Bebeğim iri normal doğumu göze alayım mı

Teşekkürler Bundan sonrası rahat olur ilki fenaydı ama.

Ay ben kontrole gittigimde bi kadinda cok bagirmisti odum koptu iceri girdm sordm dogurcak artik fln dedi ndn bagrdi dedim muayene ettm korkudan bagrdi dedi bendemi bagrcam yani cokmu aciyo dedim hayr dedi ama bende cok korkuyorm
Herkes bir değil.korkman normal ama başa gelen çekiliyo. 15 saniye sürüyo en fazla.çekilir yani. Bebişler için katlanıcaz

Cnm dr catın genis diosa normal yap bence hic sezeryana bulasma derm normal en iisi sezeraynda ağrın oluo dikisin oluo yatamıosun uzanamıosun bebeğini besiğinden almaya eğilemiosun sütün bi kac güngelmio hele o hastabezleri sondalar cart curt allahım aklıma geldikce deli oluyorum hala... normal doğumda en fazla 12 saat sancı ohh sonra tertemiz bi kac dikis oluosa altta o oluyo onuda idrar eritio zaten... Sezeryanda ağır kaldırsan ağrıo üsütsen sızlıyo insaAllah normal doğurusunda sağlıklıca alırsın bebisini kucağına

İnşallah canım. Çok sağol. Anne olmak için bu acıyı çekmem gerek diye de düşünüyorum korksam da. Hayırlısı bakalım

İnşallah canım. Çok sağol. Anne olmak için bu acıyı çekmem gerek diye de düşünüyorum korksam da. Hayırlısı bakalım
Amin cnm bnm aynen o meleklere bakınca kokusunu icine cekince hepsi unutuluo arada böyle konularda aklına gelio o kadar üstesinden kolaylıkla geleceğine eminim cünkü sen bi annesin

Korkma her türlü acı gecer canından can cıkıyo kolay değil dediğim gibi elinden geldiğince normal doğuma yönel allah seninle olacaktır tüm günahların dökülecek

Çatı muayenesine gitmemek için Dr a gitmiyorum bende :) şaka bi yana sağlık sorunlarım yüzünden üç hafta sonra sezeryan olacağım bende ama o çatı muayenesinde ki utancı anlatamam baya da canım yandı sen ne soktun dedim elimi dedi ebe hah aferin sana ne güzel yapmışsın dedim ama çok utandım birde normal doğum da altına kaçıranlar oluyormuş ondan da çok utandım açıkçası sezeryan olacağım için mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…