- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Yani aslında takmıyorum da artık süre dolmak üzere korkularım oluşmaya başladı ya bende bişey çıkarsa filan diye,.bide 1 sene doluyo diye herkes bebek haberi bekliyo artık hep sorarlarBence çok kafanıza takmayın..
sürekli insanların sorması insanı sıkıyor evet..'inşallah olur dua edin' demekten sıkıldım.ben geçen ay bir aylık düşük yaptım rahatsızlığım belli benim polikistik over..bir yılım dolsun başlayacağım inşallah tedaviye şuan folik asit kullanıyorum canımEvet bide artık insanlar bebek haberi bekliyo aslında yaşım 21-22 olsa ben hemen düşünmezdim evliliğin tadını çıkarmak gezmek tozmak isterdim ama yaşım geçiyo diyorum ki çocuk 10 yaşına geldiğinde ben 40larda olcam çok kötü
Bide yalnız kaldıgında yanında olurdu büyütürdüm güzel bi duygu..
Sen gittin mi doktora canım?
3 senedir kalamıyomKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Yani 1 sene normal dimi?Hayır hicbir sey cıkmadı doktor kendiliginden olur ama beklemek istemiyorsanız tup bebek yapalım dedi. Birazda para icin hemen tup bebek diyolar zaten. Benim ailem hic kabul etmedi zaten doktora gitmeme bile kızdılar. Çoğu kişinin 1 seneden sonra olur sabret dediler ama ben sabredemedim. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Yeterki nasipte olsun elbet gelecek o bebiş sana
Yani 1 sene normal dimi?
Ay canım benim çok sağol inşallah benim de senin gibi olur güzel haber alırım inşallah..doktor bana tüp bebek derse bi kaç yere daha giderim onlar da aynısını söylerse mecbur yaptırırım napim
Yoo degıl :)2 sene çok uzun değil mi?
Canım bir arkadaşımın bir buçuk sene diğerinin dört sene uğraştıktan sonra oldu hiç bir sorun olmadığı halde... çok kafaya taktın mı da olmuyor bence . ama en iyisini doktor bilir sen eşinle bir görünün doktora eğer bir problem yoksa tamamen psikolojiktir dikkatini başka işlere verirsin olursa olur diye düşünürsün Yen'i hobiler meşgaleler edinirsin çünkü ben biraz arkadaşlarıma sormuştum mesela hep en ummadıkları zamanda olmuş çok istediklerinde olmamış psikoloji baya etkiliyor ama üzülme hiç olmayacak diye onla ilgisi yok ... Ben dört yıldır evliyim bak ilk defa geçen ay denemeye başladık korunmasız daha yeni cesaret ettik çocuk olayına inşallah benim de olur senin de daha bir yıllık evlisin üzülme canımKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
3 sene bitti kalamayan ben varımKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?