bebegim gozune cis yapti

Komik olmuş
bir şeycik olmaz.
Allah korusun depremde falan insanlar içiyor idrarını susuz kalmamak için.

Kardeşim yapmıştı benimde.. şuan 4 yaşında. Altını değiştirmek için bezini açmistı annem o arada cisini yaptı tam gözüne doldu resmen. Ama hiç bisey olmadı korkulacak bisey yok

aynısını benim oğlumda yaptı daha kırklıydı :)
yavrum çişi yüzüne gelince korkup ağlamıştı
hiç bişey olmaz için rahat olsun

olmaz erkek çocuklar yenidoğanlılık zamanında tavana kadar bile işeyebiliyor
sık sık işeyip büyüklerini yaptıklarından dolayı
birgün oğlumun altını değiştiriyordum yatakta bir buçuk iki aylıktı yataktan bir çöydürdü odanın diğer ucuna erdi

ve bu tür kazalarla yeni doğmuşken sık sık karşılaşırdık babasının üzerine mi işemedi benim üzerime mi

2 dk altını açmaya gelmiyordu

Pipiped var altını temizlerken pipisinin üstüne koyuyorsun :)

Bir sey olmaz canim, bence de bu doktora sorulacak bir sey degil, daha 3 aylikmis, onun cisi buyuklerin cisi gibi degil su an, zaten bebekleri Rabbim ona gore yaratiyor, su an mesela kemikleri de esnek, henuz kikirdak yapida. Kendi sutunden surebilirsin gozlerine yikadiktan sonra, o iyi olur.

Benim oğlum 1 yaşına kadar hep altını açınca çiş yapardı bizde alışmıştık altını açınca bezi hemen çekmedik pişini yapınca kaldirirdik ama yüzüne yapmisligi var :) bisi olmaz bence ama dr danışın içiniz rahat etcekse

Bebeğim cisini yüzüne doğru yapti ve gözlerine gitti. Bu arada bebeğim erkek.. Boyle durum yasayan anneler varmi. Zarari olurmu. 3 aylik
Benimkide 4 aylık altını açtığmz zamanlar çok mutlu olıyo altına örtü serip açıyorum hooop yukarı doğru çiş yapıyo bikaç. Kez kendi yüzünü yıkadı heryerini , korkmayın ama idrar vücuttan çıktıktan bi saat sonraya kadar sterildir. Bişeycik olmaz . İki erkek çocuk annesi olarak tecrübelendim

Benim de oglum yapmisti yuzune yapmaya basladi korkudan aglamaya baslamisti bu seferde agzina gelmisti ben de tam bir panik simdi aklima geldikçe gülüyorum birsey olmaz endise etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…