Bebeğim merhaba dedi annesine babasına

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
Arkadaşlar bugün bebeğimin kese ve kalp atışını görme günüydü. saat 10,20 de randevuma gittim. korkuyordum ya kese olmazsa ya kalp atışı duyulmazsa ama bebişim o kadar güzeldi ki annesine kalp atışıyla merhaba dedi.....Bu arada tek bebeiş.çift değil.ben çift diye meraklanmıştım. ama tek. rabbim herkeze bu duyguyu nasip etsin. artık 1 ay sonra onu görmeye gidicez...... herkeze bol şans......naniknanik

Çok güzell :) hayırlı olsun tekrar.. Sağ salim kucağına alırsın inşl..böyle mutlu haberleri en kısa zamanda bizlerde veririz inşl..dualarıızı bizden eksik etmeyin..:nazar:

tebrikler canım . Allah tamamını erdirsin. bizleri çok mutlu ettin . güzel haberlerini bekliyoruz..opuyorumnanaktan:lepi:

tebrikler canım rabbim saglıklı sıhhatlı hamılelik geçirmeyi nasip etsin rabbim bizede o duyguyu sevinci tattırsın inş

Arkadaşlar bugün bebeğimin kese ve kalp atışını görme günüydü. saat 10,20 de randevuma gittim. korkuyordum ya kese olmazsa ya kalp atışı duyulmazsa ama bebişim o kadar güzeldi ki annesine kalp atışıyla merhaba dedi.....Bu arada tek bebeiş.çift değil.ben çift diye meraklanmıştım. ama tek. rabbim herkeze bu duyguyu nasip etsin. artık 1 ay sonra onu görmeye gidicez...... herkeze bol şans......naniknanik

maşallah...doktor alttan mı baktı

hepinize tk.edeirm.darısı sizlerin başına cemre evet cnm ilk muayene alttan sonrakiler üstten dedi......bebişimin kalbi gümbür gümbürdü....rabbim herkeze tattırsın

allah saglıklı bişekilde kucagına almayı nasip etsin canımmm... transferden kaçgün sonraydı senin.. bizde cuma görcez inşallahh....

Benım transferden 4 hafta sonra.yanı bugÜn .aĞrılarım hep oldu halen oluyor...bende bulantı ve halsızlık ıstahsızlık Çok.....sen ılk kez mı gıdıcen.bu arada kan deĞerleırn kaÇ

hepinize tk.edeirm.darısı sizlerin başına cemre evet cnm ilk muayene alttan sonrakiler üstten dedi......bebişimin kalbi gümbür gümbürdü....rabbim herkeze tattırsın

aminn..inşallah hepimiz kısa zamanda hayırlısıyla tadarız bu duyguyu..senin kaçıncı gün transferiydi ? 3 mü 5 mi ?? bende martta tedaviye başlıcam.2. denemem olacak

Benİm transferden 4 hafta sonra.yanİ bugÜn .aĞrılarım hep oldu halen oluyor...bende bulantı ve halsİzlİk İstahsızlık Çok.....sen İlk kez mİ gİdİcen.bu arada kan deĞerleİrn kaÇ

ben 5. haftadayım canım sonucu ögreneli tam bir hafta oldu ilk defa gidicem keseyi görmeye... 12. gün degeri 476 daha göremediğim içinde inanamıyorum en ufak agrıda korkuyorumm...

allah saglıklı bişekilde kucagına almayı nasip etsin canımmm... transferden kaçgün sonraydı senin.. bizde cuma görcez inşallahh....

Witch çok sevindim canım.Ben seni daha önce ki denemelerinde takip etmiştim bu sefer kaçırmışım galiba...Tebrik ederim...

Deryaahmet seni de tebrik ederiim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

tebrik ederim canim su mubarek gunler hurmetine Rabbim elinde gostersin hepimize nasip etsin bende yarin transfer olucam dr bir tane koyucam dedi burda kanun oyle imis ilk denemem tek empriyodada ikiz olma ihtimali yuksekmi arkadaslar

Witch çok sevindim canım.Ben seni daha önce ki denemelerinde takip etmiştim bu sefer kaçırmışım galiba...Tebrik ederim...

Deryaahmet seni de tebrik ederiim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

sagol canım allah herkese nasip etsin.. inşallah herşey yolunda gider... canım bu kez sonucu alana kadar pek girmedim nete o yüzden malum yine hüsrana hazırlamıştım kendimi...

4 tane transfer edilmişti canım... degere göre çogul olabilir diyolar ama bilmiyorum hayırlısı...

hayırlı olsun tekrar :)) bi arkadaşımın 400 dü değeri 12. gün üçüz olduğu söylendi ve öyle de oldu :)) ondan sordum..Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..darısı başımıza

dlannnn ben dondurulmuşlarla denedim......4 embriyo konuldu. 1tanesi tutmuş..2.ci gün emb. 8 hücreli.....witch26 seninki büyük ihtimal ikiz. benim 12.181 14 471 di. ama tek çift farketmiyor.. hayırlısıyla olsunda hepimiz kucağımıza alalım....

dlannnn ben dondurulmuşlarla denedim......4 embriyo konuldu. 1tanesi tutmuş..2.ci gün emb. 8 hücreli.....witch26 seninki büyük ihtimal ikiz. benim 12.181 14 471 di. ama tek çift farketmiyor.. hayırlısıyla olsunda hepimiz kucağımıza alalım....

Aminnn. Allahû Teala hayırlısını versin de biz razıyız tek olsun çift olsun farketmez :CüvCüv:

Back
X