Bebegim giydirirken ve altını değiştirirken çok ağlıyor

Tolganaz

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
524
286
323
35
Mehaba sevgili anneler benim sorum dokuz aylık bi oglum var maşaallah kıpır kıpır üzerini ve altını değiştirirken çok aglıyo ve öksürmeye başlıyor ne yaptımsa olmadı beş dakikalik alt değiştirme oluyor yirmi dakika üstünü değiştirmektense hiç hoşlanmıyor şarkı söylüyoruz oyuncaklar veriyoruz eline istemiyor kendini de benide mahvediyor sizce bu bir dönem mi yaklaşık bir aydır böyle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bir şeylerden dolayı bu tepkiyi veriyor olabilir mi? Çok sık mı üst değiştiriyor acaba, rutinleriniz nasıl? Giyinmediğinde, ağladığında kızmıyorsunuzdur diye düşünüyorum ki oyunla giydirmeye çalıştığınızı da belirtmişsiniz bir süre sonra alışacaktır.

Mehaba sevgili anneler benim sorum dokuz aylık bi oglum var maşaallah kıpır kıpır üzerini ve altını değiştirirken çok aglıyo ve öksürmeye başlıyor ne yaptımsa olmadı beş dakikalik alt değiştirme oluyor yirmi dakika üstünü değiştirmektense hiç hoşlanmıyor şarkı söylüyoruz oyuncaklar veriyoruz eline istemiyor kendini de benide mahvediyor sizce bu bir dönem mi yaklaşık bir aydır böyle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Çok hareketli olduğu için kısıtlanmayı sevmiyor.Huyu da " benim istediğim olacak tarzında olduğu için direniyor...Aklı erdikçe düzene alışacaktır..

merhaba
9 aylik bebegin ilgisi cabuk dagilir
siz her yolu denemissiniz.

Allah korusun.kolunda bacaginda çıkık olabilir.
Yoksa neden o kadar cok aglasin ki.

Yada burnunda et varsa giyinirken kafasini falan kazaga sokarken bogulacakmis gibi olur.
Eltimin oglu 6 yaşinda annesi önce kazagin yakasini eline toplayip agzini genişletiyor ancak giyiyor.

Yoksa giyinirken kafasi delikten cikana kadar çirpinip aGliyor.
Burnunda et var bunaliyor.

Bence doktora götürmekte fayda var.
:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevaplarınız içi. Kızmıyorum ama gerildiğimi anlıyor belki bunu tek bana yapmıyor zaten anneannesi nede aynı şimdiye kızıyor öyle çokda değiştirmiyorum üzeri kirlenir se yada artık gece uykuya hazırlıkta ama herşe oturmak yatmak istemiyor üzerini bişekilde ayakta değiştiriyorum ama alt değiştirmek içinde yatırmam gerek biraz özgür olmak istiyor istediği herseyi yapmak ona zarar verdi için bazı şeylere izin vermiyorum onun dışında çok kısıtlamam birlikte oylar oynarız aslında meraklı şimdi o yüzdendir belki de

Back
X