Bebeğim nasıl olur doğunca sizce?

Fascinated

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
92
21
38
32
Kızlar 3 aylık hamileyim. Ben esmerim koyu kahve gözlüyüm eşim sarışın kahverengi gözlü. Benim babam kumral ela gözlü annem esmer ablam kumral. Eşimin annesi sarışın ela gözlü babası esmer. Kardeşlerinden biri esmer diğeri sarışın. İlk çocuğumuz olacak Allah kısmet ederse.

Kızlar 3 aylık hamileyim. Ben esmerim koyu kahve gözlüyüm eşim sarışın kahverengi gözlü. Benim babam kumral ela gözlü annem esmer ablam kumral. Eşimin annesi sarışın ela gözlü babası esmer. Kardeşlerinden biri esmer diğeri sarışın. İlk çocuğumuz olacak Allah kısmet ederse.
Bence sarisin olur gibi

Ortaokul biyoloji dersinde baskin ve cekinik genleri yazar, caprazlama yapardik. Internette mutlaka vardir, bakin yapin. Buna bilimsel bir cevap vermenin yolu yok. Cocukluk arkadasimin ailesi yedi sulale esmer ten, koyu sac goze sahipti, arkadasim bembeyaz ve turuncu sacliydi. Hersey olabilir yani onemli olan saglikli olmasi.

Ben esmer olur diyorum 👶🏽

Kusura bakmayın ama konuyu okuyunca gülesim geldi :KK48:
Neden ki hamile bir insanın çocuğunun doğunca nasıl göeüneceğini düşünmesi neden komik geldi bende onu anlayamadım
İnsallah saglikli olur.
Gerisi bos.

Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alınca bu konuyu bir daha okuyun lütfen. Umarım o zaman ne saçmaladım ben dersiniz.
Saçmaladığımı düşünmüyorum. 3 aylık karnımdaki bebeğimin görünüşünün nasıl olacağını sadece ben merak etmiyorumdur herhalde. Herkes sağlıklı olsun yazmış. Tabiki ben yazarken sağlıklı olmasın diye mi yazmışım mesajımı anlamadım. Tabiki her annenn ilk istedği şey sağlıklı bir bebeğinin olması. Ama bu doğduğundaki görnümünn kme benzeyeceği nasıl olacağını merak etmiyorum anlamına da gelmez.

Ortaokul biyoloji dersinde baskin ve cekinik genleri yazar, caprazlama yapardik. Internette mutlaka vardir, bakin yapin. Buna bilimsel bir cevap vermenin yolu yok. Cocukluk arkadasimin ailesi yedi sulale esmer ten, koyu sac goze sahipti, arkadasim bembeyaz ve turuncu sacliydi. Hersey olabilir yani onemli olan saglikli olmasi.
Aynen bende kumral olur gibi hissettim nedense. Ailmde falan kumral olduğundan sanırım. Bana çekerse de esmer olur. İnsan hayal kuruyor acaba nasıl görünecek diye. Sağlıklı olsun tabki önmli değil. Benmksi merak sdce. Cinsiyeti merak etmek gbi br şey buda

Neden ki hamile bir insanın çocuğunun doğunca nasıl göeüneceğini düşünmesi neden komik geldi bende onu anlayamadım

Saçmaladığımı düşünmüyorum. 3 aylık karnımdaki bebeğimin görünüşünün nasıl olacağını sadece ben merak etmiyorumdur herhalde. Herkes sağlıklı olsun yazmış. Tabiki ben yazarken sağlıklı olmasın diye mi yazmışım mesajımı anlamadım. Tabiki her annenn ilk istedği şey sağlıklı bir bebeğinin olması. Ama bu doğduğundaki görnümünn kme benzeyeceği nasıl olacağını merak etmiyorum anlamına da gelmez.
Bir bebeğin sağlıklı bir şekilde rahme düşüp doğması o kadar büyük bir mucize ki. Doğunca anlıyorsunuz. Kaynanama bile benzese umrumda değil 😂
Bir de illa ki merak edersin de konu açacak kadar bunu dert etmek bi de bizden gelecek cevaplara güveniyor musun? Sana benzeyecek desem rahatlayacak mısın anlamadım. Kimse bilemez kader kısmet yani. Doğunca görücen. Alakasız bir babanın babaannesine bile benzeyebilir.

Neden ki hamile bir insanın çocuğunun doğunca nasıl göeüneceğini düşünmesi neden komik geldi bende onu anlayamadım?
yani arada benimde aklıma geliyor nasıl olur diye ama konu açacak kadar değil genetik bu 7 sülaleye çeker sağlıklı olsun önemli olan o
sizin öyle düşük probleminiz falan olmamış anlaşılan iyi ki de olmamış o zaman bu aylarda nasıl olur diye genetik analiz yapmıyorsunuz

Back
X