Bebeğim iyi olucak mı ?

Geçmiş olsun arkadaşım.. m3rv3.. arkadaşım güzel bi şekilde açıklamış. Bizdede kan uyuşmazlığı var. İlki 6+ 5 de gelişimi durdu kürtaj oldum hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar.. 24-48 saat geçmeden yapılması gerekli..şuan tedavi ile hamileyim 7 hastalıkken kanamam oldu acile koştum hemen kan uyuşmazlığı iğnesi daha yaptı dr. Ve sana yapılan testleride yaptı. İndirect comb.. negatif çıktı bende 4 gün hastanede yattım. Ve dr um kanaman olunca hemen acile koş dedi bu iğneyi tekrar tekrar vurulman gerekebilir dediler.. Allah’a şükür şimdilik YÖK ama 4 veya 5 ayda tekrar bi kontrol kan uyuşmazlığı için yapılacakmış ona göre tedavi şekillenecek.. bende iyi bir dr a gidiyorum.. bu çok önemli..Çan’ını sıkma sakin ol herşey allah tan..muhtemelen bayanların çoğunda olan 2-3 günlük adet gecikmesinde aslında hamile olup anlamadan düşük gerçekleşiyor biz adet kanaması sanıyoruz ve böyle bi durum başına gelip 24-48 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmadığından vücut antikor üretmiş oluyor ve diğer gebelikte ortaya çıkıp işi zora sokuyor.. iyi bir dr şart ve vakti hiç geçirmeden..tekrar geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim umarım sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza nerdeki doktora gidiyorsunuz acaba

Canim bizde de uyusmazlik var ama bi sorun olmadi sen de icini rahat tut.İlk cocukta zarari olmuyormus bebege.Dogumdan sonra igne yapildi hemen bana.O dedigin testten yapilmadi bana doktorum bahsetmedi bile

Canim bizde de uyusmazlik var ama bi sorun olmadi sen de icini rahat tut.İlk cocukta zarari olmuyormus bebege.Dogumdan sonra igne yapildi hemen bana.O dedigin testten yapilmadi bana doktorum bahsetmedi bile
Durumlarımız bir değil ama çok şükür siz güzellikle atlatmışsınız rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Sağolun Allah razı olsun

Allah hayırlısını versin, yardımcı olsun arkadaşım
tabi ki temennimiz hayırlısı ile bebeğini kucağına alman fakat aksi olursa da vardır Allah'ın bunda da bir hayrı diye düşün
ara ara bizi de haberdar et, çok merak ederiz seni ve bebişi

Çok teşekkür ederim haberdar ederim tabi ki hem benden sonra da yaşayanlar olursa onlara örnek olur belki

Kan uyusmazliginin cozumu var evet igneyle ama bu genel duydugumuz bir durum,anladigim kadariyla sizinki farkli.vucudun erken algilamasi demek uyusmazlik dolayisiyle bebegi yabanci algilayip savunmaya gecmesi mi demek acaba dusuk ihtimaliniz bu yuzden olabilir mi. 3 doktorda ayni fikre variyosa ortada olan bir gercek var demektir.insallah hayirlan sagliklan atlatirsiniz bu sureci.oncelikle onemli olan sizin sagliginiz.cok gecmis olsun insallah bir yolu vardir...

Çok teşekkür ederim amin inşallah yarın ola hayrola

herşeyin çaresi var şükür bu durumun bile çaresi var size iğne yapılıyor uyuşmazlık olduğu için benim yakın arkadaşımında vardı kız iğnesini oldu Allaha şükür sağlıklı bebeğini aldı kucağına

Umarım benimde öyle olur ama benim durumum biraz daha Farklı erken farkettiği için bakalım ne olcak

Umarım benimde öyle olur ama benim durumum biraz daha Farklı erken farkettiği için bakalım ne olcak

inşallah iyi olacaksınız Rabbimin izniyle o minik meleğin içecek suyu yiyecek ekmeği varsa size sıkı sıkı tutanacak annesi lütfen sizde üzülmeyin. Biliyorum bizler ne desek boş siz şuanda kafanıza haddinden fazla takıyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum. Ancak herşey Rabbimden ne dilerse Mevlam biz kulları için hayırlısını diler. Sağlıcakla sabır ve dua ile kalın inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım iyi olur yavrum umarım herşey iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…