bebegim kaka yapamiyor

Merhaba. Eger çocuk rahatsiz degilse kakasini yapmamasidan sikinti olmz dedi doktoru. Kendileri yapiyo benimkide oyle oldu. Anne sutu ile beslenen çocuklar kabiz olmaz dedi sende bekle 5 gunu gecerse doktora gotur

Merhaba. Eger çocuk rahatsiz degilse kakasini yapmamasidan sikinti olmz dedi doktoru. Kendileri yapiyo benimkide oyle oldu. Anne sutu ile beslenen çocuklar kabiz olmaz dedi sende bekle 5 gunu gecerse doktora gotur
5gunu geçtiği de oluyo bisey kullanmiyorum yaklasik bir aydir boyle. Duzene nezaman girdi sizin bebeginiz

Gene hergun beklemeyın ama duzelıyor sonra bez yetısmıyor :) bazen ıkı gunde bır ama diş dönemine gırdımı benımkı gıbı gunde ıkı kere yada hergün bekleyin :D artık beze calısır oldu babası

bebekler zaten belirli bi aydan sonra günde bi defa bazen 3 günde 1 defa yaparlar bebekten bebeğe değişir benmki 4 günde bir yapıyo ama gazını hep çıkartır . gaz çıkartması kilo aldığının göstergesiymiş diyor büyüklerimiz :21:

Bende pisigi onlemek icin bi yontem kullaniyorum paylasmak istiyorum :) kizlar kullandigimiz koltuk alti rolonu bitince iyice yikayip basligindaki yuwarlak topu cikarip içine zeytinyagi doldurdum. Her alt acmada bebisimin altini yagliyorum. Boylelikle pisik olmuyoruz. Annemlerde vaktinde bize pamugu yaglayip surerlermisti ama ben oyle yapsam halilari koltuklari yaga bulamistim simdiye :) uygulayın lutfen siddetle tawsiye edilir :)

her yeni doğan cocuk bunları yaşar lütfen bir sağlık kuruluşuna gidip kapsül alınız ve yarım tane kakasını yapamadıgı zaman sabun yerine onu kullanınız.sabundan da uzak durun

Bende pisigi onlemek icin bi yontem kullaniyorum paylasmak istiyorum :) kizlar kullandigimiz koltuk alti rolonu bitince iyice yikayip basligindaki yuwarlak topu cikarip içine zeytinyagi doldurdum. Her alt acmada bebisimin altini yagliyorum. Boylelikle pisik olmuyoruz. Annemlerde vaktinde bize pamugu yaglayip surerlermisti ama ben oyle yapsam halilari koltuklari yaga bulamistim simdiye :) uygulayın lutfen siddetle tawsiye edilir :)
Koltuk altı rulosu kullanmamanı tavsiye ederim gerci
Koltuk altı rolonunu kullanmamanı tavsiye ederim buldugun yöntem süper ben de vazalin sürüyorum ama rolon direk göğüs bezlerine temas ediyor ve kanser riski var dr uyarısıdır bende kullandım ama artık bıraktım uzaktan dedorant sıkıyorum hata o bile kıyafetımın üstüne

Merhaba
4 ay 1 haftalik kizim var 6 gun oncesine kadar gunde 2 ya da 3 kez kakasini yapiyordu.en son 3 gun once 1 kere yapti. yaptığından 3 gun gecti yok.gazını çıkartıyor ama kakasi yok neden olabilir.
Dis etleri kaşınıyor emerken birakip elini agzina götürüyor acaba dis etlerinden cok rahatsız olduğu için ememiyor mu tam bilemedim yardım

Back
X