Bebeğim le Terkedildim

Imam nikahi da ne isiniz geliyo sizlerin di mi ama.
guya evlendiniz
sonra sikayet etmeyin ama
ne guzel yapmissiniz
Bravo size

Aslinda ihtimal cok da kucuk sayilmaz. Spiralle korunmada risk yuzde bir ve spiral kullaniminin ilk senesinde bu miktar yuzde 2.2'ye kadar cikabiliyor ki bu hala yuksek bir risk orani. Az risk sayilabilmesi bence binde birin falan altinda olmasi lazim. Bir de TR' de nasil bilmiyorum ama yurtdisinda spiral takmak icin dogum, kurtaj veya dusuk yapmis olma kriteri aranmiyor ama konu sahibi Turkiye'de yasiyor anladigim kadariyla.

Bir ömür harap oldu
Ağlamak sana düşer

Rahmetli Bergen den küçük bir kuple

Son düzenleme:
Yaptiginiz bastan sonuna kadar hata..

Burda takılmıyor diye biliyorum. Her korunma yönteminde belli oranda risk var zaten.

Orada bir ihtilaf var, takılıyor çünkü
Bana takıldı 24 yaşındaydım o zaman

Hiç duymadım doğumdan önce spiral taktıran, siz ilksiziniz. Biz doktorumla doğum kontrol yöntemine karar verirken bile spirali saymıyorum onu doğumdan sonra düşünürüz demişti.
Gerçi bana hiç sevimli gelmeyen bir korunma yöntemi o.

Cümle sülale toy musunuz ?
Sizi imam nikahı ile evlendiren aileniz şimdi bunun ceremesini çekmek zorunda
Bu devirde olacak iş değil
Yazdıklarınızı aklım almıyor, nasıl ev kuruldu, nasıl düğün dernek yapıldı, bu adamla sevişmenize aileniz nasıl göz yumdu
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok, babalık davası açabilirsin ama yine de bunun bir şeyleri tam olarak karşılamayacağı malum. Yan başım dön başım bu hatanın ceremesini çekeceksiniz bu saatten sonra

böyle kadınlardan allah bizi korusun wallahi bunları gördükce korkuyorum ..!cahil desen cahil degil cocuk yapmayı biliyo yaptıgın cokk yanlış bırde o kadını ne yüzle aradın sen sen kımsın kapat o benm eşim hala resmi olarakta olsa dese napacaktın ki bence ayrılma felan yokk sana yazık olmuş akılını kullan bundan sonra hata yapma yanlış yapma adamdan uzak dur derım ben EVLİİİ EVLİİİİ EV Lİİ adammmm sonucta üzüldüm sana sadece yasadıklarına degil insanlıgına yazıkk...!!!

çocuk olmasa sana empatinin allahını göstercem insanlık halidir yanılmıştır dicem ama yanlışlar doğruları uçurmuş götürmüş boşanma işlemi bitmeden resmi nikah yapılmadan hangi kafa ile çocuk yaptın be kadın onu söyle..
kusura bakma da bir anne olarak resmen babasız denebilecek durumda bir çocuk varken ortada sana hiç empati gösteremicem..

Niye resmi boşanmadan adamla imam nikahi kiydin¿¿

Adam yurt dısındaysa çocugu ne ara yaptin¿¿

Ailen nasıl resmi boşanmamış bi adamin koynuna elleriyle koydu seni¿¿

Çevreye duyurdunuzda noldu nikah yok ortada terkedildim diye konu aciyon işte ne bekliyodun¿¿
Aklimda deli sorular

neden bilmiyorum bana da ürkütücü geliyor

takılıyormuş sep bende geçenlerde öğrendim:)

gerçekten mi ben kesinlikle takılmaz diye biliyordum bir de şunu merak ediyorum doğum düşük vs yapmayana neden takılmıyor genel olarak

Sebebini bilemiyorum, forumda herkes takılmaz diyor
Ama benim doktorum taktı, 24 yaşındaydım o zaman 16 sene önce yani
Spiralin vücuda bir zararı yok ki neden takılmaz inanın bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…