merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim biraz küçük doğdu 2.500kg bugün 12 günlük olduk doktora gittik 50 gr almış herşey gayet normal dedi mama verim mi dedim sütün varsa gerek yok dedi evet sütüm var ama bebeğimin kilo alması için yeterli mi bilmiyorum yani ekstra olarak mama vermem gerek gibi çünkü çok küçük birtek süt yeterli olur mu siz bana bi akıl verin.
merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim biraz küçük doğdu 2.500kg bugün 12 günlük olduk doktora gittik 50 gr almış herşey gayet normal dedi mama verim mi dedim sütün varsa gerek yok dedi evet sütüm var ama bebeğimin kilo alması için yeterli mi bilmiyorum yani ekstra olarak mama vermem gerek gibi çünkü çok küçük birtek süt yeterli olur mu siz bana bi akıl verin.
Hem küçük doğan bebekler o kadar çabuk gelişiyo ki görceksiniz:)merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim biraz küçük doğdu 2.500kg bugün 12 günlük olduk doktora gittik 50 gr almış herşey gayet normal dedi mama verim mi dedim sütün varsa gerek yok dedi evet sütüm var ama bebeğimin kilo alması için yeterli mi bilmiyorum yani ekstra olarak mama vermem gerek gibi çünkü çok küçük birtek süt yeterli olur mu siz bana bi akıl verin.
inşallah canım ya taktım ben biraz bu konuyaHem küçük doğan bebekler o kadar çabuk gelişiyo ki görceksiniz:)
mama verdikten sonra emmedimisütten ağzı yanan biri olarak söylüyorum. mamA Verme, yoksa sütün azalır
yoo bırakmadımama verdikten sonra emmedimi
neden o zaman sütün azaldıyoo bırakmadı
yara varddı mama verdim ben deneden o zaman sütün azaldı
Canım Bebeğini sadece anne sütü ile beslemeni tavsiye ederimmerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim biraz küçük doğdu 2.500kg bugün 12 günlük olduk doktora gittik 50 gr almış herşey gayet normal dedi mama verim mi dedim sütün varsa gerek yok dedi evet sütüm var ama bebeğimin kilo alması için yeterli mi bilmiyorum yani ekstra olarak mama vermem gerek gibi çünkü çok küçük birtek süt yeterli olur mu siz bana bi akıl verin.
sakın ilk 15 gün bebek zayıflar o bile olmamaış normal dopğum kilosuna anca gelir zaten mama büyük hatamerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim biraz küçük doğdu 2.500kg bugün 12 günlük olduk doktora gittik 50 gr almış herşey gayet normal dedi mama verim mi dedim sütün varsa gerek yok dedi evet sütüm var ama bebeğimin kilo alması için yeterli mi bilmiyorum yani ekstra olarak mama vermem gerek gibi çünkü çok küçük birtek süt yeterli olur mu siz bana bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?