Bebeğim kuvezde...

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Merhaba kızlar cuma günü dogum yaptim. Oğlumu tam kucağıma aldim derken bebegim solunum sıkıntısıyla kuveze girdi. Ve enfeksiyonda çıktı Bugün 5.gun oldu antibiyotik kullaniyor. Heryeri mosmor yavrumun, onu orda emzirip birakmak o kadar.zoruma gidiyor ki, bogazimda kocaman bi düğüm var hic geçmiyor kimseye bise de diyemiyorum. Yavrumun bana ihtiyaci var Şimdi. Duanizi istiyorum sizden yavrumun bi an once çıkması için

Allahım en yakın zamanda size kavuştursun bebeğinizi, bütün evlatları anne babasına bağışlasın. Bebeğini çaresiz savunmasız görmek,hele bir de kaybetme korkusunu tatmak ne demek bilirim,ben de yaşamıştım aynı duyguyu.Allah tekrar yaşatmasın

oluyor canım byle durumlar sana sabretmek duşuyor Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Rabbim şifa versin yavruna bir an önce sağlıcakla kucağına alırsın canım inşallah moralini yüksek tutmaya çalış annesi çünkü seni hissediyor kuzucugun

Canım acil şifalar diliyorum.
Enfeksiyonu çok yüksek değil sanırım emzirdiğine göre?
Ben 21.günde emzirmiştim.
Çabucak çıkar inşallah.

Geçmiş olsun moralini yüksek tut

Kötü hikaye okuma sütü de sağ ayrıca da tam ememez belki çoğalsın

hic moralini bozma anneliginiz hayirli olsun ve yavrunuzda hayirli omurlu olsun.. olsun.benim kizimda kuvezde kaldi.dogdugu an giydirdiler ben saniyorum filmlerdeki gibi yanima gelicek opucem koklucam apor topar goturduler hala icimde sizidir.24 saat sonra emzirdim dokundum..iki saatte bi cagiriyorlardi.inan ilk gittigimde kan aliyorlardi kizimdan tabi ciyak ciyak agliyor.bende kizim yavrum ben senin annenim dedim oksadim optum inanirmisin sesi kesildi dinledi beni.gorevli bayan bile cok sasirdi annesinin sesini nasil taniyor diye.oturdum sandalyeye ilk emzirecem ilk tecrube aldim kucagima tutum memeye nasil tuttu memeyi emdi inan o agrimla bi saat birakmadi beni emdi.ve geciyo bunlar yavrunla konus bol bol emzir oksa op saril her gittiginde..ordan cikarken donup donup bakiyodum kolay degil ama geciyor..

Kuzenim de aynı sorunla karşılaştı. Bebek bir hafta küvezde kaldı. Ciğerlerinde sorun vardı derken şükür atlattı hepsini, hastaneden çıktı ve şimdi 4 aylık çok şeker bir prens.

Moralinizi bozmayın. İnşallah en kısa sürede bebişinizi kucağınıza alırsınız. Güzel günler sizin olsun.

Rabbim şifa versin canım benim. Dua ettim bendé. İnşallah en kisa surede sağlığına kavuşur yavrun

Sanslisin sutun var.
Olayin guzel yerinden bak. Benim kuzenimin ogluda dogdu ve bobrekleri, kalbi gelismemisti dogdugunda. Makinalara bagladilar kuveze koydular. Kuzenim emziremedi, ve maalesef 4 gun dayandi oglumuz. Sen Allahin sevgili kullarindansin inan bana. Bu anlattigim kuzenim bile Allahtan gelen seye sukrederken sen nankorluk yapma kardesim nolur, bu bi imtihan.
Ayrica benim yigenom 2 aylik, oda hemen kuveze girdi dogar dogmaz. Yengem dogumdan 2 saat snra ameliyata alindi bagirsaklari yirtildi diye. Altta bi dogum dikisi ayriyetten bide bagirsak ameliyati dikisi var. Su an 2 ay gecti kizimiz okkali, tontis, etrafa anca nese sacan bi pitircik oldu.
Sakin moralini bozma, sutun kesilir.
Allahin mucezesi o sut.
Evladin icin yapabilicegin en dogru sey duzgun beslenmek, tum gidalardan tuketip o mubarek sutu zinde tut.
Anne sutu en guzel ilactir sakin sacma bi hareket yapip o sutten mahrum etme evladini.

Allahim acip sifalar versin yavrucaginiza. Amin

allah yar ve yardimciniz olsun kuzenim de ayni durumda 5 gündür kuvezde,birbirimize dua edelim...
solunum sikintisi demisler zaarture olduğu ortaya çıkmış. ..anne karninda oldu demjsler beklemedeyiz

allah şifa versin.aynı durumu yaşadım ben de 6 yıl önce.oğlum 1 hafta yattı hastaneden doğduktan 1 gün sonra ..çok zor doğum yapmış bir kadın,eve geliyor bebeğini bırakıp çok iyi anlıyorum sizi.eve gelip süt sağmaya çalışıyordum,gidip sandalye tepesinden emzirmeye..
geçiyor ama inanın,geçecek.iyileşip çıkacak bebeğiniz ..rahatlayacaksınız..Allah şifa versin..güçlü durun ki sütünüz de kesilmesin..

Benimki de kalmisti canim 1 hafta,solunum problemi nedeniyle.Bende kaldim hastanede,emzirme saatleri gidip doyurdum sonra tekrar koydular.icin rahat olsun hemsireler temizlik yaparlar solunum yollarini temizlerler bakarlar.biliyorum zor ama orda kalmasi lazim dr.ok verene kadar.emzirmen onun icin en iyi ilac.
gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…