Bebeğim iri olacak.yenidoğan çıkış setleri üstüne olur mu ?

bu arada kaç kilo aldın canım sen toplamda Happymoon123
55 kiloydum. 71 kiloyum şuan. 16 kilo aldım şimdilik.daha alırım ama. İnsanlar şaşırıyo ama göstermiyosun sadece karnın var diyor doktorum da dahil. Karnım çok büyük. Instada falan görüyorum minicik göbekleri var hamişlerin. Benimki öyle diil :)

Minik doğmuş ama maşallah sonra toparlamış minik Benimki en az 4,200 diyor doktorum.
Ultrason yanıltıcı olabiliyor sonuna kadar normal iste benim bebiş 3500 gözüküyordu son usg de ama minnoş doğdu. Arkadaşa 4500 gr var bebek doğuramazsın dediler 3000 gr doğurdu normal

benim göbüşümde öyle valla. hemen çıktı gören 6 aylık zannediyor oğluşum kendini belli etti hemen teyzesi

Ultrason yanıltıcı olabiliyor sonuna kadar normal iste benim bebiş 3500 gözüküyordu son usg de ama minnoş doğdu. Arkadaşa 4500 gr var bebek doğuramazsın dediler 3000 gr doğurdu normal
Gerçekten mi ?? Ya doktor benim kızın göbüşünü zor ölçüyor.kendi de acaba yanlış mı ölçüyorum diyip tereddüte düşüyor ama göbüş ultrasona sığmıyor ben de görüyorum :)) tostombik fasulye. Normal doğum istiyorum ama keserler muhtemelen.anne olmak zor imiş.

Kız ilk Doğumda zaten herkesi kesiyorlar korkma benim kızım fındık kadardı yine 4 dikişim var.

Benim annem de diyor ki önceden ebeler doğumdan önce yağlıyorlarmış bi güzel yırtılmıyormuş çok. Şimdi doktorlar bebek çıksın diye beklemeden kesiyorlar çatır çatır
Bak ben Doğum yaparken bana kesik attığını anlamadım sonra uyuştururcu iğne yaptı hissetmedim bide losyon döktü uyuşsun iyice diye . Dedim ki napıyorsunuz dikiş atıyoruz kestik biraz dedi şok oldum . Hissetmiyorsun bile. Dikişlerde sonra acımıyor 5 gün de zımbalı gibi oluyorsun. Zaten eriyen iple dikiyorlar kendi kendine düşüyor dikiş. Ben psikolojik tuvalete çıkamadım acıyacak diye. Patlama noktası gelince çıktım mecbur hiç acı sızı olmadı

Bu konuda ürkütücü şeyler yazanlar da var.acının uzun süre geçmediği, üstüne oturamadığın, cinsel ilişkide acı gibi. Her koşulda sezeryandan iyidir diye düşünüyorum ben de. Hayırlısı

inşallah içinizi ferah tutun :) benim de daha yeni 11 haftalığız. ben de hepsinden yemeğe çalışıyorum. inşallah bizimki de tombik bir bebek olur teşekkür ederim

Sezeryanda koca bir kesik oluyor. Eğer çok kötü şeyler yaşamış olsam bi daha normal Doğum istemezdim.

Merhaba,
Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza almissinizdir. Su anda benim bebege de iri diyorlar, merak ettigim bebeginiz kac kg kac cm dogdu, dogum zor oldu mu? Kendi zamaninda mi geldi yoksa dogumu erken mi baslattilar? Bana 38den sonra dogumu baslatabiliriz dendi, ondan soruyorum. Ultrason olcumleri ile dogum kilosu benzer miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…