Bana ne. Değil mi?

85 yaşında te Allahım :D

Amca hık diyip gidecen öteki tarafı hala uçkur peşinde :D

Ben olsam hiç karışmazdım, bilmemezlikten gelirdim. Ailesi demiyorsa ben hiç demem. Yarın bi gün aile, söylediğin için sana cephe alırlar.

Çok tepki verir ve kolay unutan bir yapısı yok diye en azından şimdilik bilmesin diyorlar. Ama olay devam ederse falan mecbur anlatmalari lazım
Zaten olayın unutulması sindirilmesi sacma tuhaf degıl mı :/ 85 yasında adam aldatıyorsa bu benım için sapıklıktır. Ben artık aile büyügü olarak bile göremezdim onu.. Babam böylr bişey yapsa herkes bilse eşim bana söylemese en cok eşime kızar ve kırılırdım. Güvenimde kalmazdı ayrıca kim bilir daha neler saklıyor derdim
Babamla kıyaslamıyım ya amca masallah dedemden buyuk sanırım

85 yaşında te Allahım :KK70:

Amca hık diyip gidecen öteki tarafı hala uçkur peşinde :KK70:

Ben olsam hiç karışmazdım, bilmemezlikten gelirdim. Ailesi demiyorsa ben hiç demem. Yarın bi gün aile, söylediğin için sana cephe alırlar.
Vallahi trajikomik bir durumdayız. Yaşına başına bakmadan çapkınlık yapacağı tuttu,ama yakalanacağını düşünemedi herhalde:) şimdilik söylemem zaten,biraz bekleyeceğim

Zaten olayın unutulması sindirilmesi sacma tuhaf degıl mı :/ 85 yasında adam aldatıyorsa bu benım için sapıklıktır. Ben artık aile büyügü olarak bile göremezdim onu.. Babam böylr bişey yapsa herkes bilse eşim bana söylemese en cok eşime kızar ve kırılırdım. Güvenimde kalmazdı ayrıca kim bilir daha neler saklıyor derdim
Babamla kıyaslamıyım ya amca masallah dedemden buyuk sanırım
Işte bende artık pek iyi bakamıyorum adama,soğudum bir anda. Çocuğuma seslenince bile irkiliyorum. Eşim bilmeli ama işte ben söylemeden abisi anlatsa daha iyi olur. Bir anda ortalığı karıştıran ben olmuşum gibi olur

Işte bende artık pek iyi bakamıyorum adama,soğudum bir anda. Çocuğuma seslenince bile irkiliyorum. Eşim bilmeli ama işte ben söylemeden abisi anlatsa daha iyi olur. Bir anda ortalığı karıştıran ben olmuşum gibi olur
Tabikide aynı odada bırakmyın onları yanlız dedesı gozuyle bakamazdım ben artık :( 85 yas nedır ya 60 yasında falan olsada hos karsılamazdım ama bu kadar sapık durumuna dusmezdı benım ıcın.. Sorması ayıp konustugu kadın yasıtımıymıs

Tabikide aynı odada bırakmyın onları yanlız dedesı gozuyle bakamazdım ben artık :KK43: 85 yas nedır ya 60 yasında falan olsada hos karsılamazdım ama bu kadar sapık durumuna dusmezdı benım ıcın.. Sorması ayıp konustugu kadın yasıtımıymıs
Ay sapık değil ama yaşına yakıştıramadım o yüzden adamdan komple soğudum. Valla görüntülü konuşurken görmüş oğlu,30-35 civarıydı diyor

Ay sapık değil ama yaşına yakıştıramadım o yüzden adamdan komple soğudum. Valla görüntülü konuşurken görmüş oğlu,30-35 civarıydı diyor
Valla benım gozumde baya sapım kendisi torunu yasında birde :/ hayır gencecık kadında tam aptal. Evlerden ırak dıyıp konudan uzaklasayım ben

Bana ne demem gereken ama çok huzursuz olduğum bir konu var. Lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Eşimin ailesiyle sık görüşürüz. Yazın başka illerde olan kardeşleri gelince hele daha da sık olabiliyor görüşmeler. Bundan dolayı bazı sıkıntılar yaşandı ve eşim sağolsun anlayış göstermeye çalıştı. Ama duyduğum bir olaydan sonra hiç mi hiç gitmek istemiyorum.
Şimdi bizim kp bey 85 civarı bir yaşta ve bu yaştan sonra çapkınlık derdine düşmüş. Hem kv hem de çocukları bir kadınla konuşurken yakalamışlar. Büyük oğlu falan delirmiş,uyarmışlar,etmişler falan. Ben ve eşimin haberi yok olaydan,ama dışarıdan bakınca aralarının kötü olduğu belli oluyor. Sık tartıştıkları için her zamanki şeyler sanıyorduk. Ta ki eltim bana olayı anlatana kadar. Ama eşime kimse anlatmama kararı almış,çünkü çokta sakin karşılamayacak ve kolay unutmayacak bir yapıda diye düşünüyorlarmış.
Benim huzursuzluğun bundan sonra başlıyor. Kp severdim,ama bir anda soğudum ve yüzüne bakasım gelmiyor. Eşini aldatan erkeklere karşı zaten bir tepkim oluyordu ama bu hiç beklemediğim biri olunca ne yapacağımı şaşırdım. Benim bildiğimi bilmiyorlar eltim dışında. Eşime anlatıp anlatmama konusuda ayrı olay zaten. Ee oda meseleyi bilmediği için niye babasıyla ilgili bir konu geçtiğinde yüzümün şeklinin değiştiğini eminim ki fark ediyordur. Genelde duygularım yüzüme yansır çünkü.
Çok uzattım kusura bakmayın ama ne yapsam bilemiyorum. Bana ne demeliyim sanırım ama çok rahatsız oluyorum yahu:KK43:
Size ne sizin babaniz degil ki? Derdiniz bu olsun valla umuruma bile sallamazdim

