bebeğim kocam evim yemeğim süsüm püsüm ...

Sana bisey diyemiyorum hak veriyorum suan bende kaynanayla otrym ve ben de yakin zamanda ayrı ewe ciktimda senin gibi olcamdan eminim gec kavuştun evine ee bende gec kavuscam icin sana benzicem.

Bence siz gayet normalsiniz, temizlik icin hicbi seyi ihmal etmiyorsunuz. duzenli bi hayatiniz var, herkesin boyle olmasi gerekiyor zaten. Siz cevrenizdekilere bakarak kendinizi anormal goruyorsunuz, tek sikintiniz bu bence.

Geç kavuştuğunuz için bence ama en azından abartı olduğunun farkındasınız ve bir dur demenin zamanı gelmiş benden söylemesi Tutun kendinizi her kullanımda çamaşır suyu adama kafayı buldurur. Yazık yapmayın

Kendinize evde başka bir hobi bulsanız? veya mesela çocuğunuzu alın gezin. En azından şu temizlik işini 2 günde bire indirin yahu, ne gerek var kendinizi yoruyorsunjz

Titiz temiz olmak guzeldir ama klozeti her kullanim sonrasi camasor suyuyla.temizlemek ve banyoyu silmek.size.normal.geliyor.mu?
Ben 2 gunde bir yapiyorum sizin bu dedigiinizi. İki gune bir supurur, haftada birde toz alir yer silerim.

Maalesef ben de aynı durumdayım benim de 7.aydan gün alıyor bebeğim o kadar yorgunum ki her gün ama temizlik düzen takıntısı beni çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…