Uykusu gelmis olabilir mi benum oglumda deligibi gozunu ve kulagini kasir uykusu gelince
Uyur mu hayir orasi ayri mesela tabi
canım benin kızımda gözlerini ovuşturuyordu. Doktorumuz alerji olabileceğini söyledi.Bence sen de bir an önce bir doktora götür. Çünkü çok bastırırsa gözüne bile zarar verebilir Allah korusun.
Bize de bi şurup verdi adını hatırlamıyorum.Devam ederse bir göz doktoruna gidersini demişti. Ancak çok şükür geçti kaşıntı.Size de çok geçmiş olsun.Gittik bi surup verdi ama cok ilgilenmedi gibi geldi baska bi doktora gidicez.. Peki size doktorunuz ne yapti ne verdi
Uzuldum canim ;( maalesef her doktor farkli seyler soyluyo.ben ilk evlndigimde polikistik overdim uc farkli arastirma hastanesine gittim birisi sol yumurtalikta dedi digeri sag yumurtalikta dedi ucuncu doktor hic bisey yok tertemiz dedi iki ay sonrada hamile kaldim hangisi dogruydu hala bilmiyorum.umarim bu doktorda yanilmistirda minigin gozunde bi sorun yokturGormeyle ilgili bi sorunumuz cikti sasilik vardi dogustan ama sol gozde gorme kaybi varmis ama bi doktor hic onemsemezkn digwrinin farketmesi bi garip yani..!
Canım cok geçmiş olsunGormeyle ilgili bi sorunumuz cikti sasilik vardi dogustan ama sol gozde gorme kaybi varmis ama bi doktor hic onemsemezkn digwrinin farketmesi bi garip yani..!
Çok küçük oldugu için makıne ıle de ölçemiyorlar tabiSimdi geldk hastaneden okadar rahatlar ki bu beni geriyo suan nekadar gorup gormedigini bilemeyiz o gozn 6 ayda bi kontrol dedi ama 6 ay gormeyen bi goz icin cok gec kalinabilir beklicez ameliyat yasina kadar dediler ama mutlaka bunu anlamanin bi yolu vardir baska doktora gidicez ne ihmal etmesi canm tek derdim bu oldu Allah hepimizin cocuguna saglikli omurler versin cok zor evlatla ilgili konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?