bebegim hasta :-(

nefesimmmm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
19
0
6
35
Tekirdağ
annişler merhaba. oglum ayın 12sinde 14 aylık olcak 5gün önce öksûrükle burun akıntısı basladı ateşı en yükrek 38 e yükseldı aıle hekimine gótrdûm an antibiyotk ue ókşûrük şurubu verdi ama zorla veriyorum ve bazen kusuyor hatta çogunu kustu şimdi dün gecedn beri gógsünde hırıltı var bronşit oldu dıye çok korkuyorum. bana bi akıl verin bşka ne yapabilirim kendı dr una yarın gótrcem bu arada aile hekimı cigerlerinı ûşûtmş dedi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Ciğerlere indiyse antibiyotik 2. günde fayda eder.
Mutlaka uzman doktora da götürün.
Kusuyorsa midesini de üşütmüştür.
Nane limon yapın...

Çok geçmiş olsun, bu ara grip salgını var, özellikle bebekler ve çocuklar çok etkileniyor, yüksek ateş, kusma, ishal, halsizlik gibi sorunlarınız varsa ve devam ediyorsa hastaneye götürüp çocuk doktoruna gösterin isterseniz, bu yıl ki grip virüsü Allah korusun devamında bronşit veya zatürreye çevirebiliyor:50:

güzel dilekleriniz için teşekkürler. 3gün oldu antibiyotik başlayalı ama bir faydasını gormedm aksine daha kótü doktorumuza hemen yarın gidiyorum tekttekraq teşekkrler

Canim oncelikle gecmis olsun
benim okudugum kadariyla belirtiler bronsiolit i gosteriyor malesef bu konuda oldukca tecrubem var
bu rahatsizlikla antibiyotigun hic bir faydasi yok ama hava aldigindada iyilesme surevine giriyor
Yarun guzel hbrlerle gelirsin jnsalla

geçenlerde öksürük ve soğuk algınlığı için tvde bir programda çok yararlı bişey gördüm hasta kardeeşime uyguladık hemen iyileşti size de anlatıyim:
bir turubu yarısından kesiyosunuz içini deliyosunuz bardağa koyuyosunuz turubun içine saf bal koyuyosunuz ve bal süzülerek bardağın içine iniyo eğer onu çocuğa içirirsenin çok yararlı olur Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

Back
X