Doğuma Hazırlık Bebeğim için kendim için doğuma hazırlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Merhaba hanımlar burda bebeğim için aldığım seyleri paylasicam... En minumum düzeyde olmalı uygun olmalı çünkü şu anda ben çalışmıyorum bir tek eşim çalışıyor.. malum dışarıda çıkamıyorum bu yüzden internetten alabildiğim kadar artık

Merhaba. Hayırlı olsun olsun. Benim üçüncü hamileliğim. Size biraz tecrübelerimden bahsedebilirim isterseniz.

Bebeğim anne karnında kilo alsın istiyorsanız;

Kaşar peynir. Muz. Kivi. Bulgur pilavı. Kuru üzüm. Elma. Haşlanmış yumurta. Ceviz. Son haftalara gelirken 35ten sonra çikolatalı tatlılar yiyebilirsiniz ki müthiş kilo aldırıyor bebeğe.
Not: Normal doğum istiyorsanız şekerli yiyecekler yememelisiniz.

Hamileyken kesinlikle yenmemesi gereken yiyecekler;

Midye kesinlikle yasak. Derin su balıkları. Balık ile ilgili olarak sadece yenilebilir balıkları söylemek daha iyi olur sanırım sardalya hamsi ve alabalık harici balıklar yenmemeli.

Bebeğim zeki olsun istiyorsanız;

Bol bol ceviz ve günde en az iki elma. Kırmızı veya yeşil elma farketmez. Elma vücuttan toksinleri atmayı sağlar ve temiz kan dolaşımına yardımcı olur.

Bebeğim güzel yüzlü olsun istiyorsanız;

Özellikle ilk 3 aylık dönemde ve hamilelik boyunca bol bol ayva yemelisiniz.

Bebeğimin gece uykusu iyi olsun istiyorsanız;

Doğumun olduğu ilk gece mama verin sabaha kadar uyuyacaktır.

Bursa sık sorulan başka sorular da oluyordu.

Bebeğim kız olsun istiyorsanız;

Ovulasyon günü denilen yani yumurtlama günlerinde birleşme sağlanmalı.

Bebeğim erkek olsun istiyorsanız;

Adetin bitiminde birleşme sağlanmalıdır. Adetiniz 6 gün sürüyorsa 7 ve 8. Günler birleşme sağlanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…