Bebek Beslenmesi BEBEGİM KAKASİNİ YAPAMİYOR

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Devamlı aferdesin alttan acayip gaz veriyo sanirim gaz dolu... Birde öyle deniyim bakim... Çok tsk ederim cevap verdiğin icin yüzüstü yatirsam nazil olur acaba... Korkuyorumda yatirmaya daha 2 buçuk aylik
Canim banyo yaptir her gun o da ise yarayabilir,yuzustu yatirma istersen ben hoc yatirmiyorum korkuyorum,benim bebisim de surekli alttan gaz cikariyor bu iyi birsey en azindan rahatliyorlar,birbirimizi buldugumuz iyi oldu buradan fikir alisverisi yapabiliriz bundan sonra ;)

Canim banyo yaptir her gun o da ise yarayabilir,yuzustu yatirma istersen ben hoc yatirmiyorum korkuyorum,benim bebisim de surekli alttan gaz cikariyor bu iyi birsey en azindan rahatliyorlar,birbirimizi buldugumuz iyi oldu buradan fikir alisverisi yapabiliriz bundan sonra :KK66:
VALLA sende bilgiler daha cokkkk benim içinde iyi oldu ;) bebis ne kadarlik ;)

Canim banyo yaptir her gun o da ise yarayabilir,yuzustu yatirma istersen ben hoc yatirmiyorum korkuyorum,benim bebisim de surekli alttan gaz cikariyor bu iyi birsey en azindan rahatliyorlar,birbirimizi buldugumuz iyi oldu buradan fikir alisverisi yapabiliriz bundan sonra :KK66:
Amannn yaaa yazin iyiydi kis geldiiii artik eskisi gibi banyo yaptiramam artik yarin yapar :) babasiyla yikariz

merhaba... zeytin yağını içirmekten çekiniyorsan bebeğinizin karnına yağla masaj yapın marketlerden alınan z.yağında katkı maddesi olabileceği için tereddütünüz olabilir.Saf z. yağının zararı yoktur.Yeğenimin 40 günlük erkek bebeği var doğduğundan beri gaz sorunu yaşıyorlar.Doktoru erkek bebekler kız bebeklere oranla daha gazlı olur ve yanında olduğun sürece yüz üstü yatır demiş.Ben çocuklarımı sürekli yüz üstü yatırarak uyutuyordum büyük olan üniversiteye gidiyor hala aynı şekilde uyur böyle daha rahat uyuyorum diyor :) Ailem zeytin yetiştirdiği için yağıda kendimiz yapıyoruz katkısız oluyor bende çocuklarıma bebekliklerinde içirirdim ve masaj yapardım sıkıntılı anlarında .

merhaba... zeytin yağını içirmekten çekiniyorsan bebeğinizin karnına yağla masaj yapın marketlerden alınan z.yağında katkı maddesi olabileceği için tereddütünüz olabilir.Saf z. yağının zararı yoktur.Yeğenimin 40 günlük erkek bebeği var doğduğundan beri gaz sorunu yaşıyorlar.Doktoru erkek bebekler kız bebeklere oranla daha gazlı olur ve yanında olduğun sürece yüz üstü yatır demiş.Ben çocuklarımı sürekli yüz üstü yatırarak uyutuyordum büyük olan üniversiteye gidiyor hala aynı şekilde uyur böyle daha rahat uyuyorum diyor :) Ailem zeytin yetiştirdiği için yağıda kendimiz yapıyoruz katkısız oluyor bende çocuklarıma bebekliklerinde içirirdim ve masaj yapardım sıkıntılı anlarında .
Çok TSK ederim VALLA herşeyi deniyorum umarim faydasi olur

Karninin üstüne yatirmaya korkuyorssn, kendin koltuga uzan bebisinide karin üstü gögsüne yatir, hem bebislerin cok hosuna gidoyor tabii annelerinde :KK48: hem gazlari cikiyor.

Karninin üstüne yatirmaya korkuyorssn, kendin koltuga uzan bebisinide karin üstü gögsüne yatir, hem bebislerin cok hosuna gidoyor tabii annelerinde :KK48: hem gazlari cikiyor.
Bak onu yapiorum ama hic faydasini görmedim... Gaz yapio ama kaka yok iste.. Sanirim gaz dolmuş bebeğim... Devamli osuruyo...

Bak onu yapiorum ama hic faydasini görmedim... Gaz yapio ama kaka yok iste.. Sanirim gaz dolmuş bebeğim... Devamli osuruyo...

2 aylık bebeğim var doğduğundan beri kaka problemimiz var 1 hafta 10 gün yapmadığı oldu doktora götürdüm şurup falan verdi fitil verdi biogaia verdi ama hiç bi faydası olmadı.fitilide ıkınıp hemen çıkarıyordu poposu mahvoluyorduzeytinyağı da verdim ama yine olmadı.bugün bişey öğrendim ve denedim anında kakasını yaptı tam 1 haftadır yapmıyordu.şırıngayla poposuna çok az 1cc den bile az pekmez sıktım ve hemen yapmaya başladı.bi zararı olduğunu düşünmüyorum açıkcası çünkü geri aktı sıktığım pekmez ki pekmez de zararlı bişey değil

2 aylık bebeğim var doğduğundan beri kaka problemimiz var 1 hafta 10 gün yapmadığı oldu doktora götürdüm şurup falan verdi fitil verdi biogaia verdi ama hiç bi faydası olmadı.fitilide ıkınıp hemen çıkarıyordu poposu mahvoluyorduzeytinyağı da verdim ama yine olmadı.bugün bişey öğrendim ve denedim anında kakasını yaptı tam 1 haftadır yapmıyordu.şırıngayla poposuna çok az 1cc den bile az pekmez sıktım ve hemen yapmaya başladı.bi zararı olduğunu düşünmüyorum açıkcası çünkü geri aktı sıktığım pekmez ki pekmez de zararlı bişey değil
Bilmiorum ki faydasi olurmuki pekmezde yok

Bende nohut kadar vaselin koymuştum bebişimin poposuna oda işe yaramıştı, vaselin büyük ihtiyaçla birlikte çıkmıştı geri.

Bilmiorum ki faydasi olurmuki pekmezde yok

Valla ben çaresiz kaldım herşeyi denedim bunuda denemek istedim hiç umudum yoktu ama çok şaşırdım sıktım arkasından hemen yaptı kuzum rahatladı çok şükür 1 hafta olmuştu.yani pekmez bulunan bişey ve çok az kullanıyorsun zaten

Mama alıyorsa biberona yarım çay kaşığı zeytinyağı koyun anne sütünü de biberona sağıp içine yarım ç kaşığı koyabilirsiniz karnına ve poposuna da zeytinyağıyla masaj yapabilirsiniz.

Benim de bebeğim 45 günlük. Bizde de kaka problemi var. Geçen sefer 5 gün yapmadı doktor fitil verdi öyle yaptırdık. Şimdi yine 5 gün oldu iki gündür çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verdim bi işe yaramadı. Bu sefer fitil vermek istemiyorum. Ama o yapmadıkça bana sıkıntı oluyor :((

Back
X