Bana ne demem gereken ama çok huzursuz olduğum bir konu var. Lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Eşimin ailesiyle sık görüşürüz. Yazın başka illerde olan kardeşleri gelince hele daha da sık olabiliyor görüşmeler. Bundan dolayı bazı sıkıntılar yaşandı ve eşim sağolsun anlayış göstermeye çalıştı. Ama duyduğum bir olaydan sonra hiç mi hiç gitmek istemiyorum.
Şimdi bizim kp bey 85 civarı bir yaşta ve bu yaştan sonra çapkınlık derdine düşmüş. Hem kv hem de çocukları bir kadınla konuşurken yakalamışlar. Büyük oğlu falan delirmiş,uyarmışlar,etmişler falan. Ben ve eşimin haberi yok olaydan,ama dışarıdan bakınca aralarının kötü olduğu belli oluyor. Sık tartıştıkları için her zamanki şeyler sanıyorduk. Ta ki eltim bana olayı anlatana kadar. Ama eşime kimse anlatmama kararı almış,çünkü çokta sakin karşılamayacak ve kolay unutmayacak bir yapıda diye düşünüyorlarmış.
Benim huzursuzluğun bundan sonra başlıyor. Kp severdim,ama bir anda soğudum ve yüzüne bakasım gelmiyor. Eşini aldatan erkeklere karşı zaten bir tepkim oluyordu ama bu hiç beklemediğim biri olunca ne yapacağımı şaşırdım. Benim bildiğimi bilmiyorlar eltim dışında. Eşime anlatıp anlatmama konusuda ayrı olay zaten. Ee oda meseleyi bilmediği için niye babasıyla ilgili bir konu geçtiğinde yüzümün şeklinin değiştiğini eminim ki fark ediyordur. Genelde duygularım yüzüme yansır çünkü.
Çok uzattım kusura bakmayın ama ne yapsam bilemiyorum. Bana ne demeliyim sanırım ama çok rahatsız oluyorum yahu:KK43:
Esinden saklama yarin obur gun kardeşlerine benden niye sakladnz diye tepki gosterirse esin biliyodu derler eltinede guvenme aksamina kocasına solemistir karisinin haberi var diye

Eltine söyle eşimden bir şey saklayamam ben, ya siz söyleyin ya da ben söylüyorum haberiniz olsun demelisin. Eltin tam dedikodu yapmış yani keşke size söylemeseymiş, insan eşinden sır saklamamalı bence. Yoksa öğrenince sen bilip söylemediğin için sana güveni sarsılır. Kendini eşinin yerine koy.

Ben olsam ailesine eşime söylemediğiniz hiçbir şeyi bilmek istemiyorum diyip uzak dururdum.

Sanırım ben de söylerdim çünkü şöyle düşünürdüm. Aynısı benim başıma gelse ve herkes biliyor olsa eşim de biliyor olsa ve sadece ben bilmiyor olsam. Bir gün bu olay ortaya çıksa ben eşime çok kırılır çok kızardım bana demediği için.
Evet tabiki duyunca yapacak bir şeyi yok ne yapsın ama ben taşıyamaz derdim ya bilsin derdim.
85 yaşında adama da pess. Allah ıslah etsin.

Karışmayın hiç kötü olmayın diger evlatları tepkilerini vermiş zaten, 85 yasinda Allah akıl fikir versin

85 yaşında adam yazıştığı kadınla ne yapmış olabilir ki bu kadar sizi tiksindirdi diye düşünüyorum şuan...

Bence karışmayın.

Güncelleme niyetine yazayım:) eşimle konuştum. Çok üzüldü ama aşırı bir tepki vermedi. Yakın zamanda kp yeniden kadına öpücükler atarken kv tarafından yakalanmış. Durum böyle olunca abiside eşime anlattı. Bende bu yükten kurtulmuş oldum. Şu an hiç karışmıyor,tek kelime bile etmiyorum konuyla ilgili,daha ne olur inanın bilemiyorum. Ama kp yaptığını asla tasvip etmiyorum,o yüzden buz gibiyim

maşallah Dedeme bak sen . .
bende anlatırdım sanırım eşime..

Güncelleme niyetine yazayım:) eşimle konuştum. Çok üzüldü ama aşırı bir tepki vermedi. Yakın zamanda kp yeniden kadına öpücükler atarken kv tarafından yakalanmış. Durum böyle olunca abiside eşime anlattı. Bende bu yükten kurtulmuş oldum. Şu an hiç karışmıyor,tek kelime bile etmiyorum konuyla ilgili,daha ne olur inanın bilemiyorum. Ama kp yaptığını asla tasvip etmiyorum,o yüzden buz gibiyim
bencede hiç bulaşmyın muhatap olmayın

85 Yaşında çapkınlık kısmını okuduğumda nedense tebessüm ettim :KK53:

ben bu tarz seylerı asla esımden saklamam anası babası soz konusu yahu el kızları bılıyor esımden saklanıyor ne munasebet
sızın yapacagınız bırsey yok ıcınızden gelmıyorsa mesafe koyar gorusmezsınız olur bıter ama boyle buyuk seyler eşten saklanmaz sahsen esım benden saklasa affetmezdım guvenım sarsılırdı tum aılenın bıldıgı bırsey bırtek benden saklanmıs dıye

Back
X