- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Geçecek annesi:) sizde gaz olayı da başlamıştır:) her emzirmenizde diğer göğüse geçerken gazını çıkartın sırtına vurup bardaklarla inmeden gazı ağzından çıksın:) o rahatlar dolayısıyla siz de:) ablam doktor benim.cocuk doktoru arkadaşlarına sizinle aynı şeyleri yaşadığımda sordurmustum bu durumları yaşarken ;gelen cevap: 3 ay kucağa aldığınızda aglamiyorsa şanslısın oldu.sebepsiz bile aglayabilirler.emdigi için de sanslisiniz maşallah:) sutunuz sabriniz bol olsun.Benimki 16 günlük 3 gündür aynı durum bizde de var . Gece-gündüz sürekli kucağımda olmak istiyor , sürekli meme istiyor . Uykusuzluk başıma vurmuş vaziyette
21aylik benim koca bebek emerek uyuyor:)İlk zamanlar bu çok normal onun kimseye değil sadece sana ihtiyacı var ayak şişmesi de olabiliyor Doğum sonu benim de oldu hatırlamıyorum ne zaman geçti ama sanırım bir haftada geçti sanırım. Bu Arada bebeğim Dokuz aylık ve ben de tuvalete dahi gidemiyorum benden başkasında durmuyorcanı sağolsun ben de onsuz duramam
Aynen benimki de emerek uyuyor ağlasa yıtrınsa canı sıkılsa düşse canı yansa hemen meme çok güzel bir duygu ilk bebeğimi emzirememiştim mükemmel birşeymiş yeni tattım21aylik benim koca bebek emerek uyuyor:)
Evet bu sayede dişleri çok rahat çıkarttı diyebilirim.Aynen benimki de emerek uyuyor ağlasa yıtrınsa canı sıkılsa düşse canı yansa hemen meme çok güzel bir duygu ilk bebeğimi emzirememiştim mükemmel birşeymiş yeni tattım
Bir saniye bile anneden ayrılmaması normal miNormali bu değil mi zaten
Emip uyuyunca ne yapıyorsun peki bebeği ?Aynen benimki de emerek uyuyor ağlasa yıtrınsa canı sıkılsa düşse canı yansa hemen meme çok güzel bir duygu ilk bebeğimi emzirememiştim mükemmel birşeymiş yeni tattım
Anlamadınız sanirim21aylik benim koca bebek emerek uyuyor:)
Size yardımcı olmak isteyen insanlara üslubunuz bu mu?Anlamadınız sanirim
Emerek uyuyor
Günde bir saniye sizden ayrı kalmıyor mu ?
Yerine yatırıyorum canım ama senin ki daha çok mimik zaten saat başı emerEmip uyuyunca ne yapıyorsun peki bebeği ?
Ben koyamıyorum işteYerine yatırıyorum canım ama senin ki daha çok mimik zaten saat başı emer
Geçecek annesi:) sizde gaz olayı da başlamıştır:) her emzirmenizde diğer göğüse geçerken gazını çıkartın sırtına vurup bardaklarla inmeden gazı ağzından çıksın:) o rahatlar dolayısıyla siz de:) ablam doktor benim.cocuk doktoru arkadaşlarına sizinle aynı şeyleri yaşadığımda sordurmustum bu durumları yaşarken ;gelen cevap: 3 ay kucağa aldığınızda aglamiyorsa şanslısın oldu.sebepsiz bile aglayabilirler.emdigi için de sanslisiniz maşallah:) sutunuz sabriniz bol olsun.
Benim kızım de 84 günlük hep fön sesi ile uykuya dalıyor o uykuya dalınca ben de kapatıyorum. Ama bana çocuk alışkanlık yapar beyin gelişimini olumsuz etkiler diyenler oluyor. Korkuyorum. Açmadan da uykuya dalıyo aslında ama en ufak bir sese gözünü açıyor sonra uyumuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Galiba kalp atış seslerinizi arıyor. Güvende hissedemeyince basıyor çığlığı. ancak sizin kucağınızda güvende hissediyor. Beyaz gürültü deneyin...iç organlarınızın içeride çıkardığı sesler gibi. fön makinası elektrik süpürgesi sesi. o zaman anne karnında gibi güvende hissedebilir.
Benim kızım de 84 günlük hep fön sesi ile uykuya dalıyor o uykuya dalınca ben de kapatıyorum. Ama bana çocuk alışkanlık yapar beyin gelişimini olumsuz etkiler diyenler oluyor. Korkuyorum. Açmadan da uykuya dalıyo aslında ama en ufak bir sese gözünü açıyor sonra uyumuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hayırlı evlat olsun inşallah. Benimde bebeğim 2 aylık hala öyleyız yapışık ikiz gbiKızlar 3 günlük bebeğim var
Bugun taburcu olduk
2 gün hastenede kaldık orda herşey yolunda idi
Dikiş hareketlerinden dolayı zaten hareket edemiyordum
Emzirirdim eşim verirdi
Geri verirdim yatağında uyurdu
Sabah hast çıkışı pideye konarlar ortalığı yıktı
Eve geldik benden başkasının kucağında bir dakika bile durmuyor
Öyle bir ağlıyor ki morarıyor
Titriyor
Bana gelince susuyor
Bunun dışında sürekli memede olma derdinde
Yani bıraksam 4-5 saat takılma modunda emecek
Gece uykusuzum demin kucağımda emerken sızmışım
Beşiğine koyuyorum basıuır yaygarayı
Yatağına koyuyorum ayni sekide
Yarın çocuk dr una götürmeyi düşünüyorum
İnan’ın bir su içip geleceğim mutfaktan desen
Şuanda evde 4 kişiyiz birinde durmaz bir dakika bile
Bir de ayaklarım doğumumun 3. Günü Bugun cok şişti bacaklarım ve bileklerim de
Ne yapacagım bana akıl verin
Bizim kız biraz değişik işte uykuya dalana kadar yataktaki en ufak hareketimize bile gözünü açıyor. Ama uykuya dalınca bezini bile değiştirsem uyanmıyor :/ uykuya da beyaz gürültü sesleri ile dalabiliyor yoksa dalamıyor. Ne yapacağız böyle anlamadım gitti.hemen bırakamazsınız zaten... kademeli bırakın. mesela ilk etapta 10 dakika ses varsa 9 a indirin 9 dakika 2 gün uyusun sonra 8 gibi...yavaş yavaş sesi yok edin. Bazı insanlar mizaç gereği çabuk uyanır. mesela ben de bebekken hemen uyanırmışım her sese hala odamın önünden biri geçse uyanırım. yapı işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?