Bebeğim olmayacak mı acaba :(

sürekli insanların sorması insanı sıkıyor evet..'inşallah olur dua edin' demekten sıkıldım.ben geçen ay bir aylık düşük yaptım rahatsızlığım belli benim polikistik over..bir yılım dolsun başlayacağım inşallah tedaviye şuan folik asit kullanıyorum canım

Yani 1 sene normal dimi?
Ay canım benim çok sağol inşallah benim de senin gibi olur güzel haber alırım inşallah..doktor bana tüp bebek derse bi kaç yere daha giderim onlar da aynısını söylerse mecbur yaptırırım napim

Canım benim de herşey normalken hamile kalamiyordum aşırı akıntı sebebiyle öylesine gittim doktora.muayenede rahime yara çıktı bu engel değil dedi ancak iltihap yaptığı için engelliyor olabilir,iltihabı kurutup doldurduktan sonra daha kolaylaşacaktır dedi doktor.ayrica korkma öyle çok zor bir durum değil alttan muayene iyi bi doktora git inşallah bi sorun yoktur canını fa sıkma. Allah en kısa zamanda bi bebis nasip etsin hayırlısıyla

İnsan yaşamayınca anlamıyor buyukleri. 1 sene çok normal bi süre. İnşallah canım en kısa zamanda olur. tedavilere gerek kalmadan.

Canim bi sorun yoksa sorun tamamen psikolojik olabilir. Bence bu en önemli sorun zaten. Kafanda bitir herşeyi akışına bırak gör bak nasıl anne olacaksın. Burda ki çoğu kadın aylarca yıllarca olmadı bir ay düşünmeyi bıraktım ve o ay hamile kaldım diyor.

1 sene dolar dolmaz hemen hamile kalınması gerekiyormuş gibi niye telaş yaptınız ki? Kafa rahat olursa olur, vücudunuza bu kadar yüklenmeyi bırakın.

Stres yaptıkca hamıle kalma olasılıgı azalıyor bu arada
Stres vucudu alarma gecırıyor ve olusacak yenılenecek hucrelerı engellıyor

Sız bekledıkce uzar

Arkadaş olsun diye çocuk yapılmaz ki.
1 senedir deniyor olsan bile olmamasi hiç olmayacağı anlamina gelmez. Daha ne konular var bir dinlesen.
Uzme kendini doktora git inşallah olur...

Hormon tahlili yapilir ve ultrasonla bakilir.
Rahim filmi hemen cekilir mi bilemedim.
Bana doktor cektir demisti ben korktugumdan gerek yok deyip cektirmedim ve gerek de yokmus hamile kaldim.
Esiniz de tahlil yaptirsin.

Saglikli iki bireyin yumurtlama doneminde iliskiye girmesi gibi tum kosullarin olumlu oldugu durumda bile hamilelik olasiligi %25 arkadasim, ve gebeligi kafaya cok takmak bu olasiligi daha da azaltiyor. Bebek dusuncesinden uzaklasmaya bakin, beklemediginiz anda gelecek goreceksiniz.

Canım bir arkadaşımın bir buçuk sene diğerinin dört sene uğraştıktan sonra oldu hiç bir sorun olmadığı halde... çok kafaya taktın mı da olmuyor bence . ama en iyisini doktor bilir sen eşinle bir görünün doktora eğer bir problem yoksa tamamen psikolojiktir dikkatini başka işlere verirsin olursa olur diye düşünürsün Yen'i hobiler meşgaleler edinirsin çünkü ben biraz arkadaşlarıma sormuştum mesela hep en ummadıkları zamanda olmuş çok istediklerinde olmamış psikoloji baya etkiliyor ama üzülme hiç olmayacak diye onla ilgisi yok ... Ben dört yıldır evliyim bak ilk defa geçen ay denemeye başladık korunmasız daha yeni cesaret ettik çocuk olayına inşallah benim de olur senin de daha bir yıllık evlisin üzülme canım

Bu arada hamile kaldığında mutlu haberi bizlerle de paylaş olur mu

3 sene bitti kalamayan ben varım
Eşinle birlikte dr a gittin mi?

Öncelikle bu mubarek ramazan ayinda anne olmaya can atan herkesin dualari Kabul olur insallah.bende hic bir sorun olmadigi halde iki senedir hamile olmayi bekliyorum her ay hüsrana ugramaktan daha birseyin yokmu sorusundan biktim. Görümcem dogum yapti Allah bagislasin deyip seviniyorken kaynanasi bana dönüp senle ayni zamanda evlenenlerin cocuklari oldu senin ne zaman olacak dedi.bende icimden senle ayni zamanda doganlari mezarlara gömdük sen ne zaman gidecen diyesim geldi.icimi öyle acitiki aklıma her geldiginde oturup agliyorum.cok sükür bana destek olan bir esim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…