- Konu Sahibi sevgiseli46
-
Geçmiş yıllarda 30 Eylül'de Mersin'e bir günlüğüne geldim ve tövbe ettim, böyle bir sıcak yok. Temmuz veya Ağustos'u düşenemiyorum.
Hani bir rivayet var ya "Adana için ya cehennem burası yada buranın altı" o hesap.
Çocuğu o havada klimasız ortamda bırakmak resmen işkence olur. Ne yemek yer, ne de uyuyabilir.
Bence 27 de yüksek bir derece. 25-26 daha normal gibi, yukarı doğru üfletirsiniz birde dışarıdan cehennem gibi sıcak havada gelse arada camı açın ki taze hava içeri girsin.
Allah kolaylık versin vallahi.
ben bile hasta oluyorum bir bebek nasıl hasta olmasın.camı pencereyi açın üstünü ince giydirin ama klimayı kullanmayın. fena çarpıyor.
ben büyük insan ken beni bile çarpıyor.eve klima taktırmadık ama tatilde odamızda vardı orda bile 27 ken çok rahatsız oldum.çalıştırırken ya çocuğu başka odaya götürürün yada açmayın bence .ben 2 yaşında kızımı bile hep korudum ya açtırmadım yada ona gelmicek yerde tuttum
Biz de çok sıcak bir ildeyiz.
Klimasız durulmuyor.
Evde 24 saat klima çalışıyor.
Gece de yatak odasında , çocuk odasında mutlaka klima açıyoruz,
sabaha kadar çalışıyor, üzerimize pike örtüyoruz.
O sıcakta klimasız durmak ölüm gibi.
Bence derecesi de iyi.
İsilik olmasından iyidir.
Biz 25-26 derecede çalıştırıyoruz genelde.
sırf bu yüzden bankalardan nefret ettim.elimden geldikce bankalara gitmemeye çalışıyorum.saatlerce bekle anam bekle klima nefesimi kesiyordu.hiç unutmam birgün yazın temmuz ayı bankaya gittim.dışarsı kavruluyor içerse bankanın içi buzdolabı inanırmısın eve gittim o akşam öksürmeye başladım.belki 2 ay öksürdüm doktorada gitmedim 2 ay gece gündüz öksürdüm boğulurcasına.ben tahmin ediyorum bronşit olmuşumdur mutlaka.kendi kendime çay,bal,zencefillen atlattım ama çok uzun sürdü.sırf o klimanın yüzünden.
Klima buyuk insani bile hasta eder hayatim,bebegini klimaya karsi yatirma uzerini ince bi penye olabilir ortuyle ort mutlaka ve saatlerce calistirma.
Geçmiş yıllarda 30 Eylül'de Mersin'e bir günlüğüne geldim ve tövbe ettim, böyle bir sıcak yok. Temmuz veya Ağustos'u düşenemiyorum.
Hani bir rivayet var ya "Adana için ya cehennem burası yada buranın altı" o hesap.
Çocuğu o havada klimasız ortamda bırakmak resmen işkence olur. Ne yemek yer, ne de uyuyabilir.
Bence 27 de yüksek bir derece. 25-26 daha normal gibi, yukarı doğru üfletirsiniz birde dışarıdan cehennem gibi sıcak havada gelse arada camı açın ki taze hava içeri girsin.
Allah kolaylık versin vallahi.
Cnm yaza girerken cocuk dr muza danistigumda 22 derecenin altina dusmemek ve temizligini yapmak kaydi ile kullanabilirsiniz demisti
Bide yukari dogru dursun demisti
3 aydir kullaniyorum masalla.oglumum burnu bile akmadi
Unan sicak cok daha rahatsiz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?