• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim klimadan hasta olur mu????

sevgiseli46

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
48
0
6
İçel Mersin
Slm arkadaşlar benim bi sorum olacaktı.ben mersinde oturuyorum ve burası çok sıcak oluyo klima çalıştırmak zorunda kalıyoruz.ama bebeğimin bulunduğu ortamda klima hasta eder çarpar mı acaba diye korkuyorum. fan en düşük ve 27 derece olarak yapıyorum.üstüne de yazma örtüyorum.üstünde kısa kollu ve bi de tayt var. sizce klima çarpar mı kaç derece yapmalıyım,üstü iyi mi veya üstüne örttüğüm?cevaplarınız bekliyorum...

ben bile hasta oluyorum bir bebek nasıl hasta olmasın.camı pencereyi açın üstünü ince giydirin ama klimayı kullanmayın. fena çarpıyor.

ben büyük insan ken beni bile çarpıyor.eve klima taktırmadık ama tatilde odamızda vardı orda bile 27 ken çok rahatsız oldum.çalıştırırken ya çocuğu başka odaya götürürün yada açmayın bence .ben 2 yaşında kızımı bile hep korudum ya açtırmadım yada ona gelmicek yerde tuttum

Biz de çok sıcak bir ildeyiz.
Klimasız durulmuyor.
Evde 24 saat klima çalışıyor.
Gece de yatak odasında , çocuk odasında mutlaka klima açıyoruz,
sabaha kadar çalışıyor, üzerimize pike örtüyoruz.

O sıcakta klimasız durmak ölüm gibi.

Bence derecesi de iyi.
İsilik olmasından iyidir.

Biz 25-26 derecede çalıştırıyoruz genelde.

Son düzenleme:
sırf bu yüzden bankalardan nefret ettim.elimden geldikce bankalara gitmemeye çalışıyorum.saatlerce bekle anam bekle klima nefesimi kesiyordu.hiç unutmam birgün yazın temmuz ayı bankaya gittim.dışarsı kavruluyor içerse bankanın içi buzdolabı inanırmısın eve gittim o akşam öksürmeye başladım.belki 2 ay öksürdüm doktorada gitmedim 2 ay gece gündüz öksürdüm boğulurcasına.ben tahmin ediyorum bronşit olmuşumdur mutlaka.kendi kendime çay,bal,zencefillen atlattım ama çok uzun sürdü.sırf o klimanın yüzünden.

Son düzenleme:
Klima buyuk insani bile hasta eder hayatim,bebegini klimaya karsi yatirma uzerini ince bi penye olabilir ortuyle ort mutlaka ve saatlerce calistirma.

Canım beni bile hasta ediyorsa bebeğini hayli hayli edebilir
Mümkün olduğunca az üfleyen ve yüksek bir değere getir
Ilık olsun yani serinden ziyade

Geçmiş yıllarda 30 Eylül'de Mersin'e bir günlüğüne geldim ve tövbe ettim, böyle bir sıcak yok. Temmuz veya Ağustos'u düşenemiyorum.

Hani bir rivayet var ya "Adana için ya cehennem burası yada buranın altı" o hesap.

Çocuğu o havada klimasız ortamda bırakmak resmen işkence olur. Ne yemek yer, ne de uyuyabilir.

Bence 27 de yüksek bir derece. 25-26 daha normal gibi, yukarı doğru üfletirsiniz birde dışarıdan cehennem gibi sıcak havada gelse arada camı açın ki taze hava içeri girsin.

Allah kolaylık versin vallahi.

arkadasım yukarı ufleterek kullanıyor, onun da cocugu var, bıraz acıp kapatıyor, carpmamıs sımdıye dek. cok sıcak ve bunaltıcı hava da zararlı sonucta cocuk ıcın

Geçmiş yıllarda 30 Eylül'de Mersin'e bir günlüğüne geldim ve tövbe ettim, böyle bir sıcak yok. Temmuz veya Ağustos'u düşenemiyorum.

Hani bir rivayet var ya "Adana için ya cehennem burası yada buranın altı" o hesap.

Çocuğu o havada klimasız ortamda bırakmak resmen işkence olur. Ne yemek yer, ne de uyuyabilir.

Bence 27 de yüksek bir derece. 25-26 daha normal gibi, yukarı doğru üfletirsiniz birde dışarıdan cehennem gibi sıcak havada gelse arada camı açın ki taze hava içeri girsin.

