- 2 Kasım 2016
- 778
- 729
- 103
- Konu Sahibi Happymoon123
-
55 kiloydum. 71 kiloyum şuan. 16 kilo aldım şimdilik.daha alırım ama. İnsanlar şaşırıyo ama göstermiyosun sadece karnın var diyor doktorum da dahil. Karnım çok büyük. Instada falan görüyorum minicik göbekleri var hamişlerin. Benimki öyle diil :)bu arada kaç kilo aldın canım sen toplamdaHappymoon123
Minik doğmuş ama maşallah sonra toparlamış minik2820 doğdu . Eve geldiğimizde 2450 falandı . Şişi inince o kadar kaldı. Bi ayda 2500 gr aldı. İkinci ayında 6 kilo oldu.
bi de onu doğurması var yalnizben ve kardeşlerim hep iri doğmuşuz 4-4,5 kilo civarı doğmuşuz hep. nedense benim bebeğim de öyle olsun istiyorum. tabiki en önemlisi sağlıklı sıhhatli olsunlar inşalalah. :))
Ultrason yanıltıcı olabiliyor sonuna kadar normal iste benim bebiş 3500 gözüküyordu son usg de ama minnoş doğdu. Arkadaşa 4500 gr var bebek doğuramazsın dediler 3000 gr doğurdu normalMinik doğmuş ama maşallah sonra toparlamış minikBenimki en az 4,200 diyor doktorum.
benim göbüşümde öyle valla. hemen çıktı gören 6 aylık zannediyor55 kiloydum. 71 kiloyum şuan. 16 kilo aldım şimdilik.daha alırım ama. İnsanlar şaşırıyo ama göstermiyosun sadece karnın var diyor doktorum da dahil. Karnım çok büyük. Instada falan görüyorum minicik göbekleri var hamişlerin. Benimki öyle diil :)
Allah yardım eder kuzum yaa o kısmını düşünmüyorumOlur da
bi de onu doğurması var yalniz
allah can sagligu versin ikinizedeAllah yardım eder kuzum yaa o kısmını düşünmüyorum
Gerçekten mi ?? Ya doktor benim kızın göbüşünü zor ölçüyor.kendi de acaba yanlış mı ölçüyorum diyip tereddüte düşüyor ama göbüş ultrasona sığmıyor ben de görüyorum :)) tostombik fasulye. Normal doğum istiyorum ama keserler muhtemelen.anne olmak zor imiş.Ultrason yanıltıcı olabiliyor sonuna kadar normal iste benim bebiş 3500 gözüküyordu son usg de ama minnoş doğdu. Arkadaşa 4500 gr var bebek doğuramazsın dediler 3000 gr doğurdu normal
amiiin Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah :)allah can sagligu versin ikinizede
Benim de hemen çıkmıştı.öğrencilerim bile hemen anladı. Sağlıklı olsunlar da inşallahbenim göbüşümde öyle valla. hemen çıktı gören 6 aylık zannediyoroğluşum kendini belli etti hemen teyzesi
Kız ilk Doğumda zaten herkesi kesiyorlar korkmaGerçekten mi ?? Ya doktor benim kızın göbüşünü zor ölçüyor.kendi de acaba yanlış mı ölçüyorum diyip tereddüte düşüyor ama göbüş ultrasona sığmıyor ben de görüyorum :)) tostombik fasulye. Normal doğum istiyorum ama keserler muhtemelen.anne olmak zor imiş.
Bende rahat 14 dikiş olur ozaman. :)) hayırlısıKız ilk Doğumda zaten herkesi kesiyorlar korkmabenim kızım fındık kadardı yine 4 dikişim var.
SaçmalamaBende rahat 14 dikiş olur ozaman. :)) hayırlısı
Benim annem de diyor ki önceden ebeler doğumdan önce yağlıyorlarmış bi güzel yırtılmıyormuş çok. Şimdi doktorlar bebek çıksın diye beklemeden kesiyorlar çatır çatırSaçmalamaannem 4 kilo doğurmuş hepimizi sıfır dikişle
Bak ben Doğum yaparken bana kesik attığını anlamadımBenim annem de diyor ki önceden ebeler doğumdan önce yağlıyorlarmış bi güzel yırtılmıyormuş çok. Şimdi doktorlar bebek çıksın diye beklemeden kesiyorlar çatır çatır
Bu konuda ürkütücü şeyler yazanlar da var.acının uzun süre geçmediği, üstüne oturamadığın, cinsel ilişkide acı gibi. Her koşulda sezeryandan iyidir diye düşünüyorum ben de. HayırlısıBak ben Doğum yaparken bana kesik attığını anlamadımsonra uyuştururcu iğne yaptı hissetmedim bide losyon döktü uyuşsun iyice diye . Dedim ki napıyorsunuz dikiş atıyoruz kestik biraz dedi şok oldum . Hissetmiyorsun bile. Dikişlerde sonra acımıyor 5 gün de zımbalı gibi oluyorsun. Zaten eriyen iple dikiyorlar kendi kendine düşüyor dikiş. Ben psikolojik tuvalete çıkamadım acıyacak diye. Patlama noktası gelince çıktım mecbur hiç acı sızı olmadı
inşallah içinizi ferah tutun :) benim de daha yeni 11 haftalığız. ben de hepsinden yemeğe çalışıyorum. inşallah bizimki de tombik bir bebek olur teşekkür ederimAmin inşallah :)) ilk aylar çok iştahsızdım aslında bişey yiyemedim ama sonra maşallah iştahım açıldı. Günde 2 bardak süt mutlaka. ( annemin komşusunun ineklerden doğal süt ) iki tane muz en az. Portakal çok yedim. Hasta da olmadan geçirdim kışı bu sayede. Hiç vitamin desteği de almadım. Yumurta et balık kuruyemiş bol bol. İnşallah irilik şekerden değildir. Şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü doktor çok gerek görmedi. Çok tatlı hamur işi de yemedim çünkü. :)
Sezeryanda koca bir kesik oluyor. Eğer çok kötü şeyler yaşamış olsam bi daha normal Doğum istemezdim.Bu konuda ürkütücü şeyler yazanlar da var.acının uzun süre geçmediği, üstüne oturamadığın, cinsel ilişkide acı gibi. Her koşulda sezeryandan iyidir diye düşünüyorum ben de. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?