- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Bizim insanlarımız çok değişik gerçekten başka bir dr u aradım bi sprey önerdi farklı isimde aynı içerikte olanını verdi eczacı denedim olmazsa yine oğlumu alıp hastaneye gideceğimTaksi tutup alın götürün,Allah muhafaza.
Kötü bir şey olmasa bile siz bile başınız ağrıyınca aman geçsin kendi kendine demez ağrı kesici alırsınız,o çocuk niye boşu boşuna sıkıntı çeksin.
Doktor kararını versin çocuğun neyi olup olmadığına,onlar da o kadar biliyorlarsa doktor olsunlar.
Allah size de sabır versin.
Sümük için dr a gidene gülerlermiş bir benim mi çocuğm varmış çok meraklıymışım mikrop dolu hastanelere dünya para kazandırmaya kırklı bebek sokağa mı çıkarmış şimdi bi sprey verdi eczacı onu denedim inşallah geçer yoksa gideceğim
Çok şükür kötü bişey yok sol burnu tıkalı ama biz nasıl huzursuz oluyorsak minicik kuzum daha çok huzursuz oluyor derdini anlatamıyor az önce teyzem geldi hastaneye gideceğim diyorum hoşt bizde öyle büyüdük ne hastanesi diyorGidicem içim rahat değil de. En azından içiniz rahatlar. İnşallah onların dediği gibi bişeyi yoktur bebeğinizin ama annesiniz hissedersiniz sonuçta. Önlem almak en iyisi
Sumuk dedikleri sey yenidogan icin hayati bir mevzuSümük için dr a gidene gülerlermiş bir benim mi çocuğm varmış çok meraklıymışım mikrop dolu hastanelere dünya para kazandırmaya kırklı bebek sokağa mı çıkarmış şimdi bi sprey verdi eczacı onu denedim inşallah geçer yoksa gideceğim
Dr u aradım o verdi sprey ismini maddi gücün olmadı mı etki edenlerde çok oldu mu böyle oluyor dr un önerdiği spreyi denedim uyudu ve rahatladı gibiSumuk dedikleri sey yenidogan icin hayati bir mevzu
Allah bildigi gibi yapsin onlari bu me cehalet yaaa , ben sizi. Yerinizde olsam parcalamistim bunu diyenleri
Ayrica eczaneye nasil güveniyorsunuz? Ne spreyi verdi el kadar bebeye
Ayyy ben yavasca cekiliyorum konudan yoksa burada sinir krizi gecirdigimle kalacam
Araştırdım canım estağfurullah çıldırmak üzereyim artık görmemişmişim tek ben mi doğurmuşum hiç kimseye laf dinletemiyorum kiRabbim yardımcın olsun öyle karışan oldu mu gerçekten çok zor.Tepkim sana değil sakın yanlış anlama seni de çok iyi anlıyorum bende yaşadım kısmi olarak bir şeyler ama ihmal edilmez. Eski ile şimdiyi kıyaslayanlar ayrı sinir bozucu. Ne deyim Rabbim esirgesin inşallah. Sprey de baksaydın netten araştır istersen.
Çok şükür kötü bişey yok sol burnu tıkalı ama biz nasıl huzursuz oluyorsak minicik kuzum daha çok huzursuz oluyor derdini anlatamıyor az önce teyzem geldi hastaneye gideceğim diyorum hoşt bizde öyle büyüdük ne hastanesi diyor
Araştırdım canım estağfurullah çıldırmak üzereyim artık görmemişmişim tek ben mi doğurmuşum hiç kimseye laf dinletemiyorum ki
Ok doktor verdiyse sorun yoktur ya ben cok uzuldum size , benim de bebegim var boyle cahilce seyler duyunca cildiriyorumDr u aradım o verdi sprey ismini maddi gücün olmadı mı etki edenlerde çok oldu mu böyle oluyor dr un önerdiği spreyi denedim uyudu ve rahatladı gibi
Çok şükür kötü bişey yok sol burnu tıkalı ama biz nasıl huzursuz oluyorsak minicik kuzum daha çok huzursuz oluyor derdini anlatamıyor az önce teyzem geldi hastaneye gideceğim diyorum hoşt bizde öyle büyüdük ne hastanesi diyor
Sümük için dr a gidene gülerlermiş bir benim mi çocuğm varmış çok meraklıymışım mikrop dolu hastanelere dünya para kazandırmaya kırklı bebek sokağa mı çıkarmış şimdi bi sprey verdi eczacı onu denedim inşallah geçer yoksa gideceğim
Yanlis anlamayin beni lütfen ama o teyzeye birtane indirip sana host isime karisma o benim cocugum derdim! Haa zaten konu BENIM DOGURDUGUM COCUKSA ve boyle bir durumda biri bana karisacak olursa onu bakisimla sustururdum emin olun. Cok sinir oldum gercekten. Herkes kendi evladi icin karar verir sanki gezmeye gidilecekde ona karisiyorlar, allahim ya bi cocugu hastaneye goturmeye bile karisanlar varmis, daha dogrusu siz izin veriyorsunuz karismalarina.Çok şükür kötü bişey yok sol burnu tıkalı ama biz nasıl huzursuz oluyorsak minicik kuzum daha çok huzursuz oluyor derdini anlatamıyor az önce teyzem geldi hastaneye gideceğim diyorum hoşt bizde öyle büyüdük ne hastanesi diyor
Yanlis anlamayin beni lütfen ama o teyzeye birtane indirip sana host isime karisma o benim cocugum derdim! Haa zaten konu BENIM DOGURDUGUM COCUKSA ve boyle bir durumda biri bana karisacak olursa onu bakisimla sustururdum emin olun. Cok sinir oldum gercekten. Herkes kendi evladi icin karar verir sanki gezmeye gidilecekde ona karisiyorlar, allahim ya bi cocugu hastaneye goturmeye bile karisanlar varmis, daha dogrusu siz izin veriyorsunuz karismalarina.
Anliyorum haklisinizda bilemem ne yasadigini ama söz konusu cocuk olunca asiri bi hassasiyetim var ve inanin tüm dünyayi ezip gecerdim sanirim. Cok zor anliyorum ama bazen neolursa olsun sonuna kadar diretmek lazim HELEKI KONU KUCUCUK BIR BEBEKSE. Biz bile burnumuz tikaliyken agzimizdan nefes alabildigimiz halde nekadar zorlaniyoruz, o bebis daha agzindan nefes alamiyor dusunun ne durumdadir. Bilmiyorum hamilelikden sonra bu hassas yanim gitmedi belki bu yuzden asiri tepkilerim konu cocuk olunca.Öyle deme arkadaşım eşi destek olmuyor ise meydan da at koşturan çok olur.Ben bile yaşadım ise bu konularda sıkıntı herkes yaşayabilir diye düşünüyorum.Eşime bile kafa tutarım söz konusu evladım olunca gerçekten çirkinleşmem gerekir ise çirkinleşirim.Ama karşında ki anlamıyor ise boşa o çabalar.Bende oğlum çok küçükken parçaladım kendimi sonra alıştılar ama o dönemde zehir zıkkım oldu hayat.Ne zaman eşim devreye girdi öyle gün yüzü gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?