- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
bisey deilSen ne güzel konuştun öyle yahu.Cook tesekkurlerr
Hamileyim diye heralde cok duygulandim ya :)) ablam uzakta sende oz kardesim gibi ilgilendin.. Teşekkür ederim.. Iyi geceler.. Hoscakal!bisey deil
git yat hadi dinlen hatta uyu sabah aksam
klasik oalcak ama çocuk olunca çok ararsin uykuyu bos vakdi :))
senin gibiydim bende baştan beri çünkü mide bulantısı dışında hiçbirşey yaşamadım o da her zmn olmuyor zaten sonra korkmaya başladım yatarken birden beynime geliyordu deli sorular acaba bişey mi oldu acaba karnımda öldü mü diye çünkü bende okudum çocuk ölünce hiçbir belirtisi yokmuş böle olunca hep hastaneye koştum capcanlı duruyordu karşımdaKızlar selam. 12+3 haftalık gebeyim.
İlk haftalar çok hafif bulantım oluyordu, çok uykum geliyordu, çok idrara çıkıyordum kısacası hamilelik belirtileri işte. .
Fakat şimdi asla kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Bebegime birsey olsa belirtisi olurdu diye düşünüyordum ama kalp durmasının belirtisi yokmuş sanırım..
Sizce birsey yoktur değil mi.. Doktora gitsem mi..
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorumBnmde 12. haftadan snra butun bulantilarim kesildi hic bebege dair bir sey hissetmiyordum hep icimde korku vardi keske midem bulansada rahat etsem die dusunuyordum ama bir sure sonra insan alisiyor hamileligin en guzel donemleri aslinda tadini cikarmaniz gerek su an cok sukur o mjnik tekmelerini vurdukca icim rahatliyor biraz sabredin o tekme attikca iciniz nasil huzur dolacak anlatamam
canım doktorlar kanama olmadığı sürece ağrılara normal diyorlar rahmin genişlemeye başlıyor çünkü ağrı hissetmen gayet normal batmalar ağrılar sancılar yaşıycaksın dahaTeşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorumsanırım biraz daha sabır
yanlış kişiye yazmışım canım kusura bakmaTeşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorumsanırım biraz daha sabır
Bn 20. haftadan snra net hissettim ondan once pek hissedememistim Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahTeşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorumsanırım biraz daha sabır
korkma canim allahin izniyle bisey olmaz insallah bende oyleydim 3 4 gun onceye kadar hersey durdu ne kusma ne bulanti ama simdi gene bulantim var yani bi anda kesiliyo bi anda basliyoKızlar selam. 12+3 haftalık gebeyim.
İlk haftalar çok hafif bulantım oluyordu, çok uykum geliyordu, çok idrara çıkıyordum kısacası hamilelik belirtileri işte. .
Fakat şimdi asla kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Bebegime birsey olsa belirtisi olurdu diye düşünüyordum ama kalp durmasının belirtisi yokmuş sanırım..
Sizce birsey yoktur değil mi.. Doktora gitsem mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?