- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.810
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Bu proboyotik nedir mesela ev yogurdu filanmi birde bu reklamlarda fit protein yuksek kalorili icicek var. Acaba emzirirken kullanabilirmiyim diyetisyene randevu bulursam soracagim ama sizinde bilginiz varmiBarsaklarını düzene sokmak için probiyotik ve Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.
6 ay sonra nasıl bir tedavi uygulanacak?Merhabalar bagirsak kolon kanseri gecmisim var. İshalin onunla baglantisi var. Evet vajinal dogum yaptim cok zorlansamda. Gebelikten once evet bazi gidalari yiyemiyordum hala yiyemiyorum ishal olmamak icin ama aartik eskisi gibi yarayan gidalarda yaramiyor. O yuzden ek takviye dusunuyorum
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun diyorum.Kizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Ev yoğurdu, ev yapımı turşu, sirke gibi şeyler. Bebek kaç aylık? Reflor da doktoruna sorup kullanabilirsinBu proboyotik nedir mesela ev yogurdu filanmi birde bu reklamlarda fit protein yuksek kalorili icicek var. Acaba emzirirken kullanabilirmiyim diyetisyene randevu bulursam soracagim ama sizinde bilginiz varmi
Bütün tahlillerinizi yaptırıp diyetisyen eşliğinde kilo almaya çalışabilirdiniz. Bende ilk 2 ayda 9 kilo vermiştimKizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Buradaki yorumlarla hareket etmeniz doğru olmaz. Hastalık hikayesi nedeniyle profesyonel birinden öneri alsanız daha iyi. Olur olmaz şeyler kullanmayın. Gıdanızı, vitamininizi alın bol bol (izinli gıdalar dahilinde). Kilo vermeniz bebekle değil de ishalle ilgili sanırım. Bunun önüne geçmek lazım.Merhabalar bagirsak kolon kanseri gecmisim var. İshalin onunla baglantisi var. Evet vajinal dogum yaptim cok zorlansamda. Gebelikten once evet bazi gidalari yiyemiyordum hala yiyemiyorum ishal olmamak icin ama aartik eskisi gibi yarayan gidalarda yaramiyor. O yuzden ek takviye dusunuyorum
Bu proboyotik nedir mesela ev yogurdu filanmi birde bu reklamlarda fit protein yuksek kalorili icicek var. Acaba emzirirken kullanabilirmiyim diyetisyene randevu bulursam soracagim ama sizinde bilginiz varmiBarsaklarını düzene sokmak için probiyotik ve Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.
Kolonoskopi yapilacak korumaya alinan rektum kontrol edilecek bebeğim dogarken yirtti aksilik ya makattan tekrar operasyon olacagjm. Oda ayri bir sorun.ama sikinti varsa bagirsakla alakali Allah korusun metastas varsa bir yerde ne yapar bilemedim6 ay sonra nasıl bir tedavi uygulanacak?
Cok tesekkuelr ederim gercekten öyleBuradaki yorumlarla hareket etmeniz doğru olmaz. Hastalık hikayesi nedeniyle profesyonel birinden öneri alsanız daha iyi. Olur olmaz şeyler kullanmayın. Gıdanızı, vitamininizi alın bol bol (izinli gıdalar dahilinde). Kilo vermeniz bebekle değil de ishalle ilgili sanırım. Bunun önüne geçmek lazım.
Güle güle büyütün bebeğinizi, oh mis gibi cennet kokar o.
Kocaman sarılmak istedim sizeKizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Canim emzirme doneminde ben de cok zayiflamistim. 48 kg ile hamile kaldim zaten zayiftim, 10 kg kadar hamilelikte aldim sonra ilk 4 ay icinde 46 ya kadar dustum. 2 yil emzirdim ve emzirme boyunca deli gb acikip yemek yememe ragmen hepsi bebegime gidiyordu ben yine sallaniyordum. Ne zamanki emzirme bitti toparlandim eski kiloma dondum ki suan 50 kg yum, yillardir 48 dim simdi 50 de sabitlendi. Emzirirken bir cagresi var midir bilmem bana hc birsey kg aldirmadi iki yil boyunca ..Kizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Allah korusun umarım yoktur.Bu proboyotik nedir mesela ev yogurdu filanmi birde bu reklamlarda fit protein yuksek kalorili icicek var. Acaba emzirirken kullanabilirmiyim diyetisyene randevu bulursam soracagim ama sizinde bilginiz varmi
Kolonoskopi yapilacak korumaya alinan rektum kontrol edilecek bebeğim dogarken yirtti aksilik ya makattan tekrar operasyon olacagjm. Oda ayri bir sorun.ama sikinti varsa bagirsakla alakali Allah korusun metastas varsa bir yerde ne yapar bilemedim
Evet pete girdigim zaman cocuklara 6 saat yaklasamiyordum hele ki suan kendi bebegim surekli mememde. Off Allah bir daha yasatmasin kimseye icinde de banaAllah korusun umarım yoktur.
Şu an Pet de çekilemez tabii bebekten ayrı kalmanız gerekir.
Ben agladim bu yoruma....gecenin bir vakti. Tum ailem yanimda. Kanseri yenmisim dunyalar guzeli saglikli bir bebegim olmus. Cok sukrettim Allahim bebegimi bana bagislasin. Ama esimi affedemiyorum. En cokta iyinin kiymeti bilinmezmis ya ona cok uzuluyorum. Birinin sarilmasina ihtiyacim varmis suan onu anladim icimin dokulmesi icinKocaman sarılmak istedim size
Kuzum benim hersey geçer emin ol yaşadığın sadece bir süreç dünyada bir tek ölümün çaresi yok inan zorluk yaşıyorsan sonunda aydınlık vardir sagligini düşün öncelik sensin sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun her zaman karanlikta kalmayacaksin belki de o karanlikta yildiz gibi parlayip büyüyüp güneş olacaksin en cok da bebegin içinBen agladim bu yoruma....gecenin bir vakti. Tum ailem yanimda. Kanseri yenmisim dunyalar guzeli saglikli bir bebegim olmus. Cok sukrettim Allahim bebegimi bana bagislasin. Ama esimi affedemiyorum. En cokta iyinin kiymeti bilinmezmis ya ona cok uzuluyorum. Birinin sarilmasina ihtiyacim varmis suan onu anladim icimin dokulmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?