Bebeğim iyi olucak mı ?

Aminn çok teşekkür ederim sizde sorun yaşamazsınız umarım yarın gittiğimde oradaki doktorlara da söylicem iğne yapılabiliyorsa bana da yapılsın yeter ki yavruma bişey olmasın

Maşallah sizin çok güzel gitmiş peki bişey daha sorabilir miyim sizde benim bahsettiğim test yapıldı mı pozitif çıkan oldu mu yada ilkte pozitif çıktı mı testin sonucu
Bütün testler yapıldı hepsinde de ama olumsuz birşey olsa bilgilendirme yapılırdı.
Darısı sana inşallah sağ salim alırsın kucağına.
Neler neler diyorlar kesin gözüyle de sağlam çocuk oluyor.
Stres çok daha fazla etkiler. Allah’a bırak, tedbir senden takdir Allah’tan.

Çok teşekkür ederim aminnn inşallah

Inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canim. Bnde de var kan uyuşmazlığı. Iki çocuğun var ilk doğumdan sonra igne oldum. Fakat ikincide bir hafta kanamam oldu doktor da her ihtimale karşı igne yapti. 8 haftalık ti. Sonra dediğin o kan tahlilinden oldum iki ay filan pozitif cikti cok stresliydim beklemek cok zor oldu. Oda iğnenin etkisiyle pozitif çıkmış. Sonraki aylarda negatif çıktı yine. Ayrıca devlet hastanesinde oldum kontrolleeimi.

İndirect coombs testinizin pozitif çıkması vücudunuzun bir şekilde pozitif kanla karşılaşmış olması demek. Daha önceden size bir şekilde kan nakli oldu mu? Veya kürtaj-düşük geçmişiniz?bir şekilde vücudunuza pozitif kan girmiş ve kanınız antikorlar geliştirmiş. Şuanda bebeğinizin kanı pozitif ise vücudunuzda bulunan antikorlar bebeğin vücuduna saldıracak ve kan yapıtaşlarını yıkmaya çalışacak demektir. Çünkü vücut bebeği kendisine zararlı yok edilmesi gereken bir madde olarak algılayacak..
Vücudunuzda antikorlar oluştuğu için anti-d iğnesi bir işe yaramayacaktır çünkü iğne antikorları önlemeye yönelik yapılır ilk doğumdan sonra.
Umarım bebeğinizin kanı negatiftir bu şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadan hamileliğinizi geçirirsiniz. Yada anne karnında bebeğe kan nakli ile dayanabilen bebeklerde okumuştum zamanında,yada doğuma kadar dayanabilen bebeklerde vardı doğar doğmaz kanı değişen.Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var ve bir kürtaj geçmişim o yüzden çok araştırmıştım kızıma hamileliğimde
İnşallah doktorlardan iyi haberler alırsınız sağlıkla kavuşursunuz kuzunuza

Bana üni hastanesi dediler kesinlikle profesör tarafından olması gerektiğini söylediler

Aminn çok teşekkür ederim hiç birini yaşamadım ne kan nakli ne kürtaj ne başka şey 4 kişilik ailemizde tek negatif kan Gruplu olan benim anne Babam abim hepsi pozitif bunun bir etkisi olabilir mi

Aminn çok teşekkür ederim hiç birini yaşamadım ne kan nakli ne kürtaj ne başka şey 4 kişilik ailemizde tek negatif kan Gruplu olan benim anne Babam abim hepsi pozitif bunun bir etkisi olabilir mi
aynı şekilde bende ailede tek negatif kan taşıyan benim annem,babam,kardeşim pozitif doktor nadirde olsa olabileceğini söylemişti ama bunun sizin testinizin pozitif olmasıyla hiç alakası yok. Hiçbirini yaşamadıysanız o zaman bebekten bir şekilde size pozitif kan geçmiş olmalı. Annenin yarattığı bağışıklıkta önemli ama bir şekilde bebeğinizin kan grubu pozitifse,,sizin vücudunuzun yarattığı antikorlar bebeğin kırmızı kan hücrelerine saldıracak demektir. Kimi bebekler sadece yoğun kansızlık yaşarken kimilerinde üzücü tablolar görülebiliryormuş.
Bebeğin direnciylede alakalı sanırım biraz yıkılan kan hücrelerinin yerine ne kadar hızlı yeni kan hücresi üretebilirse o kadar az sorun yaşanıyor sanırım. Bunun gebelik sırasında birkaç tedavi şeklinin olduğunu okumuştum,bebeğe anne karnında kan nakli gibi. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Dilerim bebeğinizin kan grubu negatiftir hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

İnşallah çok teşekkür ederim ama negatif olsa o test pozitif çıkar mıydı ki

Ben de
Ben negatif eşim pozitif kan grubunda ilkgebeliğin benimde sonlandı ama ikinci gebeliğim yine risk grubundaydi ve kızım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi ben 5.haftada rogham denilen uyuşmazlık iğnesini yaptırdım kan uyuşmazlığı korkulacak bir şey değil ki artık bence acil doktorunuzu değiştirin.

Ama 3 doktorda hep kötü konuştu hangi birini değiştireyim erken farketmiş olmasaydı hiç bir sorun olmuyormuş ama şansımıza işte sizin nasıl ilk gebeliğiniz sonlandı

Ama 3 doktorda hep kötü konuştu hangi birini değiştireyim erken farketmiş olmasaydı hiç bir sorun olmuyormuş ama şansımıza işte sizin nasıl ilk gebeliğiniz sonlandı
Kalp atışları hiç oluşmamİş sanırım boş gebelik deniyor buna kalbinizi ferah tutun bana çok saçma geldi böyle olumsuz konuşmaları

Konuyla ilgili bir bilgim yok.
Rabbim sifa versin.
Insallah sorunsuz bir hamilelik gecirip bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…