Bebek Beslenmesi BEBEGİM KAKASİNİ YAPAMİYOR

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kulak çöpünü zeytın yagına batır popusunun kenarına sur uyar olmasa pamuklu yere kadar bı kac defa sok yağlayıp dıkkat et suratına gelmesın bende boyle yaptırıyordum

kulak çöpünü zeytın yagına batır popusunun kenarına sur uyar olmasa pamuklu yere kadar bı kac defa sok yağlayıp dıkkat et suratına gelmesın bende boyle yaptırıyordum
UYANDİGİNDA İLK İSİM ONU YAPMAK OLUCAK.. ANNE OLMAYAN ANLAMİYOKİ BOS BOS KONUSUYOLAR

Kulak temizleme cubugunu zeytinyagina bayirip bebisin poposunu hafif hafif durt canim o zaman yapabilir cok gecmis olsun

ARKADASLAR HERSEY İCİN DOKTORA GİDİLMEZ HASTANE MİKROP YUVASİ AYRİCA DAHA ONCE GİTTİK BİR SURU TAHLİL FALAN.. DOKTOR BİLE EN AZ 2 GUN BEKLEYİN DİYOR.. BEN SADECE ANNE OLMUS BASİNDAN BOYLE SEYLER GECMİS VE NE YAPMİS ONU MERAK EDİYORUM BOS BOS KONUSMAYİN...
5-6 gunde yapmamasi normal yapinca sertmi degilmi ona bakacaksiniz dun ishaldi ben ona anlam veremedim ishalse karni agrir zaten bu aylarda gazda sanci yapar biogaia gibi gaz damlalari yararli bakteri ihtiva eder gazi yoketmezler gaz masaji ve emdikten sonra gegirteceksiniz 2 kez ....avcunuzu bombe yapip bezinin ust kismina acitmayacak ama sarsacak sekilde gegirene kadar vuracaksiniz

kaka gaz cikaramayip kusmasi cok artarsa ve safra gibi yesil kusmalar olursa sancisi artarak devam ettiyse aman uyanik olun barsak dugumlesi belirtisidir , hersey icin doktora gidilmez ama bebekte rahatsizligini soyleyemiyor ki bilelim nesi var

canim benim bebegin de o aylar da yapmamaya baslamsti nerdyse 6 aylk oldu daha yeni bu ay yapmaya basladi olabiliyo bebeklerde rahatsa zorlanmiyosa bebegin ve kaka yaptgnda sert deglse normal sadece anne sutu alan bebekler de on gune kadar normal kabul ediliyo bigun den bisey olmaz endiselenmekte haklisin ama bebegin rahatsa iyise sorun degil canm tabi bikac gun dha yapmazsa o zaman gidersin doktora zeytinyaagi iyi gelebilir

Sadece anne sütü içiyorsa on güne kadar büyük ihtiyacını yapmaması normal.

Hala tik yok ablasi.... VALLA kimyonda yedim umarim olur... Bi gorsen karni sis duruyoo... Birde konserve çok yedim menemen acaba onunla alakali olabilirmi...
Valla canim bence bizim ne yedigimizle hic alakasi yok,oldu mu oluyor iste ne kadar ozen gostersen de bebek bu kabiz da olur ishal de olur normal seyler bunlar
Bebis huzurlu mu?sadece anne sutu aliyorsa on gun bile kaka yapmamasi normalmis

Valla canim bence bizim ne yedigimizle hic alakasi yok,oldu mu oluyor iste ne kadar ozen gostersen de bebek bu kabiz da olur ishal de olur normal seyler bunlar
VALLA şükür iyi simdilik sadece anne sütü aliyor... Annelik zor iste birde ilk çocuk olunca herşeye kafa takiorum

VALLA şükür iyi simdilik sadece anne sütü aliyor... Annelik zor iste birde ilk çocuk olunca herşeye kafa takiorum
Canim bebisin huzuru yerindeysr birak kendi haline elbet yapar,zeytinyagiyla poposunu uyarmaya devam et sen yine de,gazi varsa ayaklarinin altina ve karnina sicak bez koy

Biogaiada verdim ama yapamio zorluyo ama yok :(

kardeşim bebekken böyle problemi oluyordu, sabahtan akşama kadar ağladıgını bilirim.
annem zeytinyağı verirdi.

Canim bebisin huzuru yerindeysr birak kendi haline elbet yapar,zeytinyagiyla poposunu uyarmaya devam et sen yine de,gazi varsa ayaklarinin altina ve karnina sicak bez koy
Devamlı aferdesin alttan acayip gaz veriyo sanirim gaz dolu... Birde öyle deniyim bakim... Çok tsk ederim cevap verdiğin icin yüzüstü yatirsam nazil olur acaba... Korkuyorumda yatirmaya daha 2 buçuk aylik

Back
X