- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
ins bi sıkıntı olmazErken diyolar iğne için yarın başka hastanede tekrar görüşcez
Umarım...ins bi sıkıntı olmaz
Ben biliyodum söyledim de ama hamile kalmadan iğne yapılmadığını söyledilerİyide düğünden önce bunlar tespit edilip ona göre iğne fln olmadınz mı? İnşallah bişe olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınz bebişinizi..
Yarın sorarım bu hiç aklıma gelmemiştiInsallah bebeginizin kan grubu negatiftir. Esinizin anne ya da babasinda negatif varsa eger bebeginizin %50 negatif olma ihtimali var ama esinizin anne ve babasinin ikisi de pozitifse bebeginizin negatif olma olasiligi yok. Eger negatif olursa kan uyusmazligi olmaz. Insallah esinizin anne ya da babasidan birisinde negatif vardir ve bebege o gecmistir.
BEn İstanbul’da yaşamıyorum canım..Çok teşekkür ederim umarım sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza nerdeki doktora gidiyorsunuz acaba
Endişe etme Allah bebeğini ve seni korusun hayırlı doğum nasip etsin inşallah .Durum güncellemesi : Hanımlar tekrar aynı test yapıldı ve bu sefer negatif çıktı Süleymaniye Kadın Doğum hastanesindeyiz doktor önceki testin eser pozitif yazdığı için kesin olarak pozitif olmadığını ondan şimdi negatif çıkmasının normal olduğunu belirtti Rhogram iğnesini yaptırmak için bekliyorum Hale’n gelemedi iğne ama buna da şükür hepinizin kalbinize yüreğinize dualarınıza sağlık Allah razı olsun sevgiler umarım herkes güzel bir gebelik geçirir rabbim isteyen herkese nasip etsinNot: Erken demişlerdi başta kanama olduğu için az bile olsa yeterliymiş iğne yapılabiliyormuş öyle dedi doktor bir daha kanama olursa tekrar iğne gerekiyormuş.
İlk bebekte farketmiyor doğumdan sonra iğne yapılıyor diye biliyordum ben. İnşallah sorun çıkmaz da sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Canım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli alırsınız evladınızı kucağınıza ❤
Benim babam Brh + annem 0rh - abimde bir kaç sorun yaşamış galiba abim doğduktan hemen sonra iğne vurmuşlar anneme bize hamile kalmış tekrar aynı iğneyi vurmuşlar.
hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallahEndişe etme Allah bebeğini ve seni korusun hayırlı doğum nasip etsin inşallah .
İlk bebekte farketmiyor doğumdan sonra iğne yapılıyor diye biliyordum ben. İnşallah sorun çıkmaz da sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Canım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli alırsınız evladınızı kucağınıza ❤
Benim babam Brh + annem 0rh - abimde bir kaç sorun yaşamış galiba abim doğduktan hemen sonra iğne vurmuşlar anneme bize hamile kalmış tekrar aynı iğneyi vurmuşlar.
hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallahEndişe etme Allah bebeğini ve seni korusun hayırlı doğum nasip etsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?