bebeğim kocam evim yemeğim süsüm püsüm ...

Kıyamam ben sana ya , bence evine çıktığın için bu özen. Çünkü sıkıntı çekmişsin belli. Zamanla aşarsın bu durumu diye düşünüyorum.

En çok hoşuma giden kısım eşim gelmeden banyoysa banyo, makyajsa makyaj, bakımsa bakım dedin ya helal olsun ya

önce pamuğum sonra eşim ... yaşama sebebim onlar benim,eşimle çok şey atlattık bi yatakta omuz omuza çok ağladık yıkılmadık kenetlendik birbirimize çok aşığım ben ya sewiyorum napıyım uykumda olsa kalkıp sürüyorum rimelimi rujumu allığımı eşim hep güzel görsün beni

bence sorun senin bebeginle vakit gecirmek istememen.
oyuzden kendini ise guce vermissin ama yavruna yazik ediyorsun.
hem sen kendini evde paralarken o bebek hic mi kucak istemiyor hic mi oyun istemiyor ben anlamadim.
bu da bi cesit dogum sonrasi depresyonu bence,birak evin batsin ciksin cocugunla ilgilen.

Bnde evde eşimle yanlızım, gelenim gidenmde oluyo ama hafta sonu yaptığım genel temizlik beni bi sonraki hftaya goturuyo.hafta içi bi toz alıyorum ustten o kadar.. Boylece gezip tozmaya da eğlenmeyede fazlasıyla vaktim kalıyo.. Bnde evimi ve temizliğini çok severim ama siz biraz abartmışsınız..

Bide tecrubeli annelere bişy sormak istiyorum bebeğinizle makina çalıştırabiliyor musunuz.. Benim ilk bebeğim olcak Allahın izniyle doğunca makinayı nasıl çalıştrcam diye duşunuyorum.sonuçta diğer işler uykudayken yapılır

ilk bebeğim ve annelik duygusunu pamuğumla tattım bi anne bebeğiyle nasıl vakit geçirmek istemez.yazdıklarımı okumamışsınız belliki...bebeğimi uyuttuktan sonra kendime dinlenme fırsatı vermediğimi elimde olmadığını söylüyorum ..yoksa eşimlede bebeğimlede güzel dolu dolu vakit geçiriyoruz:) ama doğum sonrası depresyonumu bilmiyorum kv kp ile sorunlu bi yaşamımız oldu bu dönemde hamileliğime denk geldi ... yani demem o ki evimde temiz toplu bebişimlede ilgileniyorum eşimlede ama dinlendirmiyorum kendimi sürekli yapıcak iş buluyorum

benim bebeğim kolik olduğu için süpürge sesi saç kurutma sesine uyurdu onlar susunca çıngar çıkarırdı

Haklısın canım bence de bilinç altında yer etmiş devamlı pis görmüşün rahatsız olmuşsun ondan olmuş bnce bnm ablam da aynı

Bende beraberim yakında ayrılcam ins. Aynen anlamılorlar her yiğidin yoğurt yiyisi farklıdır..bebeğimn çamasırlarını iki yıla yakın elimde yıkattı ..neymiş teni hassasmıs elde yıkanırmış.. ğeline kendi yasattığını yaşatmadan rahat etmezler..

Ne guzel iste yahu.
Ben de cok titizimdir ama bekar olmama ragmen usenmeye basladim artik size helal olsun yani :)
Duzeniniz var iste kotu bi durum degil ki bu.
Tuvaleti ben de fircalarim her gun. Bu normal olani bence yani.
En nefret ettigim sey banyo temizlemek ama en cok pislenen de o, 2 gune bi banyoyu yikarim. off is bitinc tertemiz eve şoyle bi bakmak o kadar guzel ki, butun yorgunlugumu unutuyorum

Yahu esiniz suan normale donmus, bunun tirsmakla ne alakasi var. Normal olani bu, siz degistirdiyseniz de iyi olmus yani

ben oglum uyanıkken yapıyorum çamaşır işini bide haftada 1 gün ayarladım sadece ogün çalıştırıyorum

Ben de öyle aman aman titiz biri değilim ama her lavaboya girmeden temizliyorum . Ya ayrıca temizlıģinizle kaynananizın ne ilgisi var kel alaka yani her seyi kaynanalara yüklüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…