- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
Simdi yeni eve ciktin ya hevestir gecer. Bi bakmissin ortalik toz duman:) salla
bakalım geçmesin bu durum yani toza dumanada bulanmayalım da birazcık azalabilir inş
Kıyamam ben sana ya , bence evine çıktığın için bu özen. Çünkü sıkıntı çekmişsin belli. Zamanla aşarsın bu durumu diye düşünüyorum.
En çok hoşuma giden kısım eşim gelmeden banyoysa banyo, makyajsa makyaj, bakımsa bakım dedin ya helal olsun ya
bence sorun senin bebeginle vakit gecirmek istememen.
oyuzden kendini ise guce vermissin ama yavruna yazik ediyorsun.
hem sen kendini evde paralarken o bebek hic mi kucak istemiyor hic mi oyun istemiyor ben anlamadim.
bu da bi cesit dogum sonrasi depresyonu bence,birak evin batsin ciksin cocugunla ilgilen.
Bide tecrubeli annelere bişy sormak istiyorum bebeğinizle makina çalıştırabiliyor musunuz.. Benim ilk bebeğim olcak Allahın izniyle doğunca makinayı nasıl çalıştrcam diye duşunuyorum.sonuçta diğer işler uykudayken yapılır
Haklısın canım bence de bilinç altında yer etmiş devamlı pis görmüşün rahatsız olmuşsun ondan olmuş bnce bnm ablam da aynıönce pamuğum sonra eşim ... yaşama sebebim onlar benim,eşimle çok şey atlattık bi yatakta omuz omuza çok ağladık yıkılmadık kenetlendik birbirimize çok aşığım ben yasewiyorum napıyım uykumda olsa kalkıp sürüyorum rimelimi rujumu allığımı eşim hep güzel görsün beni
şanslı mı şanssız mı oluyorsunuz bu durumda bilemedimbenim bebeğim kolik olduğu için süpürge sesi saç kurutma sesine uyurdu onlar susunca çıngar çıkarırdı
Yahu esiniz suan normale donmus, bunun tirsmakla ne alakasi var. Normal olani bu, siz degistirdiyseniz de iyi olmus yanimaalesefdün öyle üzüldümki ... eşimle cips çay keyfi yapıyoruz dur canım dökülmesin yere deyip örtü serdi dizine halbuki çok dağınıktır hiç dikkat etmezdi onu böyle tırsıttığımı düşündüm ya
ben oglum uyanıkken yapıyorum çamaşır işini bide haftada 1 gün ayarladım sadece ogün çalıştırıyorumBide tecrubeli annelere bişy sormak istiyorum bebeğinizle makina çalıştırabiliyor musunuz.. Benim ilk bebeğim olcak Allahın izniyle doğunca makinayı nasıl çalıştrcam diye duşunuyorum.sonuçta diğer işler uykudayken yapılır
kucak istemiyo mu bebek. Rahat yapabiliyo musunuz işiniziben oglum uyanıkken yapıyorum çamaşır işini bide haftada 1 gün ayarladım sadece ogün çalıştırıyorum
şimdi 34 aylık oldu ama makineyi çalıştırırken kucagıma gelmek istese de alamıyordum genelde sakin ve keyifliyken gidip 5 dk da hallediyorumkucak istemiyo mu bebek. Rahat yapabiliyo musunuz işinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?