Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Bende 1yıl 2 ay sonra hamile kalmıştım sımdı oglum ıkı yasına girecek bende cocugum olmaz dıye dusunuyodum dra giderdim ılac kullanırdım olmazdı en son gittim Dr folk asit verdı yeme alıskanlıgımıda degıstırdım saglıklı beslenmdım bıde kuru incir cok yedım :) olur seninde ıns

2 yıl olacak nerdeyse benim 8 aydır deniyoruz doktorada gidiyorum ne eşimde ne bende hiçbir sorun yok ama bebişde yok :)

Rabbimin işine karışılmaz bir zamanı var demek ki diyorum , etrafımda o kadar çook hamileler doğum yapanlar varki insan ne yapacağını şaşırıyor

1.5 yıldır evliyim 3 aydır deniyoruz bizde. Benimde olmadı çikolata kisti hastasıyım eylülde doktora gidicem bende. Evet çok zor bizim acımız bize yetmez gibi bide etraftaki zevzek insanların bebiş yok mu daha ne bekliyosun cümleleri insanı dahada yıpratıyor üzüyor bu sebepten dolayı insan içine çıkmamaya başlıyorum ve bu beni dahada yıpratıyor. Bir girdabın içindeyim adeta. Ama umut fakirin ekmeğidir durumu mevcut işte her ay yeni umutlar yeni başlanggıçlar.. elbet bir gün bizimde olacak buradan bizde paylaşıcaz güzel haberleri... allah isteyen herkese hyırlı evlatlar nasip etsin ..

ya kusura bakmayın da b.. gibi bir evliliğiniz var ama hala çocuk düşünüyorsunuz
bazı kadınlarda akıl yok gerçekten

cnn benim 4 yıl olmadı bir sürü tedaviye rağmen sonra kendiliğinden oldu kafanı kendini çok yorma 1 yıl çok az bir süre inşallah olur en kısa zamanda

Benim ortada hic bir sebep yokken 3,5 yil boyunca cocugum olmadi. Bende senin gibi en cok yanlizlik yuzunden bir bebegim olsun istiyordum. Cok sey denedik olmadi sonunda kendiligimden hamile kaldim. Herseyin bir zamani var.. Rahim filminden korkuyorsan modern goruntuleme merkezleri var en son teknolojiyle calistiklari icin hic aci hissetmezsin. Bende cok korkuyordum rahim filminden arastirdim iyi bir merkez buldum orda cektirdim ama fiyat olarak biraz pahalli.

Evde beklemkle olmaz doktora gidin zaman kaybetmeyin benim 4 seneye yaklaştı olmuyor malesef.

Geçmiş olsun canım :/
Peki pco nun belirtileri neler? Sen de benim gibi bir sene dolmasını mk bekliyosun?

Amin canım benim inşallah :/
Senin sorun düzeldi mi peki canım? Ben de daha önce gittim özel hastane ama doktor bi sene dolsun dedi alttan da baktı bişey yok saglıklısın dedi ama hormon testi ve rahim filmine bakmadı

Zaten stres yapmadım ki canım bende tiroid var ilaç alıyorum o da hormonal değişiklik yapıyo yani stres ve sinirlilik yapıyo normalde sakinim de en ufak bi olayda patlak verebiliyorum acaba bu engel olur mu diye endişe duyuyorum.
Doktor tiroidlerime baktıgında engel bi sorun yok demişti bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım sen de sakın üzme kendini..ben de folik asit kullanıyorum bakalım

yok canım şu an bir sürü antibiyotik verdi inşallah bitince gidip tekrar muayene olucam, iltihap kuruduysa dondurma işlemi yapılacak. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor kafana takma inşallah en güzel zamanı bilir o

Stres yaptıkca hamıle kalma olasılıgı azalıyor bu arada
Stres vucudu alarma gecırıyor ve olusacak yenılenecek hucrelerı engellıyor

Sız bekledıkce uzar
Doğru haklısın da canım bende tiroid var ben bebeği takmasam da güncel olaylarda stres ve sinirlilik hali var bende..hormonlarımı kontrol edemiyorum :/

Geçmiş olsun canım inşallah gönlüne göre olur..evet Rabbim zamanını bilir:)

Arkadaş olsun diye çocuk yapılmaz ki.
1 senedir deniyor olsan bile olmamasi hiç olmayacağı anlamina gelmez. Daha ne konular var bir dinlesen.
Uzme kendini doktora git inşallah olur...
Ah canım benim arkadaş olsun derken evde genelde yalnız kalıyorum arkadaşlarım uzakta eşim çalışıyor komşum da pek yok yani bebeğim olsa evde ses olur hareket olur beni oyalar bana eş dost olur büyür gider anlamında dedim :)
Gidicem doktora bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…