Bebeğim iri olacak.yenidoğan çıkış setleri üstüne olur mu ?

Sizin boyunuz kilonuz kaç acaba. Benim boyum 180 eşim 190. Bebeğimiz 25. Haftadan beri hep bı ay önde. Bugün randevum vardı. 34+5 günlük hamileyim ama ultrasonda 39+2 çıktı. Kilosu 3600 boyu 53 cm bana çok fazla geldi 35 haftaya göre. Çok moralim bozuldu. Sezeryan dedi doktor. gebelik şekerim sinirdaydi. Diyet yapıyorum 3 aydır bir şey yemiyorum yine büyüyor oglusum. İnsülin başladı bugün itibariyle. Bu ilk gebeligim. Sezeryani kabullendim artık ama çok iri olacak diye korkuyorum. Bı hafta sonra tekrar çağırdı 37 hafta dolunca alırız dedi ama çok şişman olur en az 4500 kilo. Yeni doğan takimlarini minik minik almıştım onlar bile olmaz gibi. Kendim sadece 9 kilo aldım hamileliğim boyunca niye böyle oldu anlamıyorum

Öncelikle inş sağlımlı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız. Bende gebelik şekeri var. Bundan önceki gebeğimdede vardı doktorum bebek çok iri dedi. 5 kiloya yakın olur dedi bayağı korkuttu beni. Vee bebişim bir doğdu 2900 gr çok küçüktü.Ultrason ölçülerine ben pek itibar etmiyorum.4 hafta ilerde gitmesine bana fazla geldi ama tabi doktorunuz daha iyi bilir ben sadece fikrimi paylaşmak istedim.

İnşallah çok iri olmaz bı hata vardır teşekkür ederim

İnşallah çok iri olmaz bı hata vardır teşekkür ederim
Doğum yaptınız mı bebeğiniz kaç kg doğdu acaba çok merak ediyorum burdaysnz bir cevap rica edicem

Doğum yaptınız mı bebeğiniz kaç kg doğdu acaba çok merak ediyorum burdaysnz bir cevap rica edicem
37+5 te sezeryanla doğum yaptım iri bebek ve kafa çapında büyük diye iki farklı doktorda aynı ölçmüştü. Daha fazla kilo almadan alalım dediler normal doğum imkansız dediler 4300 kilo 54 cm kafa 39 cm bekliyorduk 3800 doğdu Boyuda 50 cm yani boş yere erken doğum yaptırdılar sanırım ama olsun şu an çok sağlıklıyız şükürler olsun sezeryam sırasında kordon dolandığını söylediler ultrasonda görünmüyordu vardır bundada bi hayır demiştim hep öyleymiş şükrediyorum

Merak ettiğim maden önü sonu zaten sezeryan olacak haftanizi doldurmanızi niye beklemediler siz beklemek istemednz mi 38 bile dolmamış çünkü neden acele edyolar bu durumda herkesten bunu duyuyorum 4 kg üstü diyorlar çocuk 3200 doğmuş fln zaten sezeryan olacaksa neden beklemişlerki

Bende çok ısrar ettin pazartesi bari olayım 38 olsun diye doktor tehlikeye atmayalım dedi bi gerekçe olmadan bende korktum kalp atışı her şeyi normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…