- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.810
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Kilo veriyor olmanız problem gibi duruyor. Eğer ishal uuzn zamandır devam ediyorsa enfeksiyon bölğmğne gidip bir test yaptırın. Gerekli durumlarda emzirirkendr kullanabileceğiniz ilaçlar oluyor. Onun dışında temel problem beljş psikolojik sorunlardır onlarda çok kilo vermenize sebep olabilir. Sorunun temelini çözmek lazım. Sonra da iyi bir beslenme programı ile düzenlemek. Ne kadar süredir devam ediyor ishal günde kaç defa çıkıyorsunuz. Sürekli mi böyle ara ara düzeliyor mu? Bir günde neler yiyorsunuz? Size destek olcak birileri var mı ailenizden?Kizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Bu arada kanser hastasıymışsınız çok geçmiş olsun biran önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Kanserde yüksek miktarda kilo vermeler olabiliyor. Belki sebep odur. Kilonuzu takmayın mama takviyesi yapmaktan çekinmeyin bence. Siz iyi iseniz bebeğinizde iyi olacaktır. Anne sütü önemli evet ama herşey onunla olup bitmiyor önemli olan siz ve bebeğiniz.Kizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Bebeğin kaç aylık? Bu konuyu sadece tedavi gördüğün doktorla mı görüştün? Dahiliye ve diyetisyen desteği de alabilirsin. Kilo yorumu yapanları hiç takmamaya çalış ben mesela moralim bozulunca da kilo veririm. Bebeğine ve mutluluğuna odaklan. Sağlık ve mutlulukla büyüt inşallahKizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
Kilo veriyor olmanız problem gibi duruyor. Eğer ishal uuzn zamandır devam ediyorsa enfeksiyon bölğmğne gidip bir test yaptırın. Gerekli durumlarda emzirirkendr kullanabileceğiniz ilaçlar oluyor. Onun dışında temel problem beljş psikolojik sorunlardır onlarda çok kilo vermenize sebep olabilir. Sorunun temelini çözmek lazım. Sonra da iyi bir beslenme programı ile düzenlemek. Ne kadar süredir devam ediyor ishal günde kaç defa çıkıyorsunuz. Sürekli mi böyle ara ara düzeliyor mu? Bir günde neler yiyorsunuz? Size destek olcak birileri var mı ailenizden?
geçmiş olsunGunde bes defayi bulabiliyor ishal. E gece cok kalkmalarimda oluyor muhtemelen ondanda çöktüm. Onun disinda lavaboya coktikca kalori almaya calisiyorum ama yinede gidiyor. Doktorum yemek ye bol bol diyor ama bagirsak yok ne kadar istesemde zor. Bebekten once yine iyiydim. Simdi yorgunlukta eklendi. Acaba takviye ne alabilirim haftaya diyetisyene gidecegim ama kesin liste verip gonderecek
Barsaklarını düzene sokmak için probiyotik ve Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.Gunde bes defayi bulabiliyor ishal. E gece cok kalkmalarimda oluyor muhtemelen ondanda çöktüm. Onun disinda lavaboya coktikca kalori almaya calisiyorum ama yinede gidiyor. Doktorum yemek ye bol bol diyor ama bagirsak yok ne kadar istesemde zor. Bebekten once yine iyiydim. Simdi yorgunlukta eklendi. Acaba takviye ne alabilirim haftaya diyetisyene gidecegim ama kesin liste verip gonderecek
geçmiş olsun
bebeğinizi güzel günlerde büyütün
kanser geçmişiniz nedir?
ishal doğumla mı başladı? vajinal doğum mu yaptınız? gebeyken ya da gebelikten önce herhangi bir rejim uyguluyor muydunuz kansere ilişkin?
6. ay dolunca tekrar tedavi başlanacakmış bu ne tedavisi?
Sosyal medya reellerde her fırsatta yemek videoları izleyin aşırı iştah açıyorKizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?