bebeğim küçük doğdu mama vermelimiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lou92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
98
merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim biraz küçük doğdu 2.500kg bugün 12 günlük olduk doktora gittik 50 gr almış herşey gayet normal dedi mama verim mi dedim sütün varsa gerek yok dedi evet sütüm var ama bebeğimin kilo alması için yeterli mi bilmiyorum yani ekstra olarak mama vermem gerek gibi çünkü çok küçük birtek süt yeterli olur mu siz bana bi akıl verin.

Sütün varsa ve emmede bi sıkıntı yasamiyorsa mamaya simdilik bulasma bence.benim kizim 2.380 gramdi dogdugunda 1 gün küvezde kaldi orda mama vermisler benimde sütüm gelmeyince 2 günde biz mama verdik zamanla biberondan cokca gelen mama daha cazip geldi ve 1 yasinda emmeyi biraktı üstelik hala sütüm var

doktor kilo alımı yeterli dediyse doğrudur mamaya şimdilik hiç bulaşma derim, aylık kontrollerine götürdüğünde kilo alımı iyi değilse zaten doktor mama önerisinde bulunuyor

haklısınız galiba

Bence bekleyin, küçük doğması mama almayı gerektirmez 1 aylık kontrole kadar bekleyin bence. Sütünüz varsa vermeyin boşuna

Hem küçük doğan bebekler o kadar çabuk gelişiyo ki görceksiniz:)

sütten ağzı yanan biri olarak söylüyorum. mamA Verme, yoksa sütün azalır

Canım Bebeğini sadece anne sütü ile beslemeni tavsiye ederim
Anne sütü alan bebek daha çabuk büyüyor canım dayımın oğlu da 2.00 kilo Doğdu yengem mama veriyordu fırça çektim sütün fışkırıyor sen mama mı veriyorsun diye annem de Kızmış bebek bir ayda 2 kilo aksı mamayı bırakınca

sakın ilk 15 gün bebek zayıflar o bile olmamaış normal dopğum kilosuna anca gelir zaten mama büyük hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…