Bebeğim kuvezde...

Allah şifa versin tez zamanda bebisinize kavuşun inşallah :)

Çok geçmiş olsun, bilirim o süreci. Çok zor ama geçici olduğunu unutmayın. Allah yardımcınız olsun...

Allah bir an önce şifa versin.İnşallah iyileşek kısa zamanda çocuğun.Hiç olumsuz düşünme.Bebeğinin senin olumlu pozitif enerjine ihtiyacı var.Bugunki dualarımın hepsini senin bebeğin için okuyacağım.Çok üzüldüm bende hamileyim ve en korktuğum şeyler bunlarAllahın izniyle hiçbişey olmayacak.hemen iyileşecek bebeğin.

rabbim şifasını versin ve bir an önce kucağınıza alın inşallah

Amin canim kimseye yasatmasin o duyguyu. Çok şükür ki ben bebegimi emziriyorum
oluyor canım byle durumlar sana sabretmek duşuyor Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Acil şifalar diliyorum.

Kıyamam
Allah şifa versin.

Moralini iyi tutmaya çalış. Sütün gitmesin o da en önemli ilaç. Bir an önce iyileşir umarım

Rabbim şifa versin yavruna bir an önce sağlıcakla kucağına alırsın canım inşallah moralini yüksek tutmaya çalış annesi çünkü seni hissediyor kuzucugun

Allahım meleğine acil şifalar versin İNŞALLAH...........
Cok sagolun kızlar rabbim tum hastalara sifa versin.

Canım acil şifalar diliyorum.
Enfeksiyonu çok yüksek değil sanırım emzirdiğine göre?
Ben 21.günde emzirmiştim.
Çabucak çıkar inşallah.
Enfeksiyon su an düşmüş sadece kan kültürü sonucunu bekliyoruz canim.

Geçmiş olsun moralini yüksek tut

Kötü hikaye okuma sütü de sağ ayrıca da tam ememez belki çoğalsın
Sut sagiyorum zaten.

Canım okadar çokki böyle durumla karşılaşan arkadaşlarım.merak etme herşey geçecek.Rabbim sağ salim evinize götürmeyi nasip etsin.Amin

Allah oğluna sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun ömürler versin. İçin acıyor biliyorum ama çoğu anne geçiyor bu süreçten. Yavrun tez zamanda iyileşsin inşallah. Eve dönünce hiç yaşamamış gibi olursun. Sabırlı ol lütfen. Moralini de yüksek tut ki sütün azalmasın annesi. Artık bebeğin için mutlu ve güçlü olman lazım. Bu günler de geçecek inşallah.

Moralini bozma ki sütün gitmesin. İyileşir merak etme üzülme...
Elimden geldigince iyi olmaya calisiyorum ama yavrum orda olunca ne kadar iyi olabilirsem

Bende emzirirken konusuyorum. Beni dinliyor yavrum. Çok guzel bi duygu çok şükür
Cok kiside var bu sorun canim,

acil şifalar diliyorum ...
oglun için dua ettim
Tesekkur ederim
Rabbim şifa versin canım benim. Dua ettim bendé. İnşallah en kisa surede sağlığına kavuşur yavrun
Insallah canim Allah razı olsun.

Zaten sukrediyorum. Ordaki diger bebekleri gordukce. Imtihanim.oldugunun.da farkindayim, insallah en yakin zamanda cikacak.oglum. beslenmeme cok.dikkat ediyorum. Yavrum icin.
allah yar ve yardimciniz olsun kuzenim de ayni durumda 5 gündür kuvezde,birbirimize dua edelim...
solunum sikintisi demisler zaarture olduğu ortaya çıkmış. ..anne karninda oldu demjsler beklemedeyiz
Insallah sizinde sıkıntınız gecer, yavruma da sifa versin rabbim,
Bizim de cumartesi 1ihtimal çıkma ihtimalimiz var, insallah cikariz da kavusurum yavruma, Bende orda sagip birakiyorum emziriyorum. Ilk bebek emip emmediginden emin değilim. Insallah doyuyordur yavrum

sütünü sağıp götür
Orda sagip birakiyorum.
Solunum sıkıntısını atlattikta enfeksiyonumuz var onu bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun. İyileşecek inşallah.
Bak senin bebeğin çok da erken doğmamış, benim arkadaşımın oğlu 8. ayının hemen başında doğdu, enfeksiyon, sarılık falan derken korkulu 2 hafta geçirdik. 2 gün önce anneciğinin kucağına verdiler, evine beşiğine kavuştu.
Seninki de iyileşecek, misler gibi koynunda uyutacaksın inşallah.
Azıcık sabır sadece.

