- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bende 1yıl 2 ay sonra hamile kalmıştım sımdı oglum ıkı yasına girecek bende cocugum olmaz dıye dusunuyodum dra giderdim ılac kullanırdım olmazdı en son gittim Dr folk asit verdı yeme alıskanlıgımıda degıstırdım saglıklı beslenmdım bıde kuru incir cok yedım :) olur seninde ınsKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
2 yıl olacak nerdeyse benim 8 aydır deniyoruz doktorada gidiyorum ne eşimde ne bende hiçbir sorun yok ama bebişde yok :)Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Allah hayirli ve saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini insallah.Bende 5 yıllık evliyim iki yıl her tedaviye rağmen olmadı tüp bebek yaptırdık bizde çok şükür şuan hamileyim
Amin inşallah allah olmayan herkese nasip etsinAllah hayirli ve saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini insallah.
Evde beklemkle olmaz doktora gidin zaman kaybetmeyin benim 4 seneye yaklaştı olmuyor malesef.Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Geçmiş olsun canım :/sürekli insanların sorması insanı sıkıyor evet..'inşallah olur dua edin' demekten sıkıldım.ben geçen ay bir aylık düşük yaptım rahatsızlığım belli benim polikistik over..bir yılım dolsun başlayacağım inşallah tedaviye şuan folik asit kullanıyorum canım
Amin canım benim inşallah :/Canım benim de herşey normalken hamile kalamiyordum aşırı akıntı sebebiyle öylesine gittim doktora.muayenede rahime yara çıktı bu engel değil dedi ancak iltihap yaptığı için engelliyor olabilir,iltihabı kurutup doldurduktan sonra daha kolaylaşacaktır dedi doktor.ayrica korkma öyle çok zor bir durum değil alttan muayene iyi bi doktora git inşallah bi sorun yoktur canını fa sıkma. Allah en kısa zamanda bi bebis nasip etsin hayırlısıyla
İnşallah canım :/İnsan yaşamayınca anlamıyor buyukleri. 1 sene çok normal bi süre. İnşallah canım en kısa zamanda olur. tedavilere gerek kalmadan.
Zaten stres yapmadım ki canım bende tiroid var ilaç alıyorum o da hormonal değişiklik yapıyo yani stres ve sinirlilik yapıyo normalde sakinim de en ufak bi olayda patlak verebiliyorum acaba bu engel olur mu diye endişe duyuyorum.Canim bi sorun yoksa sorun tamamen psikolojik olabilir. Bence bu en önemli sorun zaten. Kafanda bitir herşeyi akışına bırak gör bak nasıl anne olacaksın. Burda ki çoğu kadın aylarca yıllarca olmadı bir ay düşünmeyi bıraktım ve o ay hamile kaldım diyor.
Hayırlısı olsun canım sen de sakın üzme kendini..ben de folik asit kullanıyorum bakalımsürekli insanların sorması insanı sıkıyor evet..'inşallah olur dua edin' demekten sıkıldım.ben geçen ay bir aylık düşük yaptım rahatsızlığım belli benim polikistik over..bir yılım dolsun başlayacağım inşallah tedaviye şuan folik asit kullanıyorum canım
Kafam rahat ta işte bi yandan da zaman akıyor 30 a geldik 20 olsam sorun yoktu :)1 sene dolar dolmaz hemen hamile kalınması gerekiyormuş gibi niye telaş yaptınız ki? Kafa rahat olursa olur, vücudunuza bu kadar yüklenmeyi bırakın.
yok canım şu an bir sürü antibiyotik verdi inşallah bitince gidip tekrar muayene olucam, iltihap kuruduysa dondurma işlemi yapılacak. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor kafana takma inşallah en güzel zamanı bilir oAmin canım benim inşallah :/
Senin sorun düzeldi mi peki canım? Ben de daha önce gittim özel hastane ama doktor bi sene dolsun dedi alttan da baktı bişey yok saglıklısın dedi ama hormon testi ve rahim filmine bakmadı
Doğru haklısın da canım bende tiroid var ben bebeği takmasam da güncel olaylarda stres ve sinirlilik hali var bende..hormonlarımı kontrol edemiyorum :/Stres yaptıkca hamıle kalma olasılıgı azalıyor bu arada
Stres vucudu alarma gecırıyor ve olusacak yenılenecek hucrelerı engellıyor
Sız bekledıkce uzar
Geçmiş olsun canım inşallah gönlüne göre olur..evet Rabbim zamanını bilir:)yok canım şu an bir sürü antibiyotik verdi inşallah bitince gidip tekrar muayene olucam, iltihap kuruduysa dondurma işlemi yapılacak. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor kafana takma inşallah en güzel zamanı bilir o
Ah canım benim arkadaş olsun derken evde genelde yalnız kalıyorum arkadaşlarım uzakta eşim çalışıyor komşum da pek yokArkadaş olsun diye çocuk yapılmaz ki.
1 senedir deniyor olsan bile olmamasi hiç olmayacağı anlamina gelmez. Daha ne konular var bir dinlesen.
Uzme kendini doktora git inşallah olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?