Bebeğim icin: aort darligi ltfn yardim

Meluska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
12
20
3
40
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum. 37 haft gebeyim. Bebeğimde hafif aort darligi varmis. Ciddi sorun olmayacağını ama takipte olacagini söylediler.
Yasayan var mi ? Hergün ağlıyorum:(
Yanlış yere actim sanirim ama bu başlık daha görünür.

Mrb arkadaşlar yeni üye oldum. 37 haft gebeyim. Bebeğimde hafif aort darligi varmis. Ciddi sorun olmayacağını ama takipte olacagini söylediler.
Yasayan var mi ? Hergün ağlıyorum:KK43:
Ciddi sorun yok denmiş
Niye kendinizi harap ediyosunuz?
Doktorlarınıza güveniyosanız son günlerinizi üzülerek geçirmeyin, bebek de mutsuz olur... bi doğsun hayırlısıyla, ne gerekiyorsa yapılır. Önceden bilinmesi bence iyi bir şey

Ciddi sorun yok denmiş
Niye kendinizi harap ediyosunuz?
Doktorlarınıza güveniyosanız son günlerinizi üzülerek geçirmeyin, bebek de mutsuz olur... bi doğsun hayırlısıyla, ne gerekiyorsa yapılır. Önceden bilinmesi bence iyi bir şey
Tşk ederim. Çünkü büyük ihtimal düzelmeyecek bir sorun. Ilerde darlik artarsa anjio ve ameliyat olabilir. Acaba hiç darlığı artmadan büyüyen var mı?

Tşk ederim. Çünkü büyük ihtimal düzelmeyecek bir sorun. Ilerde darlik artarsa anjio ve ameliyat olabilir. Acaba hiç darlığı artmadan büyüyen var mı?
İçinizi ferah tutun daha çok küçük, belki de darlık artmayacaktır
Gelmiş geçmiş olsun
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Yasayan var mi ? Hergün ağlıyorum:(
Canim endise etme doktor onemli bisi olsa solerdi emin ol. Benim ogluma da kalin bagirsak genislemesi var demislerdi ama dogana kadar hersey duzene girsi Allaha binlerce skur

Evt fetal eko da çekildi.. hep aynı şeyi dediler:KK43:( bu ayın 12sinde Sezeryan olacak
ya bence içiniz rahat olsun ben detaylı ultrasonda benim kızımda rahiminin üstünde kist var dediler doğdunda hiç bi sıkıntı yok dediler muayenesinde inşallah sizinde öyle olur

Yasayan var mi ? Hergün ağlıyorum:KK43:
Merhaba bebeğiniz ne durumda acaba?? Sağlıkla doğmuştur şnsallah🙏🏻 Bana da aort darlığı var dediler 28 haftalık hamileyim, ama bananamelşyat olur doğunca dediler . Siz ameliyat ettirdiniz mi acaba

Back
X