Cevab yazdigin icin tesekkur ederim canim. Artik su, koposta, Humana caylar icmekden bikdim valla. Hic fayda yok. Sutum az oldugu icin bebegim de artik emmiyor. Bugun SMA aldik hic icmedi. Tekrar aptamil aldik Cunki Ilk 2 ay aptamil guzel iciyordu, simdi Onu da icmedi. Galiba Similaci az da Olsa sevdi,Sutunu arttirmak icin biseyler iciyormusun canim emmesi icin zorlasan
Ama Onun da kac sene once icinden bocek filan cikdigini okudum baska bir kadinlar forumundaCevab yazdigin icin tesekkur ederim canim. Artik su, koposta, Humana caylar icmekden bikdim valla. Hic fayda yok. Sutum az oldugu icin bebegim de artik emmiyor. Bugun SMA aldik hic icmedi. Tekrar aptamil aldik Cunki Ilk 2 ay aptamil guzel iciyordu, simdi Onu da icmedi. Galiba Similaci az da Olsa sevdi,
Teshekkur ederim Canim bilgi icin , bebelaci ve hipi denemedik. Oyle yaparim bende numune urun talep ederim.Off Allah kolaylik versin cok zor tahmin edebiliyorum mecbur mamayla devam edeceksen senin yerinde olsam mamalarin internet sitelerine yazip numune urun talep edip denerim yazik kutu kutu mama alip ziyan olmasin mamalarda cok pahalidir zamaninda bez icin numune talep etmistim hepside gelmisti
Merhabalar, bebegim 3.300 dogdu shimdi 5.300 ama bu ayMerhaba. Bebeginiz kaç kilo? ilk iki ay fazla aliyorlar zaten, sonradan benim de düştü. Sadece anne sütü veriyorum ben
3.300 dogdu shuan 5.300 bu ay kilo almadi. Bende anne sutu veriyorum ama yetmiyor sutum , bazen sagib veriyorum.shimdi anne sutu de, mama da yemiyorMerhaba. Bebeginiz kaç kilo? ilk iki ay fazla aliyorlar zaten, sonradan benim de düştü. Sadece anne sütü veriyorum ben
Benimki de çok az emiyor nasıl doyuyor anlamıyorum. 4.ayda 600 gram almış ebeler az diyip durdu3.300 dogdu shuan 5.300 bu ay kilo almadi. Bende anne sutu veriyorum ama yetmiyor sutum , bazen sagib veriyorum.shimdi anne sutu de, mama da yemiyor
İki aylık kilosu çok iyiymiş, iştahı artar insallah. Bebekler bir ay çok az kilo alırken diğer ay çok alabiliyorlamis, ins öyle olur3.300 dogdu shuan 5.300 bu ay kilo almadi. Bende anne sutu veriyorum ama yetmiyor sutum , bazen sagib veriyorum.shimdi anne sutu de, mama da yemiyor
Helva ye kavun ye üstpne su ic süt yaparCevab yazdigin icin tesekkur ederim canim. Artik su, koposta, Humana caylar icmekden bikdim valla. Hic fayda yok. Sutum az oldugu icin bebegim de artik emmiyor. Bugun SMA aldik hic icmedi. Tekrar aptamil aldik Cunki Ilk 2 ay aptamil guzel iciyordu, simdi Onu da icmedi. Galiba Similaci az da Olsa sevdi,
Ben hipp kullandim süperTeshekkur ederim Canim bilgi icin , bebelaci ve hipi denemedik. Oyle yaparim bende numune urun talep ederim.
Sasirmis o ebeler. 4.ay zaten kilo alimi azalirmis. Mama fabrikalari icin mi calisiyor onlar? Kizlar sutunuzu artiracak tek sey var o da emzirmek. Bozmayin hemen moralinizi. Ben de mama+meme olarak devam ettim bir sure kurtuldm sukur mamadan. Face de emziren anneler grubunu tavsiye ederimBenimki de çok az emiyor nasıl doyuyor anlamıyorum. 4.ayda 600 gram almış ebeler az diyip durdu
Evet ilk 3 ay gayet iyi aldı. Sonraki aylar azalacagini okumuştum ben de, hadi onu geçtim 600le, 1000gram arasi normal diye biliyorum. Sadece anne sütü veriyorum doğduğundan bei .Herkes de öğrenmiş bir mama, ebesinden doktoruna, haklisinizSasirmis o ebeler. 4.ay zaten kilo alimi azalirmis. Mama fabrikalari icin mi calisiyor onlar? Kizlar sutunuzu artiracak tek sey var o da emzirmek. Bozmayin hemen moralinizi. Ben de mama+meme olarak devam ettim bir sure kurtuldm sukur mamadan. Face de emziren anneler grubunu tavsiye ederim
Hipp kullaniyorum ️canimBen hipp kullandim süper
Ama Doktor her ay 1000 kilo alsin diyor , 200 gr Zor aliyor. Zaten 3 ay sonrasi az kilo aliyorlarmis nasil aldiralimEvet ilk 3 ay gayet iyi aldı. Sonraki aylar azalacagini okumuştum ben de, hadi onu geçtim 600le, 1000gram arasi normal diye biliyorum. Sadece anne sütü veriyorum doğduğundan bei .Herkes de öğrenmiş bir mama, ebesinden doktoruna, haklisiniz
Benim bebegim artik emmek istemiyor , ac kaldigi icin farkli mamalar denedik diye artik emmiyor da, zorla emzir ince midesi bulaniyorSasirmis o ebeler. 4.ay zaten kilo alimi azalirmis. Mama fabrikalari icin mi calisiyor onlar? Kizlar sutunuzu artiracak tek sey var o da emzirmek. Bozmayin hemen moralinizi. Ben de mama+meme olarak devam ettim bir sure kurtuldm sukur mamadan. Face de emziren anneler grubunu tavsiye ederim
Face varsa o gruba girin ve sorun bunlari. Bilincli yardim alirsiniz.Benim bebegim artik emmek istemiyor , ac kaldigi icin farkli mamalar denedik diye artik emmiyor da, zorla emzir ince midesi bulaniyorinshAllah tekrar emzirmeyi basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?