Çocuk Hastalıkları Bebeğim nefes alamıyor yardm :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Tovbe yarabbi bu cocuk derdini anlatamiyo ki bizim gibi tabikide direk doktora gotrceksn millet niye herseye karisir ki esine soyle canim o bisey demiyo mu hic bsyi olmasa bile icin rahat eder boyle dusunmektense

Ablam Antalya dayım şuan burası yeterince nemli şuan iyi deniz suyu işe yaradı olmadı buharı sa deneyeceğim
Odası nemliyse daha fazla nemlendirmene gerek yok, deniz suyunu emzirmeden yarım saat önce kadar kullanırsan emzirme esnasında nefes alma problemi azalacağı için sağlıklı bir şekilde emebilir bebeğin.
Uyutmadan önce de yine deniz suyunu kullanırsın rahat uyur, hırıltı, öksürük vb sorun yoksa banyo yaptırırsın, banyo yapmakta rahatlatacaktır.

Öyle bi uyuyoruz ki görsen 50 santim oğlum yatağın hepsini kaplıyor her yanı yastıkla çevrili ben 162 boyumla küçücük yerde ayak ucunda yatıyorum biraz daha iyi burnu çok şükür
Yastik tehlike demek ama yuzu kapanabilir uyku hali uyanamayabilirsiniz.ayni yatakta yatmak da tehlike demek.arastirin bunu lutfen

Kırklı çocuk sokağa çıkmıyorsa evinizden oraya nasıl gidiliyor kayınvalide sağlam bir tokat istiyor

Dün yıkadım ablam tavsiyelerin için teşekkür ederim tecrübeli ve bilinçli Annelere canım kurban..

burnunu bir iki defa deil her emmede uyumada temizlemelisin
oksuruk varmi ?
emdikden sonra kusuyormu ?
bronsiyolt vs gibi durumlarda genelde kusma oluyor çocuk emdigini kusuyor
burun tiklaikligini çozmen için devamli butun temizligi sart, yoksa devaminda alt solunuml yollarina iner ve oda oksuruk kusma vs hersey sebebp olur..

eczanin verdigi sprayde olur duzenli kullanin yeterkin bi kere açilir kapanir yine açin, sicak su buhari iyi gelir ama çok kuçukmus bir kaç saniye bi deneyin
benim dr burun tikanikligi için dr a gotrunce burnunu temzile deyip eve gondeiryor siz yinede goturun tabi dr a

Dün yıkadım ablam tavsiyelerin için teşekkür ederim tecrübeli ve bilinçli Annelere canım kurban..
Rica ederim ablacım, bebeğinin burun tıkanıklığı devam ederse kimseyi dinleme git doktora, kayınvalide yine özür dilerim ama bilmişlik yaparsa benden kocaman bir selam söyle, burun tıkanıklığı bebeklerde önemli bir sorundur, bebek sağlıklı nefes alamayınca iştahı azalır, rahat uyuyamadığı için huzursuz olur, burun tıkanıklığı devam ederse uyku sırasında apne sorunu olur ki Allah korusun, yine benden selam söyle o kayınvaliden birkaç saat burnunu kapasın ağzından nefes alsın bakalım boğazı kuruyunca da aynı şeyleri diyebilecek mi?
Burun filtre görevi yapar, burundan nefes almak akciğerleri korur, burun yerine ağızdan nefes alınca havadaki her türlü mikrop bakteri alt ve üst solunum yoluna yerleşir, akciğerler de solunum fonksiyon bozukluğuna ve bazı solunum yolu hastalıklarına davetiye çıkarır.

Ablam sadece kayınvalidem değil ki Annem teyzem görmemiş muamelesi yapıyor bi benim mi çocuğum olmuş görmemişin oğlu olmuş vs vs hastane nerde burda gidelim diyorum dalga geçiyorlar beyinleri olsa şu küçücük çocuğun sağlık sorununu küçümserler mi

Bebeğim nefes alamicak bende Dr izinde dicem...??. Vallahi fizana giderim yavrum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…