bebeğim hiç ateşlenmiyor. iyi birşey mi bu?

gamze1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
54
7
98
kızlar merhaba,
benim 5. ayını doldurmak üzere olan bir kızım var. Biz bugüne kadar maşallah hiç ateşlenmedik. Bazen kafatası çok sıcak oluyor ama alında ateş olmuyor. Alından ateş ölçer ile ölçüyorum normal çıkıyor ateşi. Aşılardan sonra da ateş yaşamadık maşallah. Acaba iyi bir şey mi ateşlenmemek? Çünkü ateşlenmek vücudun savunma şekli. Bağışıklığı geliştiren bir şey. Fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
bu mübarek günde bayramınızı kutluyor ve bebişlerimize sağlıklı bir yaşam diyorum

İyi dileklerin için teşekkür ederim seninde kurban bayramın mübarek olsun ..
Benim kızımda 9 aylık bu zamana kadar hiç ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar kullanmadık dediğin gibi kafası sıcak oluyor ama alnında bişey yok .. Seni anlyorum güzel ama .. Bebişlerimize maşallah :)

bebeğinizin dirençli demekki maşallah diyelimbenim oğlum şuan 1 yaşında o da sağlamdır yalnızca 1 kez rahatsızlandı.....o da hava değişiminden 6 aylıkken....samsunun nemine dayanamadı....ne güzel sevinin

kafasının ısınması normalmiş oluyormuş Bebeklerde ani baş ısınmaları canım.

kendi kendime nazar değdirdim kızıma. 2 gundur hasta. Dun akşam ateşi 38 e çıktı. Hemen yıkadık. Daha da yukselseydi ilaç verecektim mecburen.

kendi kendime nazar değdirdim kızıma. 2 gundur hasta. Dun akşam ateşi 38 e çıktı. Hemen yıkadık. Daha da yukselseydi ilaç verecektim mecburen.
aaa geçmiş olsun üzüldüm....olur ama sıkıntı yapmayın.....tekrar geçmiş olsun

benim kızım da ilk kez 1 yaşında doğum gününün ertesi ateşlenmişti..
tam nazar değdireceksiniz diyecektim ki..
daha çok olacak ateş vs.. büyüdükçe etrafla haşır neşir olması dışarıya çıkması çocukların arasına karışması arttıkça..
büyük dert olmasın bunlar geçiyor..
geçmiş olsun..

Oglum iki yasindq bu yasina kadar hic ateslenmedi bogaz kulal enfeksiyonu gecirmedi
gel gelelim alerjiden cok cektik astimi var su an atlatmis olsakta
ben ateslenmesinden korkuyorum cunku atesw direnci nasil bilmiyorum

öyle tabii ki. Allah beterinden korusun

Oglum iki yasindq bu yasina kadar hic ateslenmedi bogaz kulal enfeksiyonu gecirmedi
gel gelelim alerjiden cok cektik astimi var su an atlatmis olsakta
ben ateslenmesinden korkuyorum cunku atesw direnci nasil bilmiyorum
ben de ateşten urkuyorum ama hemen ateş duşurucu vermedim yine de 38 olunca yıkadım

ilk defa kendim gibi çocuk ateslenmiyor diye endiselenen bi anne gordum , bilinçli oldugunuz için tebrik ederim sizi oncelikle

atese gelince, benim kizim 6 yasinda ama bugune kadar 6 ker eateslenmedi, bir yada iki kere oldu hatirladigim kadariyla, bagisikligi çokd aguçludur, uç gunde gribi atlatir kendiliginden ( maasallah) bi sorunu yok yani .. arada ates iyi olurdu ama olmuyor napalim :))) dogru duzgun hastada olmaz zaten

su an oglum grip, oksuuryor keske atesi çiksa diyorum ama benim dememle olmuyor , çekicez artik gribi bikaç hafta ( çok denedim atesi çkinca grip 3 gun suruyor tabiki ben ates dusurcu vs hiç bi ilaç vermiyorum )

kızlar ateşi çok şukur atlattık ama öksürüğü bitmiyor yavrumun da benim gibi. Öksürmekten tıkanıyor. Bugün nem makinesi koyduk bakalım iyi gelecek mi. Yavrumun tum bu sıkıntısı yetmiyor gibi bir de iki gundur kabız. Mamasına zeytinyağı kattım olmadı. Zeytinyağını direk içirdim olmadı. Bakalım öğlene kadar yapmazsa eşim hastaneye gorurelim diyor. Sıkıntıdan mama yiyemiyor ağlıyor sık sık yavrum ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…