Bebek Beslenmesi Bebeğim iştahı azaldı çokk üzülüyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulsah05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
114
1
116
İstanbul
kızlar kızım tam bir yaşında 10 bucuk kılo. hastaydı ama ıkı gundur ıyı maaşallah. ama bu seferde iştahı azaldı. çok üzülüyorum. herseyı büyük bir iştahla yiyen kızıma birsey yedıremez oldum. yapmadığım şebeklık kalmıyor. sadece birkaç kaşık çorba yedırebılıyorum. hastalığın etkisidir diye düşünüyorum ama bilmiyorum.. yardımcı olurmusunuz bu gecıcı bir durummudur..

benimde oğlum 3 yaşında geneldede pek yemek yemeyi sevmez ama hastalanınca ve sonraki bir ay boyunca hiçbi şey yemez ve sadece süt ister doktor bana geçici bir durum oldugu çocugu zorlamadan az az ama sık sık yedirmem gerektiğini söyledi çocuk hastayken ne yese kardır bence üzülme yavaş yavaş düzeliyo :emir_bebek:

canım aynı şeyleri yaşıyoruz :((
kızım 10. ayını bitirdi ve normalde daha iyi yemek yiyiyordu
ilk önce ishal gibi oldu arada bir kusuyordu üşüttü diye düşünüyorum
şimdi çok şükür ishalimiz ve kusmamız düzeldi ama iştahı hiç yok
çok zor yediriyorum her kaşıkta öğürecek gibi oluyor nasıl oyalacağımı şaşırdım
inş.geçici bir durumdur :(

evet inş düzelecekler. annelik zormuş insan kendını unutuyor. diş çıkardıkları donemlerdede iştahsız olabılıyorlar galiba. zeynep bugun yedı biraz bişeyler. gitgide huy değiştiyorlar. herseyi oyun oldu. mama sandelyesinede pek oturtamıyorum. alışacaz artık ne yapalım.

canım aynı şeyleri yaşıyoruz :((
kızım 10. ayını bitirdi ve normalde daha iyi yemek yiyiyordu
ilk önce ishal gibi oldu arada bir kusuyordu üşüttü diye düşünüyorum
şimdi çok şükür ishalimiz ve kusmamız düzeldi ama iştahı hiç yok
çok zor yediriyorum her kaşıkta öğürecek gibi oluyor nasıl oyalacağımı şaşırdım
inş.geçici bir durumdur :(

evet canım zor bi durum. hele bide iştahlı cocuk birden yemeden kesılınce insanın dahada zoruna gıdıyor.zorlamamak lazım aslında yemesi için ama annelik işte dayanamıyorsun. allah kolaylık versın hepimize

evet canım zor bi durum. hele bide iştahlı cocuk birden yemeden kesılınce insanın dahada zoruna gıdıyor.zorlamamak lazım aslında yemesi için ama annelik işte dayanamıyorsun. allah kolaylık versın hepimize

aynen cnm yaa.
anne olunca insan dayanamıyor
hasta olunca biz büyüklerin bile iştahı kapanıyor canımız birşey istemiyor
bebeklerde aynen öyle.inş.kısa sürer.
bebeğine geçmiş olsun.
sevgiler..
:71:

benim 2 yaşındaki kızım hiç bir şey yemiyo n yapıcamı şaşırdım kilo alması için yada iştah açılması için yapabileceğim bir şey warmı ya

benim 2 yaşındaki kızım hiç bir şey yemiyo n yapıcamı şaşırdım kilo alması için yada iştah açılması için yapabileceğim bir şey warmı ya

iştah açıcı şuruplar var. biz kullanmadık cevremden duydum sadece. istersen doktoruna veya eczanelere bi sor ona göre al. Allah kolaylık versin cnm

bu arada benım kızım düzeldi allahıma sukurlerolsun. gecıcıymiş demekki. bende doktoruma şurupları soracaktım. iştah acıcı suruplar varmış kullanıyımmı dıye ama gerek kalmadı. darısı sızın bebeişlerede

Back
X