Hah aynen öyle işte hybris :)

Klimasız durmak şu an berbat ve çocuğa işkence.
Hatta daha çok hasta olmasına davet...

Cnm yaza girerken cocuk dr muza danistigumda 22 derecenin altina dusmemek ve temizligini yapmak kaydi ile kullanabilirsiniz demisti
Bide yukari dogru dursun demisti
3 aydir kullaniyorum masalla.oglumum burnu bile akmadi
Unan sicak cok daha rahatsiz ediyor

ben bile hasta oluyorum bir bebek nasıl hasta olmasın.camı pencereyi açın üstünü ince giydirin ama klimayı kullanmayın. fena çarpıyor.

mersin nem ve çok sıcak gündüz esmiyor hiç nereyi açarsan aç,bende hiç sevmem ama napım ter içinde kalıyo yapış yapış,bi de egzama sorunumuz var sıcaktan egzama oluyo ne yapabirim cnm

ben büyük insan ken beni bile çarpıyor.eve klima taktırmadık ama tatilde odamızda vardı orda bile 27 ken çok rahatsız oldum.çalıştırırken ya çocuğu başka odaya götürürün yada açmayın bence .ben 2 yaşında kızımı bile hep korudum ya açtırmadım yada ona gelmicek yerde tuttum

burası çook felaket sıcak keşke pencereleri açtığımda esse,bende sevmem klima,ama çocuğum egzama oluyo sıcaktan. altına koymuyorum tabi klimadan uzak ve karşısında değil yukarı doğru yapıyorum ama bilemedi üstünü mü biraz kalın yapsam yada üstüne ne örtsem yada kaç derece yapsam fazla etkilemez

Biz de çok sıcak bir ildeyiz.
Klimasız durulmuyor.
Evde 24 saat klima çalışıyor.
Gece de yatak odasında , çocuk odasında mutlaka klima açıyoruz,
sabaha kadar çalışıyor, üzerimize pike örtüyoruz.

O sıcakta klimasız durmak ölüm gibi.

Bence derecesi de iyi.
İsilik olmasından iyidir.

Biz 25-26 derecede çalıştırıyoruz genelde.

beni anladığna sevindim canım gerçkten durulmuyor ben bile dayanamzken bebeğim nasıl dayansın.cevabın yardımcı oldu bana

sırf bu yüzden bankalardan nefret ettim.elimden geldikce bankalara gitmemeye çalışıyorum.saatlerce bekle anam bekle klima nefesimi kesiyordu.hiç unutmam birgün yazın temmuz ayı bankaya gittim.dışarsı kavruluyor içerse bankanın içi buzdolabı inanırmısın eve gittim o akşam öksürmeye başladım.belki 2 ay öksürdüm doktorada gitmedim 2 ay gece gündüz öksürdüm boğulurcasına.ben tahmin ediyorum bronşit olmuşumdur mutlaka.kendi kendime çay,bal,zencefillen atlattım ama çok uzun sürdü.sırf o klimanın yüzünden.

canım bankalardaki gibi yapsak çok kötü oluruz zaten ben ılığa yakın yapıyorum ama içimde bi şüphe kalıyo acaba üstümü ince acaba yine soğuk mu üstüne örttüğümmü ince kalıyo diye. ama buralarda yaplımıyo napım ki berbatt...

canım derecesi iyi doğrudan klima bebeğe üflemezse birşey olmaz.ben de antalyadayım mümkün değil klimasız.isilik olur sonra.
ancak klimanın flitresini haftada bir iyice temizle.arada klimayı kapatıp odayı havalandır.
çok sıcak diye çok soyma bebeği.mutlaka terini alacak pamuklu şeyler giydir.
öpüyorum seni ve meleğini.:16:

ne güzel yazmışsın.sağolasın cvp için dediğiniz gibi yapayım sıcak gibi olursa ben oğuk olmasından korkuyordum

klima çocuklar için hiç iyi değil benim kızıma doktor yasaklamıştı klima beni bile rahatsız ediyor
kullanacaksanız dahi derecesi yuksek bebeğinize gelmeyecek sekilde hatta soğuk hava üfürme yerini ben yukarıya kaldırıyodum bir arkadaşa gittiğimde açıksa eğer.mutlaka buhar makinası kullanılmalı.

Back
X