Bebek Beslenmesi Bebeğim için...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Asburki

Gökkuşağı
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
42
0
86
Kocaeli
Kızlar 4 aylık bebeğim var. Banyosunu yaptırırken kulağına su kaçıcak diye hep tedirgin oluyorum.bebekler için kulak tıkacı var mı? Bebek mağazalarına sordum hiçbirinde yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar 4 aylık bebeğim var. Banyosunu yaptırırken kulağına su kaçıcak diye hep tedirgin oluyorum.bebekler için kulak tıkacı var mı? Bebek mağazalarına sordum hiçbirinde yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben geçenlerde böyle bişeye rastladım yardımcı olur mu bilemedim ama bi bak istersen Bebek Banyo Şapkası 7.90 TL'ye

Cnm ozellikle kbb ye sordum giren su cikar dedi rahatlikla yukayin bebeginizi dedi rahat ol cnm

Kayınvalıdemle kızımızı beraber yıkardık ılk baslarda.O zamanlar pamuğu vazelınleyıp koyardı kulaklarına.vazelınlı olunca kulağında kolayca çıkıyor.

Back
X