Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Ilk olmadığında hemen doktora gittiniz mi ? Kaç ay sonra gittiniz ?
Ohoo ben evlendim ocak 2015te.iki ay korunduk.sonra ben korunmayalım dedim yaşım 28di. Sanıyorum ki hemen gebe kalıcam.doğurgan bir sülaleden geliyorum.ama öyle değilmiş o işler.ilk ay hemen hamile kalırım diyodum.yok Allahım bir ay iki ay üç ay derken 6 ay falan oldu tık yok... ben telaş yapmaya başladım. Daha erken dedi doktora gittik testler falan filan herşeyim iyi çıktı.yunurtlamam da çok iyi çıktı. Denemeye devam ettik. Bir sene normal kabul ediyoruz. Dedi doktor.hatta iki sene bile normal ama ilk sene bitince çift isterse tedaviye başlanır dedi. Sonra bizim ilk sene de bitti kaynana baskısı lanet toplum baskısı iyice bunaldım. Eşimi ikna etmek çok zor oldu sperm tahlili için. Hatta gizli yapmış benim haberim olmadan. O da normal çıktı rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.yani her şey normal. Sonra yumurta takibi yaptık iki ay yine olmadı. En sonunda kendi doktorumu bırakıp küçük bi tıp merkezinde kendi kafama göre bi doktora gittim.o gün bana hemen çatlama iğnesi yaptı yumurtan tam gelişmiş dedi çatlamak üzere ama şansa bırakmayalım yapalım dedi ve hemen inofolic kullanmaya başlıyorsun dedi o gün. Adetin 12. Günüydü çatlama iğnemi oldum ewe geldim bir tek o gün ilişki oldu.oysaki 1 hafta ilişki demişti. Ben otur ağla adetin 14. Günü eşim yoğundu ilişki olmadı diye o gün çok ağladım Bu ay da çöpe gitti dedim ama demekki o günkü ilişkiyle kalmışım. Bazı şeyler vesile oluyor belki Allah’ıma bin şükür çok bekletmedi yine yıllarca bekleyenler napsın inşalah kucağı boş kalmaz hiç bir kadının

Bence biraz bekle derim. Yaşın kaç? Yumurtan nasıl? İnofolic kullanmanı kesinlikle öneririm ve çatlama iğnesi olmanı

Olucak kızlar sizin de olucak hiç merak etmeyin inançlıysanız Allah a dua edin Meryem suresi çok okudum ben.. inşalah olucak yani hamile kalana kadar insan a mucize gibi bişey geliyo bu sanki o pozitifi hiç göremicekmiş gibi geliyor ama oluyor işte

Çok uğraştırıcı ya . Olması bir mucize gibi birşey zaten . Olmaması da ayrı bir kötü hissettiriyor insanı . Ben denemedim sma denemeye de korkuyorum . Mesela bende hersey normal çıksa eşimde bşy çıksa git tedavi ol diyemem

Bence biraz bekle derim. Yaşın kaç? Yumurtan nasıl? İnofolic kullanmanı kesinlikle öneririm ve çatlama iğnesi olmanı
yaş oldu 29..ben de denemeye 28 yaşımda başladım sen gibi..ama ben 2013 te evlendim ..25ime girerken hiç hazır olmadığım için 3 yıl korundum..şimdi o kadar korunduğum için mi olmuyor acaba diyorum.çocuk gibi nimet nasıl istenmez...ilk ayda hemen olacak sanıyordum 15 ay oldu..evlenie evlenmez denemeye başlasaydım stres yapmazdım ama 4 seneyi geçince evleneli baskılar endişeler iyice artıyor..ALLAHIM darda koymaz inşallah

15 ay henüz çok sayılmaz moralini bozma dua et bence Allah içten edilen duaları geri çevirmezmiş inanıyorum olucak

Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım:

Tsh: 4.82

Lh: 3.6

Fsh: 7.1

Prolaktin: 16.7

Estradiol: 28.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…