- 25 Ocak 2016
- 59
- 353
- 8
- Konu Sahibi haticehakan
Sakın yapma birsey benım kızım 1 hafta yapmadı normal yapmaması daha bagarsaklar calısmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5gunu geçtiği de oluyo bisey kullanmiyorum yaklasik bir aydir boyle. Duzene nezaman girdi sizin bebeginizMerhaba. Eger çocuk rahatsiz degilse kakasini yapmamasidan sikinti olmz dedi doktoru. Kendileri yapiyo benimkide oyle oldu. Anne sutu ile beslenen çocuklar kabiz olmaz dedi sende bekle 5 gunu gecerse doktora gotur
Bizde 3aylik olcaz inş duzene girer bizimde. Peki artik hergun yapabiliyomu bebeginizBenim ki 3. Aydan sonra düzene girdi
Hergun yapıyor cnm düzenli olarakBizde 3aylik olcaz inş duzene girer bizimde. Peki artik hergun yapabiliyomu bebeginiz
Koltuk altı rulosu kullanmamanı tavsiye ederim gerciBende pisigi onlemek icin bi yontem kullaniyorum paylasmak istiyorum :) kizlar kullandigimiz koltuk alti rolonu bitince iyice yikayip basligindaki yuwarlak topu cikarip içine zeytinyagi doldurdum. Her alt acmada bebisimin altini yagliyorum. Boylelikle pisik olmuyoruz. Annemlerde vaktinde bize pamugu yaglayip surerlermisti ama ben oyle yapsam halilari koltuklari yaga bulamistim simdiye :) uygulayın lutfen siddetle tawsiye edilir :)
Koltuk altı rolonunu kullanmamanı tavsiye ederim buldugun yöntem süper ben de vazalin sürüyorum ama rolon direk göğüs bezlerine temas ediyor ve kanser riski var dr uyarısıdır bende kullandım ama artık bıraktım uzaktan dedorant sıkıyorum hata o bile kıyafetımın üstüneBende pisigi onlemek icin bi yontem kullaniyorum paylasmak istiyorum :) kizlar kullandigimiz koltuk alti rolonu bitince iyice yikayip basligindaki yuwarlak topu cikarip içine zeytinyagi doldurdum. Her alt acmada bebisimin altini yagliyorum. Boylelikle pisik olmuyoruz. Annemlerde vaktinde bize pamugu yaglayip surerlermisti ama ben oyle yapsam halilari koltuklari yaga bulamistim simdiye :) uygulayın lutfen siddetle tawsiye edilir :)