Bebeğim gel nolur !!!

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
bugün bi kader arkadaşımında hamilelik haberini aldım.tüplerinde tıkanıklık vardı.açılmamış öyle diyordu.tüp bebek için param yok diyordu.bugün hamilelik haberini verdi..umutsuz vakaydı yani.ama rabbim isteyince işte...kısmet...bense sadece yüreğim yaralı olanları izliyorum.ağlamak için köşe bucak arıyorum..

bugün bi kader arkadaşımında hamilelik haberini aldım.tüplerinde tıkanıklık vardı.açılmamış öyle diyordu.tüp bebek için param yok diyordu.bugün hamilelik haberini verdi..umutsuz vakaydı yani.ama rabbim isteyince işte...kısmet...bense sadece yüreğim yaralı olanları izliyorum.ağlamak için köşe bucak arıyorum..

cnm ya bu kadar üzme kendini:26:

ahhh o hissi biliyorum... Rabbim senin de önce karnini sonra kucagini doldursun inşaallah... hepimize isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin...

üzülmememk elde değil ki..2 yıldr bekliyorum.bir başarısız aşılamam var.kocam tüp bebeğe yanaşmıyor ve benim yumurtalık tembelliği teşhisim var..çok üzgünüm.

haklısın cnm haklısın...bende düşük yaptığımda herkesin bebeği düşsün hiç kimse hamile kalmasın istiyordum. etrafımdaki herkestende gebelik haberleri geldi sanki beni bekliyorlarmış gibi.
bi piko hocam var benim ileri derecede pkosu var neler yaptı neler sonra tamam dedi yeter olmuyo.
tedaviyi bıraktığı anda hamile kaldı güler misin ağlar mısın aklıma hep o geliyo canım sıkılınca.....

haklısın cnm haklısın...bende düşük yaptığımda herkesin bebeği düşsün hiç kimse hamile kalmasın istiyordum. etrafımdaki herkestende gebelik haberleri geldi sanki beni bekliyorlarmış gibi.
bi piko hocam var benim ileri derecede pkosu var neler yaptı neler sonra tamam dedi yeter olmuyo.
tedaviyi bıraktığı anda hamile kaldı güler misin ağlar mısın aklıma hep o geliyo canım sıkılınca.....

anne olamayacağım hiç hamile kalamayacağım gibi geliyor bana şu an.eşimi aşılamaya zoooor hemde çoook zor ikna ettim oda birinci tutmadı.sanırım bazen daayanamıyorum:43:
sanada çok geçmiş olsun inş.rabbim hayırlı evlat versin

anne olamayacağım hiç hamile kalamayacağım gibi geliyor bana şu an.eşimi aşılamaya zoooor hemde çoook zor ikna ettim oda birinci tutmadı.sanırım bazen daayanamıyorum:43:
sanada çok geçmiş olsun inş.rabbim hayırlı evlat versin

hepimize verir inşallah...
ümidini kaybetme. her ne kadar tembel olsada yumurtalığın var rahimin var tüplerin var...
zamanını bekliyordur. benimde 1 seneyi geçti. doktorum bana soruyordu sen niye hamile kalamıyorsun diye düşün o kadar normaldik yani.
sonra hiç beklemediğimiz bi anda oldu iki gün hamileyim dedim 3. gün düştü. ne oldu ne bitti anlamadık bile:26:
eğer başka bi sıkıntınız yoksa olur. Allah nasip eder...
çünkü benim çok tanıdığım var doktorların olmaz dediği...

evettt dün yine bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım yine ağlaya ağlaya canım çıktı.oda mucize bi şekilde hamile kaldı.rabbimmm bu mübarek günde nolur duy sesimii !!amin:emir_bebek:

bugün yine başka bir arkadaşımın hamilelik ve doğum haberini aldım.allahımmm nefesim kesiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :14::14::14::14:

tüplerde tıkanıklık olduğu halde tüp bebek yaptırmadan mı hamile kalmış? Alllahım nolur aynı mucizeden bana da lütfen.. Ben her ay bir mucize bekliyorum, iki tüp denemem de negatif ama belki kendiliğinden olur diye, niye bizi bulmaz ki mucizeler? :(

tüplerde tıkanıklık olduğu halde tüp bebek yaptırmadan mı hamile kalmış? Alllahım nolur aynı mucizeden bana da lütfen.. Ben her ay bir mucize bekliyorum, iki tüp denemem de negatif ama belki kendiliğinden olur diye, niye bizi bulmaz ki mucizeler? :(
rahim filmi çekilmiş ve tüpler açılmadı demiş doktor...ertesi ay hamilelik haberi geldi...aminn bir an önce mucizelerimiz gelsin inş

rahim filmi çekilmiş ve tüpler açılmadı demiş doktor...ertesi ay hamilelik haberi geldi...aminn bir an önce mucizelerimiz gelsin inş

Inşallah güzel haberini buraya yazarsın. HEPİMİZe nasip olsun
Moralini bozma bizleri bizden başkası anlayamaz. Bol incir ye kendini sıcak tut.
Bizde şimdi bitkisel ilaçlara başladık bakalım hayırlısı

mrb canım okudum yazdıklarını şimdi nasılsın guzel haber varmı

Merhaba kızlar :(
Bizde yeni yeni başladık tedavilere... Öyle konuşacak dertleşecek arkadaş arıyorum sizleri gördüm burada...

rabbim en kısa zamanda sağlıklı güzel bir bebek nasip eder inşallah tüm isteyen annelere ve sana

keşke olsa canım.ikinci aşılamam da tutmadı malesef.tüp bebeğe geçtik ocak gibi olacak inşallah
Rabbim inşallah sanada bu sevinci yasatsin
Sabirma imtihanin bundan sonra kucaginda bebekle imtihana dönsün insallah

Back
X