Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim kaşıkla yemeği reddediyor.Formül mama içmiyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

asilprenses

Evli
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
37
1
296
İstanbul
arkadaşlar oğlum 7 ay 16 günlük hiç bir şekilde kaşıkla mamayı yediremiyorum zar zor oyunla yediriyorum ağzını açtığı fırsatta sokuyorum.Formul sut deseniz hiç bir şekilde tadını sevmiyor içmiyor.Zaten benim süütmde ona yetmiyor.NE yapacağımı şaşırdım formül sütün içine meyve suyu bile ekledim ama banamısın demiyor.Formül mama yıda değiştirdim ama yok. Her yemeğimiz çile oluyor.Dalt 2 üst 2 diişide patladı. Acaba diyorum alt yan dişlermi çıkacak ondan mı yemiyor Bazen parmağını alt dişine doğru tutuyor.Hala etrafa saldırmalar ısırmalar devam ediyor.Ne yapacağımı şaşırdım. Sizde kaşıkla besleyemiyorsanız fikir leriniz neler paylaşalım.Ayrıca şu formül mamaya nasıl içireceğim hiç bilmiyorum ne olur yardım teşekkürler

AYNI DERT BİZDE DE VAR YAA.. KAŞIĞI GÖRDÜĞÜ ANDA AĞZINI Bİ KAPATIYO, AÇABİLENE AŞK OLSUN.. benim minik kız emiyo.. onun dışında kraker, bisküvi, gofret, salatalık türü şeyleri ağzında geviyor.. alt 2dişi var.. bilmiyorum ne yapcam.. pazartesi göreve başlıycam, ben yokken nasıl beslenecek kara kara onu düşünüyoruz hala.. bi akıl verin.. bu arada kızım 8buçukk aylık..

kızlar bebeklerinizin sevdiği lezzetleri bulana kadar denemeler yapın.benim kızımda 8 aylık.önce tadına baktırıyorum zar zor.severse devam ediyor sevmezse mümkün değil.kaşıkla almazsa elinizle ağzına sürün bitadını alsın severse devam eder bir şekilde.bide hçbirşeyi karıştırmayın ben hepsini ayrı ayrı yedirmeye çalışıyorum.kızımda mamayı sevmiyor bebe bisküvisinin içine sadece bir ölçek koyup yediriyorum.tadı çok baskın mamalar vermeyin.ayrıca mamadan önce belli bir süre bişey yedirmeyin iyice acıkırsa daha kolay yer.

. Süt sağıp bırakacaksın sen yokken içmesi için. Ben 3 aylıkların işe başladım 5 aydır süt sağıp bırakıyorum aralardada meyve kahvaltı sebze çorbası balık gibi ek g dialar alıyor. Kaşıkla yemezse elimle veriyorum.

Mrb benim kızım da onbir aylık ve yemiyor ,şuan oğlunuzun iştahı nasıl ,gelişme ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…