- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
2 sene çok uzun değil mi?2 sene kendılıgınden olmayabılır hıc bı sorun olmasada
Cok normal
En ıyısı doktora gıtmek
Daha önce gittiğimizde eşimden sperm testi istedi o normal çıktıEsin de gitsin. Hormonlara bakılıyor rahim filminden korkuyorsan anestezili yapıyorlar.benim de 17 ay oldu yok hala .çok üzücü bir şey
Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Evet her şey normal çıktı aşılama bile tutmadı artık tüp düşünüyorum .Daha önce gittiğimizde eşimden sperm testi istedi o normal çıktı
Bana da ultrasondan baktı sağlıklısın dedi
Ama ayrıntılı tahlil yapmadı 1 sene dolsun dedi şimdi dolmak üzere tekrar gitcem..
Canım üzgünüm inşallah senin için de hayırlısı gönlündeki olsun
Sen yaptırdın mı test
Evet 1 yıl dolunca gel dedi tekrar gitcem..Doktorlar 1 yil korunmasiz surecten sonra kontrollere basliyorlar, siz de birlikte kontrole gidin, belki cok basit bir sorun vardir, belki o bile yoktur.
amin canım inşallahCanım hic umitsizliğe kapılma benimde olmadı 1.5 sene ben kac doktora gittim o sure icinde hemde. İğneler haplar neler neler kullandım nasipte olmayınca olmadı. Tup bebek önerdi doktor oylelikle bıraktım gitmeyi gözüm korktu biraz ara vermek istedim. Şimdi kendiliğinden oldu çok şükür. Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.
aynı durumu yaşıyoruz yanlız kaldıkça daha da üzülüyor insanKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Hayırlısı olsun canım sen de stres yapma elbet o gün de gelir inşallahEvet her şey normal çıktı aşılama bile tutmadı artık tüp düşünüyorum .
Doktor stresten olmuyor diyor.bebeği gururdan kendiliğinden gelir diyor ama ben unutamıyorumHayırlısı olsun canım sen de stres yapma elbet o gün de gelir inşallah
Evet bide artık insanlar bebek haberi bekliyo aslında yaşım 21-22 olsa ben hemen düşünmezdim evliliğin tadını çıkarmak gezmek tozmak isterdim ama yaşım geçiyo diyorum ki çocuk 10 yaşına geldiğinde ben 40larda olcam çok kötüaynı durumu yaşıyoruz yanlız kaldıkça daha da üzülüyor insanen kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah..
Aslında stres engelliyo evet ama insan düşünmeden yapamıyo haklısınDoktor stresten olmuyor diyor.bebeği gururdan kendiliğinden gelir diyor ama ben unutamıyorum
amin canım inşallah
Senin süreç 1buçuk sene mi sürdü canım?
Peki neden tüp bebek dedi doktor sende testlerde bişey çıktı mı??
İnşallah sen de hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?