Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum. 37 haft gebeyim. Bebeğimde hafif aort darligi varmis. Ciddi sorun olmayacağını ama takipte olacagini söylediler.
Yasayan var mi ? Hergün ağlıyorum
Yanlış yere actim sanirim ama bu başlık daha görünür.
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum. 37 haft gebeyim. Bebeğimde hafif aort darligi varmis. Ciddi sorun olmayacağını ama takipte olacagini söylediler.
Ciddi sorun yok denmiş
Niye kendinizi harap ediyosunuz?
Doktorlarınıza güveniyosanız son günlerinizi üzülerek geçirmeyin, bebek de mutsuz olur... bi doğsun hayırlısıyla, ne gerekiyorsa yapılır. Önceden bilinmesi bence iyi bir şey
Ciddi sorun yok denmiş
Niye kendinizi harap ediyosunuz?
Doktorlarınıza güveniyosanız son günlerinizi üzülerek geçirmeyin, bebek de mutsuz olur... bi doğsun hayırlısıyla, ne gerekiyorsa yapılır. Önceden bilinmesi bence iyi bir şey
Canim endise etme doktor onemli bisi olsa solerdi emin ol. Benim ogluma da kalin bagirsak genislemesi var demislerdi ama dogana kadar hersey duzene girsi Allaha binlerce skur
ya bence içiniz rahat olsun ben detaylı ultrasonda benim kızımda rahiminin üstünde kist var dediler doğdunda hiç bi sıkıntı yok dediler muayenesinde inşallah sizinde öyle olur
Merhaba bebeğiniz ne durumda acaba?? Sağlıkla doğmuştur şnsallah Bana da aort darlığı var dediler 28 haftalık hamileyim, ama bananamelşyat olur doğunca dediler . Siz ameliyat ettirdiniz mi acaba