- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Anliyorum haklisinizda bilemem ne yasadigini ama söz konusu cocuk olunca asiri bi hassasiyetim var ve inanin tüm dünyayi ezip gecerdim sanirim. Cok zor anliyorum ama bazen neolursa olsun sonuna kadar diretmek lazim HELEKI KONU KUCUCUK BIR BEBEKSE. Biz bile burnumuz tikaliyken agzimizdan nefes alabildigimiz halde nekadar zorlaniyoruz, o bebis daha agzindan nefes alamiyor dusunun ne durumdadir. Bilmiyorum hamilelikden sonra bu hassas yanim gitmedi belki bu yuzden asiri tepkilerim konu cocuk olunca.
Konu sahibi kötü niyetle yazmadim kusura bakma lütfen sadece endiselendim bebise.
Ben maalesef sakin olamıyorum haystımda ki herkes herşeye müdahil ..Ok doktor verdiyse sorun yoktur ya ben cok uzuldum size , benim de bebegim var boyle cahilce seyler duyunca cildiriyorum
Siz sakinleyebildiniz mi?
Teyze kişisine şurdaaann bi çakasım geldi yeminle..! Sümük için de giderim, b. k için de giderim ona neymiş! Siz kimseye kulak asmayın sevgili konu sahibiciğim.. Lütfen lütfen ama lütfen.. O sizin bebeğiniz.. Onun sağlığıyla alakalı her şeyde bir tek siz söz sahibisiniz.. Doktora götürüp götürmeme kararı yalnızca sizi ilgilendirir.. Sanan ne? Demeyi öğrenin.. Yoksa daha çok öter durur başınızda insanlar.. İzin vermeyin.. Çok taze annesiniz.. Tecrübe kazandıkça kimseye söz hakkı vermemeye alışacaksınız:)Çok şükür kötü bişey yok sol burnu tıkalı ama biz nasıl huzursuz oluyorsak minicik kuzum daha çok huzursuz oluyor derdini anlatamıyor az önce teyzem geldi hastaneye gideceğim diyorum hoşt bizde öyle büyüdük ne hastanesi diyor
Eşim görevde ben Annemin yanındayım bir an önce bitse de düzenimize geri dönsemOnlarla neden muhatap oluyorsunuz ki? Eşinize söyleyin. Çocuk ikinizin sonuçta onlardan izin almak da neymiş? Böyle böyle baskınlaşıyorlar. Benim kardeşim de doğum yaptı 1 ay önce. Kaynanası yanında bir aydır. Abla artık bıktım bütün eşyalarını getirdi diyor. Birlikte yaşamıyorsanız bir an önce evden göndermeye bakın. Kendiniz siniriniz bozulmadan daha iyi ilgilenirsiniz
NedenGeniz eti dicem de öyle bişey olabilir mi acaba çok sakin geldin bana işinin başından aşkın olması gerek bursaya yazman saçma geldi
Kaç kere söyledim bozdum ama sonra kapı gösterildi o yüzden eşim dönene kadar mecburen susuyorumYanlis anlamayin beni lütfen ama o teyzeye birtane indirip sana host isime karisma o benim cocugum derdim! Haa zaten konu BENIM DOGURDUGUM COCUKSA ve boyle bir durumda biri bana karisacak olursa onu bakisimla sustururdum emin olun. Cok sinir oldum gercekten. Herkes kendi evladi icin karar verir sanki gezmeye gidilecekde ona karisiyorlar, allahim ya bi cocugu hastaneye goturmeye bile karisanlar varmis, daha dogrusu siz izin veriyorsunuz karismalarina.
Bebeğinize kullandığınız serum fizyolojiği ve deniz suyunu bebeğinizi emzirmeden önce ve uyutmadan önce günde 3-5 defa kullanın, bulunduğu odanın havası kuruysa nemlendirilmesi gerekir, buhar makinesi veya bir çaydanlıkta kaynatacağınız suyun buharıyla ara sıra odayı nemlendirin, banyo yaptırın ve en kısa zamanda doktora götürün.Kızlar 29 günlük oğlumun burnu 1 haftadır tıkalı nefes alamıyor görünür de hiç bişey yok burnu tertemiz ama içerde bişey var galiba sağlıklı beslenemiyor fizyolojik serum kullandım deniz suyu kullandım otri bebe ile çektim fayda etmiyor dr umuz izinde bizde ordan çok uzaktayız çok çaresizim lütfen yardım
Evet haklisiniz, amin insallahSende haklısın arkadaşım bende bir anne olarak aşırı hassasiyet gösteriyorum.Ama bazen karşındakinin anladığı kadarsın.Herkes bir olmuyor içinde bulunduğu durum gerçekten çok can sıkıcı. Buradaki herkes bebek için endişeleniyor onun için yorum yapıyor.Eminim konu sahibi de bunu anlayışla karşılıyordur. Rabbim yardımcısı olsun..
Canim seningibi benim bebegimde 10 günlukken nefes alamamaya başladi. Burnu tikalıydi bende hastaneye götürelim dedikçe sana dediklerini dediler en son herkesi azarladim ve gittim hastaneye sonuç 10 günluk bebegim zatüre olmuştu ve 10 gün hastanede kaldik ve ozamanda sonrada sik sik hastalanir yani kimseyi dinlemeve hemen şimdi hastaneye götür bebegini.Burnu tıkalı açıyorum sonra tekrar tıkanıyor görünür de hiçbişey yok ama ben abartıyormuşum görmemişin çocuğu olmuşmuş sinir krizleri geçiriyorum resmen
Allah yardimciniz olsun, inan suan evinizi basip sizide bebiside goturesim geldi.. cok uzuldum. Allah boyle insanlara akil fikir versin.Kaç kere söyledim bozdum ama sonra kapı gösterildi o yüzden eşim dönene kadar mecburen susuyorum
Öyle bi uyuyoruz ki görsen 50 santim oğlum yatağın hepsini kaplıyor her yanı yastıkla çevrili ben 162 boyumla küçücük yerde ayak ucunda yatıyorum biraz daha iyi burnu çok şükürGecti mi hirilti ne durumda su an? Yenidogan oldugu icin hastalik durumunda hastaneye goturmeli diye biliyorum.sogan kesip odaya koyun kokusu iyi gelir burnu acar.bir de sizin gozetiminizdeyken yatagin altina yastik koyup basini yukseltebilirsiqniz.ama dikkat edin gozetim altindayken yapin asagi kayar allah korusun.
Ablam Antalya dayım şuan burası yeterince nemli şuan iyi deniz suyu işe yaradı olmadı buharı sa deneyeceğimBebeğinize kullandığınız serum fizyolojiği ve deniz suyunu bebeğinizi emzirmeden önce ve uyutmadan önce günde 3-5 defa kullanın, bulunduğu odanın havası kuruysa nemlendirilmesi gerekir, buhar makinesi veya bir çaydanlıkta kaynatacağınız suyun buharıyla ara sıra odayı nemlendirin, banyo yaptırın ve en kısa zamanda doktora götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?