Bebeğim Meyve Yemiyor

ben de yemezmişim
hala da çilek ve kavundan başka sevmem meyve
annem bi çözümünü bulamadı

Benim kızım 8 aylık. Mor erikten meyve suyu yaptım ona. Çok sevdi. Her meyveyi deneyin, belki ekşili meyve seviyordur. Sevmiyosa da zoramayin.

Ben de sebze yemezdim, yaş oldu 30 hala yemem.

Sütle milkshake tarzı meyveli süt geldi aklıma...

Meyveli toplar yapın irmik yulaf ununu tereyağ ile pişirin içine ruşeym ekleyin ayrı bi kapta muz çilek şeftali ezin sonra bunu irmikli karışıma ekleyin avucunuzda yuvarlayın minik toplar yapın bu toplarıda havanda dövdüğünüz cevizlere bulayın mis gibi oluyor. Ben hurma ilede yapıyorum tam bir bomba oluyor. Ve eğlenceli bir şekilde yedirin afferimler havada uçuşsun :))

Açken yedirmeyi denesen bana dr öyle önermişti çünkü ama benim ki yemek seçiyodu

Benimde ayni yasta yegenim var bir aparat var adini bilmiyirum meyveleri dilimleyip icine koyuyosun emzik gibi emiyor suyunu iciyor.marketlerde bulabilirsin.oyun gibi gelir o sekilde tuketebilir

Çok mutlu olduğu yerlerde örneğin bebek arabasında gezerken, salıncakta sallanırken muz gibi oldukça cazip bir meyveyi eline verin ... Biz bebek arabasında muza alıştırdık. Sonrası geliyor zaten elma, armut, kayısı gibi. Denemekte fayda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…