Çocuk Hastalıkları Bebeğim nefes alamıyor yardm :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sende haklısın arkadaşım bende bir anne olarak aşırı hassasiyet gösteriyorum.Ama bazen karşındakinin anladığı kadarsın.Herkes bir olmuyor içinde bulunduğu durum gerçekten çok can sıkıcı. Buradaki herkes bebek için endişeleniyor onun için yorum yapıyor.Eminim konu sahibi de bunu anlayışla karşılıyordur. Rabbim yardımcısı olsun..

Geniz eti dicem de öyle bişey olabilir mi acaba çok sakin geldin bana işinin başından aşkın olması gerek bursaya yazman saçma geldi

Yenidogan bebekler samin sakin nefes alamaz.
Hirilti olur, birden hizlanir ya da yavaslar nefesleri.
Hatta bazen nefes aliyor mu diye kontrol etmek zorunda hissedersiniz.
Burun kanallari dar da olabilir.
Gelismesini tamamlamamis da olabilir.
Ayni sikayetlerle doktora gittigimde 1 yas altina kesinlikle müdahale edilmez bekleriz, gelisimini tamamlayabilir olmazsa ilerde mudahale ederiz dedi.
Serum fizyolojik ve otri bebeye ragmen acilmiyorsa muhtemelen boyle bir seydir.

Teyze kişisine şurdaaann bi çakasım geldi yeminle..! Sümük için de giderim, b. k için de giderim ona neymiş! Siz kimseye kulak asmayın sevgili konu sahibiciğim.. Lütfen lütfen ama lütfen.. O sizin bebeğiniz.. Onun sağlığıyla alakalı her şeyde bir tek siz söz sahibisiniz.. Doktora götürüp götürmeme kararı yalnızca sizi ilgilendirir.. Sanan ne? Demeyi öğrenin.. Yoksa daha çok öter durur başınızda insanlar.. İzin vermeyin.. Çok taze annesiniz.. Tecrübe kazandıkça kimseye söz hakkı vermemeye alışacaksınız:)

Eşim görevde ben Annemin yanındayım bir an önce bitse de düzenimize geri dönsem

Arkadasım dr önerdi demişsin ama yıne de içini bir aç oku, temkinli kullan. Sprey bir anda fısladığı için orta kulak iltihabına sebebiyet verebiliyor.
İstersen spreyden bir fıslık kadar çok çok az bir miktar şırıngaya cek öyle ver burnuna. ( iğnesiz şırınga tabi )
Bebeğin çok küçük herseye hassas olman lazım. Güle güle büyüt.

Gecti mi hirilti ne durumda su an? Yenidogan oldugu icin hastalik durumunda hastaneye goturmeli diye biliyorum.sogan kesip odaya koyun kokusu iyi gelir burnu acar.bir de sizin gozetiminizdeyken yatagin altina yastik koyup basini yukseltebilirsiqniz.ama dikkat edin gozetim altindayken yapin asagi kayar allah korusun.

Kaç kere söyledim bozdum ama sonra kapı gösterildi o yüzden eşim dönene kadar mecburen susuyorum

Bebeğinize kullandığınız serum fizyolojiği ve deniz suyunu bebeğinizi emzirmeden önce ve uyutmadan önce günde 3-5 defa kullanın, bulunduğu odanın havası kuruysa nemlendirilmesi gerekir, buhar makinesi veya bir çaydanlıkta kaynatacağınız suyun buharıyla ara sıra odayı nemlendirin, banyo yaptırın ve en kısa zamanda doktora götürün.

Evet haklisiniz, amin insallah

Burnu tıkalı açıyorum sonra tekrar tıkanıyor görünür de hiçbişey yok ama ben abartıyormuşum görmemişin çocuğu olmuşmuş sinir krizleri geçiriyorum resmen
Canim seningibi benim bebegimde 10 günlukken nefes alamamaya başladi. Burnu tikalıydi bende hastaneye götürelim dedikçe sana dediklerini dediler en son herkesi azarladim ve gittim hastaneye sonuç 10 günluk bebegim zatüre olmuştu ve 10 gün hastanede kaldik ve ozamanda sonrada sik sik hastalanir yani kimseyi dinlemeve hemen şimdi hastaneye götür bebegini.

Öyle bi uyuyoruz ki görsen 50 santim oğlum yatağın hepsini kaplıyor her yanı yastıkla çevrili ben 162 boyumla küçücük yerde ayak ucunda yatıyorum biraz daha iyi burnu çok şükür

Ablam Antalya dayım şuan burası yeterince nemli şuan iyi deniz suyu işe yaradı olmadı buharı sa deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…