Bebegim oldu cok sukur ama ben bitislerdeyim

Barsaklarını düzene sokmak için probiyotik ve Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.
Bu proboyotik nedir mesela ev yogurdu filanmi birde bu reklamlarda fit protein yuksek kalorili icicek var. Acaba emzirirken kullanabilirmiyim diyetisyene randevu bulursam soracagim ama sizinde bilginiz varmi

6 ay sonra nasıl bir tedavi uygulanacak?

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun diyorum.
Onkoloji diyetisyenleri var online olarak da çalışıyorlar bence onlarla ilerlemelisiniz.

Bu proboyotik nedir mesela ev yogurdu filanmi birde bu reklamlarda fit protein yuksek kalorili icicek var. Acaba emzirirken kullanabilirmiyim diyetisyene randevu bulursam soracagim ama sizinde bilginiz varmi
Ev yoğurdu, ev yapımı turşu, sirke gibi şeyler. Bebek kaç aylık? Reflor da doktoruna sorup kullanabilirsin

Bütün tahlillerinizi yaptırıp diyetisyen eşliğinde kilo almaya çalışabilirdiniz. Bende ilk 2 ayda 9 kilo vermiştim

Bende bı ara 45 kiloydum nisanlyken çok ağır eleştirilere maruz kaldım ve hırs yaptım kilo aldım 11 kilo bir ayda hemde çok yemeye çalışmalısınız gece aç uyumayın tabağa yemeği bolca koyup kendiniz sartlayin bunu bitircem diye sona doğru mideniz bulanirsa suyla yutmya calisin yemeğin başında su içmeyin iştahı keser ilk gunler yemekten sonra çok karnım ağrıyordu ama idare ettim öğün atlamayın kesinlikle. Bebeğiniz de hayırlı olsun bu arada çok yemek yerseniz bebek içinde iyi olur bol süt olur

Buradaki yorumlarla hareket etmeniz doğru olmaz. Hastalık hikayesi nedeniyle profesyonel birinden öneri alsanız daha iyi. Olur olmaz şeyler kullanmayın. Gıdanızı, vitamininizi alın bol bol (izinli gıdalar dahilinde). Kilo vermeniz bebekle değil de ishalle ilgili sanırım. Bunun önüne geçmek lazım.
Güle güle büyütün bebeğinizi, oh mis gibi cennet kokar o.

Barsaklarını düzene sokmak için probiyotik ve Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.
6 ay sonra nasıl bir tedavi uygulanacak?
Kolonoskopi yapilacak korumaya alinan rektum kontrol edilecek bebeğim dogarken yirtti aksilik ya makattan tekrar operasyon olacagjm. Oda ayri bir sorun.ama sikinti varsa bagirsakla alakali Allah korusun metastas varsa bir yerde ne yapar bilemedim

Cok tesekkuelr ederim gercekten öyle

Çok geçmiş olsun. Bebeğinizi güzel günlerde büyütün.
İshal için bir öneride bulunmak istedim. İshal vucuttan su çekip atarken su ile beraber vücuttaki mineralleride kaybedersiniz.
Bunun için doğal maden suyu içebilir veya suyunuza çok az doğal kaya tuzu ekleyebilirsiniz.
Ayrıca içebildiğiniz kadar su için. En az 2.5 - 3 litre gibi bir miktar.
Su kaybından kaynaklıda kilo veriyorsunuz muhtemelen. Hem su sütü de artırıyor diye biliyorum.

Kocaman sarılmak istedim size

Canim emzirme doneminde ben de cok zayiflamistim. 48 kg ile hamile kaldim zaten zayiftim, 10 kg kadar hamilelikte aldim sonra ilk 4 ay icinde 46 ya kadar dustum. 2 yil emzirdim ve emzirme boyunca deli gb acikip yemek yememe ragmen hepsi bebegime gidiyordu ben yine sallaniyordum. Ne zamanki emzirme bitti toparlandim eski kiloma dondum ki suan 50 kg yum, yillardir 48 dim simdi 50 de sabitlendi. Emzirirken bir cagresi var midir bilmem bana hc birsey kg aldirmadi iki yil boyunca ..

Allah korusun umarım yoktur.
Şu an Pet de çekilemez tabii bebekten ayrı kalmanız gerekir.

Kocaman sarılmak istedim size
Ben agladim bu yoruma....gecenin bir vakti. Tum ailem yanimda. Kanseri yenmisim dunyalar guzeli saglikli bir bebegim olmus. Cok sukrettim Allahim bebegimi bana bagislasin. Ama esimi affedemiyorum. En cokta iyinin kiymeti bilinmezmis ya ona cok uzuluyorum. Birinin sarilmasina ihtiyacim varmis suan onu anladim icimin dokulmesi icin

stresten irritabl bağırsak sendromu olmuşsun bence muz tüket gün içinde. eğer iştahın yoksa prakten ya da sipraktin surubu iştah açıyor inanılmaz ama uyku yapıyor ilk kullanımda ve kalorisi yüksek şeyler tüket. kendine sütlü muzlu protein karışımları yap. hem vakit almaz bir seferde içersin hem kalori bir arkadaşım da böyle kilo vermişti onun da bebeği böyleydi. geçici bir sürec canım her kadın farklı etkileniyor işte hormonlar zaten alt üst ediyor insanı kilo alırsın amma kilo aldın derler zayıflarsın çok zayıfladın derler duyma konussunlar. eşinle ayrılık süreci de üstüne gelince kilo vermen çok normal sen dediğim şurubu al ama emzirme için doktoruna danış ya da eczaneye sor alırken

Kuzum benim hersey geçer emin ol yaşadığın sadece bir süreç dünyada bir tek ölümün çaresi yok inan zorluk yaşıyorsan sonunda aydınlık vardir sagligini düşün öncelik sensin sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun her zaman karanlikta kalmayacaksin belki de o karanlikta yildiz gibi parlayip büyüyüp güneş olacaksin en cok da bebegin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…