• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim için cinsiyet tahmini yaparmısınız?

trockyha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
6
0
36
Avusturya
11+4 günlük hamileyim
bugün doktora gittim doktor bebeğin kalp atışının dakikada 171 olduğunu soyledi
ekteki ultrason gorüntülerinden cinsiyeti hakkında yorum yapabilirmisiniz?

bu 8haftalıkken

$PA210234.webp

buda bugün çekilen yani 11+4
$PA210236.webp

11+4 günlük hamileyim
bugün doktora gittim doktor bebeğin kalp atışının dakikada 171 olduğunu soyledi
ekteki ultrason gorüntülerinden cinsiyeti hakkında yorum yapabilirmisiniz?

bu 8haftalıkken

Eki Görüntüle 834276

buda bugün çekilen yani 11+4
Eki Görüntüle 834277

cnm ya sağlıklı olsunda hiç farketmez ama bence erkek içimden öyle geçti :) Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

canım doktor bile anlamadıysa biz nerden anlayabiliriz ki..
tek bildiğim kalp atış sayısı erkek bebeklerde daha yüksek oluyor:51:

benimde icimden erkek geciyor ama tabı bası saglık
daha cınsıyetı ogrenmeme doktora gore 2 ay var

Allah hayırlısını versin cnm biraz merak edicen artık senin bi tercihin varmı kız yada erkek olsun diye ben mesela küçüklüğümden beri kız çocuk isterdim :)hamileliğimde erkek olucağını duyduğumda biraz böle kaygılanmıştım erkek çocuğunu sevebilirmiyim falan diye ama insan o ilk an kucağına ladığında Allahım cinsiyetine bakamıyorsun ki evlat işte iyiki var oğlum Rabbimin en güzel hediyesi

Allah hayırlısını versin cnm biraz merak edicen artık senin bi tercihin varmı kız yada erkek olsun diye ben mesela küçüklüğümden beri kız çocuk isterdim :)hamileliğimde erkek olucağını duyduğumda biraz böle kaygılanmıştım erkek çocuğunu sevebilirmiyim falan diye ama insan o ilk an kucağına ladığında Allahım cinsiyetine bakamıyorsun ki evlat işte iyiki var oğlum Rabbimin en güzel hediyesi

aslında her ıkısınıde ıstıyorum saglıklı olsunda ama tabı ılk cocuk erkek ıkıncı kız olursa daha ıyı olur basında abı olsun ben kucukken cok ıstemıstım abım olsun dıye hatta cok aglamıstım annemlere neden bana abı yapmadınız dıye:27:

Hamile miyim sorunlarindan kademe atladik galiba... :44:
Yani doktor bile goremediyse, belli degilse biz nerden bilebiliriz acaba...Konu ciddi mi yoksa geyik maksatli mi cozemedim. :44:

Vallahi tövbe diyeceğim başka birşey diyemeyeceğim.

Arkadaşım hele bir 14. haftayı bitir tıbbi olarak düşük riskin bir bitsin sonra dertlenirsin bebeğimin cinsiyeti diye. Zaten o zamana kadar da dr. söyler.

11 hafta çok erken nubu da göremiyoruz zaten belli olsaydı doktor söylerdi

Back
X