bebegim gozlerini ovusturuyor

yusssram

yusram.. sol yanimm..
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
72
19
13
32
Kzlar bebegim 4 aylik biz zaten persembe gunu doktorumuza gidicez ama bunu yasayan bebekleriniz var mi neden oluyo fikir almak istedim.. Kizim once gozlerini kirpistiriyo ardindan mizmizlanarak kasiyo ama nasil ovusturuyo iyice artti bundan rahatsiz oldugu belli acaba sebebi ne

Uykusu gelmis olabilir mi benum oglumda deligibi gozunu ve kulagini kasir uykusu gelince
Uyur mu hayir orasi ayri mesela tabi

canım benin kızımda gözlerini ovuşturuyordu. Doktorumuz alerji olabileceğini söyledi.Bence sen de bir an önce bir doktora götür. Çünkü çok bastırırsa gözüne bile zarar verebilir Allah korusun.

canım benin kızımda gözlerini ovuşturuyordu. Doktorumuz alerji olabileceğini söyledi.Bence sen de bir an önce bir doktora götür. Çünkü çok bastırırsa gözüne bile zarar verebilir Allah korusun.

Gittik bi surup verdi ama cok ilgilenmedi gibi geldi baska bi doktora gidicez.. Peki size doktorunuz ne yapti ne verdi

Gittik bi surup verdi ama cok ilgilenmedi gibi geldi baska bi doktora gidicez.. Peki size doktorunuz ne yapti ne verdi
Bize de bi şurup verdi adını hatırlamıyorum.Devam ederse bir göz doktoruna gidersini demişti. Ancak çok şükür geçti kaşıntı.Size de çok geçmiş olsun.

Benim kizimda alti aylik ve dorduncu ayindan beri her uykusu geldiginde gozlerini ovusturur ve ayni sekilde uyandigindada yapiyo.genelde sesten uyandiysa uykusunu alamadigi icin oluyo yada bizler gibi uyaninca uykumuzu acmak daha net gormek (çapak) icinde yapiyo olabilir yinede alerji supheniz varsa ihmal etmeyin

Gormeyle ilgili bi sorunumuz cikti sasilik vardi dogustan ama sol gozde gorme kaybi varmis ama bi doktor hic onemsemezkn digwrinin farketmesi bi garip yani..!

Gormeyle ilgili bi sorunumuz cikti sasilik vardi dogustan ama sol gozde gorme kaybi varmis ama bi doktor hic onemsemezkn digwrinin farketmesi bi garip yani..!
Uzuldum canim ;( maalesef her doktor farkli seyler soyluyo.ben ilk evlndigimde polikistik overdim uc farkli arastirma hastanesine gittim birisi sol yumurtalikta dedi digeri sag yumurtalikta dedi ucuncu doktor hic bisey yok tertemiz dedi iki ay sonrada hamile kaldim hangisi dogruydu hala bilmiyorum.umarim bu doktorda yanilmistirda minigin gozunde bi sorun yoktur

Canım cok geçmiş olsun

Mesajını ilk okudugumda aklıma geldı ama senı telaslandırmka için yazamadım

Malesef benım oğlumda aynıydı

Suan gözlük kullanıyor

Derecesını ölçtüler mi

Astigmatta var mı

İhmal etmeyın sonra çok sıkıntı yaşıyor((

Simdi geldk hastaneden okadar rahatlar ki bu beni geriyo suan nekadar gorup gormedigini bilemeyiz o gozn 6 ayda bi kontrol dedi ama 6 ay gormeyen bi goz icin cok gec kalinabilir beklicez ameliyat yasina kadar dediler ama mutlaka bunu anlamanin bi yolu vardir baska doktora gidicez ne ihmal etmesi canm tek derdim bu oldu Allah hepimizin cocuguna saglikli omurler versin cok zor evlatla ilgili konular

Çok küçük oldugu için makıne ıle de ölçemiyorlar tabi

Çocuktan gelen kayma 1 yasına kadar amelıyat edılebılıyor sanırım

Bırde hangı gözünde şaşılık yanı sız farkedebıldınız mı

Tembelliği kapama ile tedavı edebılıyorlar

Benım oğlumun da tek gözünde var kapama tedavısı uyguluyoruz 7 yasına kadar işe yarıyoruz bu kapama işlemı

Allah yardımcın olsun senı çok ıyı anlıyorum

Rabbım evlatlarımızı korusun

Farkediliyo tabi canim sol goz disa dogru bende gunde yarim saat kapatiyorum İns. Faydasi olur
1 yastan sonra okuloncesi donemi kadar ameliyat sart ama disa dogru kaydigi icin kaslari gelissin hemen ameliyat ettirmeyin dedi 3 yas gibi dusunuyoruz bizde Sasilik icin korkmuyorm zaten ins. Kesin tedavisi varmis beni korkutan nekadar gormuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…