Allah şifa versin tez zamanda bebisinize kavuşun inşallah :)
Amin canim

Çok geçmiş olsun, bilirim o süreci. Çok zor ama geçici olduğunu unutmayın. Allah yardımcınız olsun...
Geçici ama hiç geçmiyor bu günler 1saat kaliyorum yaninda su gibi geciyo zaman. Diger saatler hic gecmiyo
Insallah canim, rabbim kimseye gostermesin bu sureci, hamilelerin duası kabul olur bol bol dua et bize teyzesi minigim bi an önce çıksın kuvezden.

rabbim şifasını versin ve bir an önce kucağınıza alın inşallah
Amin canim insallah.
Canım okadar çokki böyle durumla karşılaşan arkadaşlarım.merak etme herşey geçecek.Rabbim sağ salim evinize götürmeyi nasip etsin.Amin
Amin canım sagolun. Her 3 cocuktan 1i kuveze geliyor. Çok siklasti bu durumlar maalesef

Ben anneyim o yüzden güçlüyüm zaten. Ama yavrum bi an önce evime gelse de bayram havasina donse evimiz

Amin.canım insallah

Allahım şifa versin!Benimde evladım kalmıştı küvezde onu her orada bırakınca ağlardım çok iyi anlıyorum İnşAllah br an önce iyileşir...

Bizim de cumartesi 1ihtimal çıkma ihtimalimiz var, insallah cikariz da kavusurum yavruma, Bende orda sagip birakiyorum emziriyorum. Ilk bebek emip emmediginden emin değilim. Insallah doyuyordur yavrum

z
orda her acıktığında yanında olamıyordum ,hemşireler biberonla beslediler.bir de beslenmesinin iyi olması gerekiyor iyileşmesi için.sizinkini de besliyorlardır bence siz yokken.içiniz rahat olsun.
sağdığım sütü de bırakıyordum ki azıcık birşeydi.ama çıkınca emmeye devam etti ve sütüm de arttı.biberon ve mama alırsa emmez dedi herkes ama çok şükür ki bol bol emdi sütüm de arttı böylece.sıkmayın canınızı düzelir herşey.

Allah şifa versin. Merak etmeyin benim ikiz yeğenlerim de erken doğumdan dolayı solunum sıkıntısı ile kuvöze alındı.9 gün kaldılar sarılıkta başlamıştı. Şuan çok sağlıklı kocaman çocuklar oldular. Moralinizi yüksek tutun. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah bebeğinize.

Ömrü uzun, mutlu ve çookkkk sağlıklı olacak inşallah
Insallah canım simdide iyi ama bi sonuc bekleniyor insallah onun sonucu temiz çıkar da alırız yavrumu, teşekkür ederim canim.
Allahım şifa versin!Benimde evladım kalmıştı küvezde onu her orada bırakınca ağlardım çok iyi anlıyorum İnşAllah br an önce iyileşir...
Insallah canım bi an önce alırız kucagimiza.

Bi sabah bi aksam goruyorum. O zaman emiyor. Gunduz icinde sut sagip birakiyorum sutumde cok iyi zaten cok şükür . Zaten ilk gunden bu yana da emme refleksi vardı kuzumun. Simdide sikintimiz yok çok şükür ki

Insallah canim. Su günler gecsede alsam yavrumu kucagima

Ahhh kıyamam. .acil şifalar diliyorum.inşallah çabucak iyileşir. .üzülme sütun kesilmesin.doktor tedavi ediyor bak..iyileşecek umutlu ol..

Acil şifalar diliyorum en kısa zamanda inşallah evinize gidersiniz. Üzülmeyin sütünüz çekilmesin emzirebilmeniz çok önemli. Enfeksiyon nasıl oldu nerden kaptı ki?

Rabbim evladına Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez vakitte kucagina almayi nasip etsin inşallah

Canım rabbim tez zamanda kucağına almak nasip etsin daha yeni doğum yaptım küvezde kaldı benimkide solunum dediler allahım ne üzüldüm agladım parmaklarına dokundum o ağlıyor ben aglıyorum ben ağlayınca nabzı hızlı atmaya başladı eşim bile şaşırdı, hiç ınutmuyorum o günleri çok şükür aldık geldik eve işte bütün hayatımın değiştiğini farkettiğim gece uykusuz geceler sabahlara kadar sende böyle anlatacaksın ins ferah tut gönlünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…