Ben her ay bir mucize bekliyorum, iki tüp denemem de negatif ama belki kendiliğinden olur diye, niye bizi bulmaz ki mucizeler?
rahim filmi çekilmiş ve tüpler açılmadı demiş doktor...ertesi ay hamilelik haberi geldi...aminn bir an önce mucizelerimiz gelsin inş
rahim filmi çekilmiş ve tüpler açılmadı demiş doktor...ertesi ay hamilelik haberi geldi...aminn bir an önce mucizelerimiz gelsin inş
keşke olsa canım.ikinci aşılamam da tutmadı malesef.tüp bebeğe geçtik ocak gibi olacak inşallahmrb canım okudum yazdıklarını şimdi nasılsın guzel haber varmı
keşke olsa canım.ikinci aşılamam da tutmadı malesef.tüp bebeğe geçtik ocak gibi olacak inşallah
Rabbim inşallah sanada bu sevinci yasatsinkeşke olsa canım.ikinci aşılamam da tutmadı malesef.tüp bebeğe geçtik ocak gibi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?