bebeğim kangren mi oldu

eminegulw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
31
0
26
Kayseri
1 haftadır kızımın çoraplarını cıkarmadım hava serın dıye de banyo yaptırmadım bugun banyo yaptırırken cıkardım bırde ne göreyım corabı cok sıkmıs masaj yaptım ayaklarında morar ma hıs kaybı yok ama cok uzuldum aglıyorum sizce bısey olur mu

1 haftadır kızımın çoraplarını cıkarmadım hava serın dıye de banyo yaptırmadım bugun banyo yaptırırken cıkardım bırde ne göreyım corabı cok sıkmıs masaj yaptım ayaklarında morar ma hıs kaybı yok ama cok uzuldum aglıyorum sizce bısey olur mu

Allah korusun canim ya aklina kotu bisey getirme morarma felan yoksa korkmana gerek yok ama yarin gotur bi doktora goster. 1 hafta hicmi cikarmadin :26: hareketlerinde huzursuzluk felan varmiydi ?

öle kolaymı kangren olması cnm bişe yoktur corap izimi kalmış yerim ayaklarını onun. ama sende yani hiiçmi ustunu değiştirmedin 1 hafta cocuğun aaaa

geçmiş olsun, bişey yoktur inşallah, morarma yoksa bişey olmaz. demeden edemeyeceğim çorapları hiç mi çıkarmadın bir hafta yani hani birgn ikigün desen neyse bebeklerde biizm gibi sen bir hafta sürekli çorapla rahat edermisin ? , her bez değişimde çıkarıyorum hava alsın ayakları hatta parmak aralarıyla oynuyorum temizliyorum.neyse inşallah bişey yoktur , ayakları normale döndüyse haber ver de hepimiz rahatlaayalım :)

Son düzenleme:
cok sükür simdi ayagındakı ızler gıttı acınca cok korktum kızım cok gazlı corabını cıkartınca hemen üşüyor sabaha kadar uyumuyor .bırdaha kesınlıkle hatta kılotlu gıydırıyorum artık ama allah korumuş ya resmen okadar sıkmışki

Back
X