Çocuk Hastalıkları Bebeğim nefes alamıyor yardm :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Kızlar 29 günlük oğlumun burnu 1 haftadır tıkalı nefes alamıyor görünür de hiç bişey yok burnu tertemiz ama içerde bişey var galiba sağlıklı beslenemiyor fizyolojik serum kullandım deniz suyu kullandım otri bebe ile çektim fayda etmiyor dr umuz izinde bizde ordan çok uzaktayız çok çaresizim lütfen yardım

Gidebileceğiniz başka bir hastane doktor yok mu.. Çok geçmiş olsun..

Ordan uzakta derken ora nere?
Doktor izinde başka doktor mu yok?
Çocuğun nefessiz diyorsun bir haftadır yayılıyorsun.
Hastane acil vs yok mu?
Şaka mısın,
Çocuk senin benim değil,ben endişe ettim.
Hala doktora gitmek yerine buraya soruyorsun töbe estağfurullah.

Bebeginiz cok kucuk , nefes almasi beslenmesi acisindan cok onemli , yenidoganlar bizim gibi agizlarindan nefes almayi da beceremez
Otri bebeyle de mi acilmiyor?
Ne yapip edin bir cocuk doktoruna gidin
Bir de nasil anladiniz nefes alamadigini?

Valla aklim cikti benim de , yenidogan agizdan nefes alamaz burnu tikaliysa emememez ac kalir , ilk cocugu herhalde yanlis bisey var bu konuda

Hastaneye uzaksaniz baska hastaneye gidin farkli sehirde farkli yerde.
Ama beklemeyin böyle.

Beklemek size fayda sağlamaz zarar getirir.. çocuk nefes alamıyor diyorsunuz Allah korusun, gece uykuda herşey olabilir... Doktoruz burada olsa bile beklemenize lüzum yok. Alın çocuğu acile götürün...

Bizim bu Annelerimiz kv sağolsun olurmuş öyle çocuğun bişeyi yokmuş biz nasıl büyümüşüz ben çok abartıyormuşum o kadar olacakmış ne meraklıymışım mikrop dolu hastanelere laf dinletemiyorum ki

Bebeginiz cok kucuk , nefes almasi beslenmesi acisindan cok onemli , yenidoganlar bizim gibi agizlarindan nefes almayi da beceremez
Otri bebeyle de mi acilmiyor?
Ne yapip edin bir cocuk doktoruna gidin
Bir de nasil anladiniz nefes alamadigini?
Burnu tıkalı açıyorum sonra tekrar tıkanıyor görünür de hiçbişey yok ama ben abartıyormuşum görmemişin çocuğu olmuşmuş sinir krizleri geçiriyorum resmen

Kusura bakmasınlar da Rabbim esirgesin korusun ya bir şey olursa..! İhmale gelmez arkadaşım al çocuğunu git hastaneye.El kadar bebek riske atmaya gelmez..

Burnu tıkalı açıyorum sonra tekrar tıkanıyor görünür de hiçbişey yok ama ben abartıyormuşum görmemişin çocuğu olmuşmuş sinir krizleri geçiriyorum resmen
Bakin gorunurde birsey yoksa nasil anliyorsunuz nefes alamadigini? Hirilti mi var ? Emince burnundan mi geliyor?
Oncelikle sakin olun bebeginizin sizin sakinliginize ihtiyaci var

babası nerde ? Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Bebek senin. Istersen günde elli defa görürürsün doktora. çek kolundan kocani götürün hastaneye çocuğu

Eşin bir şey demiyor mu ilk bebek sanırım değil mi.. Hastaneye götüreceksin Ay'a çıkarmayacaksın ki bu kayınvalideler anneler çok biliyor bazen

Taksi tutup alın götürün,Allah muhafaza.
Kötü bir şey olmasa bile siz bile başınız ağrıyınca aman geçsin kendi kendine demez ağrı kesici alırsınız,o çocuk niye boşu boşuna sıkıntı çeksin.
Doktor kararını versin çocuğun neyi olup olmadığına,onlar da o kadar biliyorlarsa doktor olsunlar.
Allah size de sabır versin.

Kusura bakmasınlar da Rabbim esirgesin korusun ya bir şey olursa..! İhmale gelmez arkadaşım al çocuğunu git hastaneye.El kadar bebek riske atmaya gelmez..
Sümük için dr a gidene gülerlermiş bir benim mi çocuğm varmış çok meraklıymışım mikrop dolu hastanelere dünya para kazandırmaya kırklı bebek sokağa mı çıkarmış şimdi bi sprey verdi eczacı onu denedim inşallah geçer yoksa gideceğim

Bulunduğunuz odanın nemi nasıl? 10-15 liraya ısı ve nem ölçen bir alet almıştım ben. Yüzde 40 altı nem olduğunda bebeğimin burnu tıkanırdı, gerçi kış bebeğiydi hava kuruydu, doğalgaz kapanıp bahar gelene kadar hırıl hırıl gezdi. Hatta doktorumuz bahar gelince geçmezse geniz eti olabilir demişti dediği gibi bahar geldi geçti. Bu arada Buhar makinası aldık nem derecesi azsa geceleri hep çalıştırdım hala da kızım 1,5 yaşında çoğu gece çalıştırıyorum.

Başka doktora neden götürmüyorsunuz bunu bir açıklarmısın.

Edit: açıklamışsın yeni gördüm. Sen etrafındakileri dinleme götür hastaneye ay çok sinir oldum ya ne demek hastaneler mikrop dolu. Kendileri hastalanınca koşa koşa giderler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…