Bebeğim memeden ayrılmıyor benden başkasında iki dakika durmuyor

Benimki 16 günlük 3 gündür aynı durum bizde de var . Gece-gündüz sürekli kucağımda olmak istiyor , sürekli meme istiyor . Uykusuzluk başıma vurmuş vaziyette

Benimki 16 günlük 3 gündür aynı durum bizde de var . Gece-gündüz sürekli kucağımda olmak istiyor , sürekli meme istiyor . Uykusuzluk başıma vurmuş vaziyette
Geçecek annesi:) sizde gaz olayı da başlamıştır:) her emzirmenizde diğer göğüse geçerken gazını çıkartın sırtına vurup bardaklarla inmeden gazı ağzından çıksın:) o rahatlar dolayısıyla siz de:) ablam doktor benim.cocuk doktoru arkadaşlarına sizinle aynı şeyleri yaşadığımda sordurmustum bu durumları yaşarken ;gelen cevap: 3 ay kucağa aldığınızda aglamiyorsa şanslısın oldu.sebepsiz bile aglayabilirler.emdigi için de sanslisiniz maşallah:) sutunuz sabriniz bol olsun.

İlk zamanlar bu çok normal onun kimseye değil sadece sana ihtiyacı var ayak şişmesi de olabiliyor Doğum sonu benim de oldu hatırlamıyorum ne zaman geçti ama sanırım bir haftada geçti sanırım. Bu Arada bebeğim Dokuz aylık ve ben de tuvalete dahi gidemiyorum benden başkasında durmuyor canı sağolsun ben de onsuz duramam

21aylik benim koca bebek emerek uyuyor:)

Anlamadınız sanirim
Emerek uyuyor
Günde bir saniye sizden ayrı kalmıyor mu ?
Size yardımcı olmak isteyen insanlara üslubunuz bu mu?
Yenidoğan döneminde evet benden bir saniye ayrı kalmıyordu.bebeginizde bir sorun olduğunu mu düşünüyorsunuz.gayet de anladım ısrarla aynı şeyi yazıyoruz tüm paylaşım yapanlar olarak

Canimm dogum yapmissin hayirli ugurlu olsun insaallah Allah yardimcin olsun annelige hosgeldin 2 bucuk yas kizim hala benden ayrilmiyor da bu artik huy tabi sen doktora gittiginde danjs canim bi saglik sorunu olmadigi biyeri agrimadgi filan teshis edilsinki kafan rahat olsn yada gaz vs olabilir belki . Anne karni sesleri de sakonlestiriyor telefnu ucak moduna alipta ac ki bi nevi zararini azaltirsij tlfnun . Surekli emmesi de sarilik yonunden iyi olur belki ben bilemedim cok uyurdu sarilik olmstu mesela. Kolay gelsin sana annelik yolunda canim . Uysal sakin minjos bi kuzu olsun insallah

teşekkür ederim . Ya zaten yüzünü görüyorum hepsi geçiyor :) insan herseyini ayrı seviyor

Galiba kalp atış seslerinizi arıyor. Güvende hissedemeyince basıyor çığlığı. ancak sizin kucağınızda güvende hissediyor. Beyaz gürültü deneyin...iç organlarınızın içeride çıkardığı sesler gibi. fön makinası elektrik süpürgesi sesi. o zaman anne karnında gibi güvende hissedebilir.

Benim kızım de 84 günlük hep fön sesi ile uykuya dalıyor o uykuya dalınca ben de kapatıyorum. Ama bana çocuk alışkanlık yapar beyin gelişimini olumsuz etkiler diyenler oluyor. Korkuyorum. Açmadan da uykuya dalıyo aslında ama en ufak bir sese gözünü açıyor sonra uyumuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

hemen bırakamazsınız zaten... kademeli bırakın. mesela ilk etapta 10 dakika ses varsa 9 a indirin 9 dakika 2 gün uyusun sonra 8 gibi...yavaş yavaş sesi yok edin. Bazı insanlar mizaç gereği çabuk uyanır. mesela ben de bebekken hemen uyanırmışım her sese hala odamın önünden biri geçse uyanırım. yapı işte...

Hayırlı evlat olsun inşallah. Benimde bebeğim 2 aylık hala öyleyız yapışık ikiz gbi ama eskiye oranla azalma var. Sakin olun stres yapmayın ben kendımı çok yıprattım hiç gerek yokmus. Stres yaptığımda bebeğim daha çok ağlıyordu susturamıyordum. Simdi sakin kalıp sarılıp kucagımda pışpışlıyorum konusuyorum ninni söylüyorum susuyor. Ağlamaktan bişey olmuyor emin olun susacak sarın sevin okşayın ihtiyaçlarını giderdiğinizden emin olun

Bizim kız biraz değişik işte uykuya dalana kadar yataktaki en ufak hareketimize bile gözünü açıyor. Ama uykuya dalınca bezini bile değiştirsem uyanmıyor :/ uykuya da beyaz gürültü sesleri ile dalabiliyor yoksa dalamıyor. Ne yapacağız böyle anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…