bunu bende düşündüm ama eşim saçmalama harcama dursun bozdur paranı dıyo ama yapamıyorumanennize/ablanıca filan verseniz saklaması için?
her 30 tl biriktirdiğinde bişey alırsanız bi anlamı kalmaz hiç olur o para.
mantıklı aslında. boyle ne ıcın bırıktıgı belli değil ihtiyac için dıyoruz 10 liralık seye de ıhtıyac var dıye harcanıyo bı hedef koyarsam yapabılırım sankiBence büyük bir parça için biriktirmeye çalışın. Mesela güzel bir araba ?.. 600 tl den aşağı değil bir araba
bunu bende düşündüm ama eşim saçmalama harcama dursun bozdur paranı dıyo ama yapamıyorum
Bence çok fazla miktar para biriktireyim doğuma yakın toplu alışveriş yapayım deme canımkızlar merhaba.
hamileyim ve bıraz para bırıktırmek istiyorum ama ne zaman cüzdanımda bozuk para olmasa kumbaradan alıyorum yani biriktiremıyorum.
sorum şu : biriktirdiklerim 20- 30 lira olunca direk gidip bebeğime bişeyler mi alsam ki cok erken dıye almasam mı dıyorumya da napsam ben bu bırıktırdığım bozuk paraları ? yanı pek net bı soruda olmadı ama umarım anlatabılmısımdır.
not: bebeğimin doğumuna yakaın ya da dogduktan sonra kullanmak ıstıyorum parayı yanı cok uzun süreli değil bırıkım.
aa cok mantıklı.. hem param da çoğalır. mesele bu aksam pide ıcın 4 lıra alıyım 5 lıra atıyım.. cok tesekkur edrımBozuklukları atıyosun ya kumbaraya hani , sonra bozuk para lazım olunca onları alacağına cüzdanındaki büyük banknotları kumbaradakiyle bozdur , büyük banknotları kumbaraya at. Kumbaradaki banknot değerleri büyüdükçe alıp kullanma eğilimin azalır, bozdurasın gelmez
işte yapamadıgım tam da buAçamayacağınız bir kumbara kullanın ve kumbarayı güvence olarak görmeyin, parayı unutun attıktan sonra.
Bence çok fazla miktar para biriktireyim doğuma yakın toplu alışveriş yapayım deme canım
Örneğin 100 tl mi biriktirdin bu hafta/ay bi ihtiyacını al bebeğinin
Bebeğin zaten kış bebeği olacak şuanda yaz olduğu için kışlık kıyafetler battaniyeler vs indirimde fiyat olarak uygun oluyor
Yavaş yavaş alabilirsin yani
Toplu alınca zor olur
Doğuma yakın alacağın içinde kış kıyafetleri daha pahalı olur
Ayrıca indirmleri sık sık takip edin
Civilim
E bebek
Butikbebe
Lc waikiki
Canım iki ay önce olsa tamam da Kışlıkların indirimi geçti ya kaldırdılar hep bence tezgahlardan artık.
haklısın aslında kışlık syler hep indirimde
hadi ya bakcam o zman 100 lıra bırıktığınde bulamazsam harcamamCanım iki ay önce olsa tamam da Kışlıkların indirimi geçti ya kaldırdılar hep bence tezgahlardan artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?